به خدا الایت غلطه ! درستش الیت هست میگی نه ؟
بفرما :روی Listen کلیک کنید ببینید چی میگه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به خدا الایت غلطه ! درستش الیت هست میگی نه ؟
بفرما :روی Listen کلیک کنید ببینید چی میگه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان به نظر من خرید پلی 3 اشتباه نیست اما پیشنهاد هم نمی کنم ولی به نظر من پلی 3 فقط چند بازیش خوبه و گرنه هیچ فرقی با ایکس باکس نداره (تازه بیشتر دوستان هم از دسته های پلی 3 شاکی هستند) بازی های مثل خدای جنگ اما خودتون که دیدید بازی دانته چه رویی از خدای جنگ کم کرد.
کلا بهتون بگم بین دستگاه ها تفاوت خیلی نیست فقط به نظر من فرقش بین چند عنوان بزرگ بازی هست که به احتمال زیاد سازنده های بازی های ایکس باکس همین طور ساکت نمی مونند و بازی های انحصاری ایکس باکس رو بیشتر می کنند تا در رقابت با بازی های پلی 3 کم نیارند
این نظر شخصی من هست و در آخر هم باید بگم بازی های ایکس باکس رو داخل هر نقطه ایران کپیش راحت گیر میاد اما پلی 3 هنوز بازی های کپیش هنوز به اون صورت بخش نشده.![]()
دوستان قیمت ایکس باکس فت نیومدپایین؟(بعداز ه ک اسلیم)![]()
بله ، صحیح اش الیت هست به معنی ممتاز ...به خدا الایت غلطه ! درستش الیت هست میگی نه ؟
الایت غلطه و معنی هم نداره !!
من خودم xbox رو بیشتر دوست دارم !!دوستان به نظر من خرید پلی 3 اشتباه نیست اما پیشنهاد هم نمی کنم ولی به نظر من پلی 3 فقط چند بازیش خوبه و گرنه هیچ فرقی با ایکس باکس نداره (تازه بیشتر دوستان هم از دسته های پلی 3 شاکی هستند) بازی های مثل خدای جنگ اما خودتون که دیدید بازی دانته چه رویی از خدای جنگ کم کرد.
کلا بهتون بگم بین دستگاه ها تفاوت خیلی نیست فقط به نظر من فرقش بین چند عنوان بزرگ بازی هست که به احتمال زیاد سازنده های بازی های ایکس باکس همین طور ساکت نمی مونند و بازی های انحصاری ایکس باکس رو بیشتر می کنند تا در رقابت با بازی های پلی 3 کم نیارند
این نظر شخصی من هست و در آخر هم باید بگم بازی های ایکس باکس رو داخل هر نقطه ایران کپیش راحت گیر میاد اما پلی 3 هنوز بازی های کپیش هنوز به اون صورت بخش نشده.![]()
Gamepad کنسول ps3 که واقعا مزخرف و اعصاب خورد کن هست !!
بازی های انحصاریش هم به نظر من فقط و فقط GOW خوبه !!
البته دانته در مقابل GOW فکر کنم در حدود یه پشه باشه( من خودم بازی دالنته رو خیلی دوست دارم )
فعلا خیردوستان قیمت ایکس باکس فت نیومدپایین؟(بعداز ه ک اسلیم)![]()
دوستان الان داشتم با یکی از دوستان تو اینترنت پیام تو پیام می دادیم وقتی فهمید ایکس باکس گرفتم یه سایتی رو بهم معرفی کرد یه خبر داخلش بود که گفتم اینجا هم بزارم برای دوستان شاید هم خبر دارید نمی دونم:
دشبورد كنسول خود را به نسخه هاي 2.0.13141.0 و 2.0.13142.0 آپديت نكنيد!!!
اخيراً فايلهاي Beta از دو نسخه از جديدترين دشبوردهاي مايكروسافت بر روي اينترنت قرار گرفته اند، كه پيشنهاد مي كنيم فعلاً به هيچ وجه اين دو نسخه جديد از دشبورد را بر روي كنسول خود نصب نكنيد!
به گزارش سايتهاي معتبر خبري، در صورتيكه كنسول خود را به هر يك از اين دو نسخه دشبورد ذكر شده آپديت كنيد، قابليت اجراي تمامي بازيهاي كپي بر روي كنسول شما از بين خواهد رفت. علت اين مساله نيز نصب شدن فرمور جديد بر روي درايو توسط اين دو نسخه از دشبورد عنوان شده است! يعني در صورت آپديت به هر يك از اين دو نسخه، فرمور درايو كنسول شما به حالت اوريجينال (كپي خور نشده) باز گردانده مي شود!
به همين دليل فعلاً از دانلود و نصب هر يك از دو نسخه 13141 و يا 13142 اكيداً خودداري نماييد!
یادم می یاد یکی از دوستان دنبال این های بوداین برچسب ها رو من پیشنهاد نمی کنم اما اگر می خوای بگیرید می تونید به این سایت مراجعه کنید
من خودم شاید برچسب ارتش دو نفرش رو بگیرمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر شما فهمیدید چه جوری از این سایت خرید کنید به من هم بگید
محتوای مخفی: تصاویر برچسب ها اگر حال نداری سایت رو بالا بیاری کلید کن
Last edited by dath-king; 19-04-2011 at 00:02.
آی نفس کش بابا یکی یه سایت توپ نمی شناسه بازی های قدیم تا جدید رو همه رو داشته باشه بابا بازی های که می خوام رو نصفش رو داخل مغازه هست نصفش داخل یه سایته نصفه دیگه داخله یه سایت دیگه ...........................
یه سایت درست و در مون پیدا نمی شه به آقا میثم هم پیام دادم ولی هنوز جواب نداده![]()
عاشقان بازی Alan Wake این صفحه رو ببینید:
محتوای صفحه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نام : Alan Wake Limited Collector's Edition Bonus Disc
ناشر : Microsoft Game Studios
پلاتفرم : ایکس باکس 360
کد منطقه : FREE
تاریخ انتشار : May 25, 2010
این دیسک شامل:
تم و آواتار اختصاصی
ویدئو های اختصاصی و پشت صحنه بازی
موزیکهای اختصاصی بازی
و............
نکته : این دیسک بازی نمیباشد
نکته : در صورت خرید دیسک بازی , از 30% تخفیف در خرید این دیسک برخوردار خواهید شد
تعداد : 1 دی وی دی
دسته بندی : بازیهای ایکس باکس 360 , بازیهای FREE
قیمت : 19500 ریال
دوستان اسلیم 250 گیگ براقه نسبت به 4گیگ ؟ در واقع 4گیگ مات هست نه ؟
دوستان دوباره همون سوال قدیمی در مورد ریجین دستگاه یکی از دوستان لطف کنه یک تصویر بزاره تا من درست متوجه بشم کجای جعبه عدد 2 هست که می شه پال آخه می خوام یه سری بازی با هم بخرم که حدودا نصفش پال هست نصفش هم فری
دوستان در مورد موضوع تاپیک بحث کنید لطفا ..
رعایت کنید تا پست ها رو پاک نکنم ..
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)