تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 217 از 252 اولاول ... 117167207213214215216217218219220221227 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,161 به 2,170 از 2514

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایران | فصل 1389-1390

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

واقعا برای این فوتبال متاسفم .
    فوتبالی که یه روز امثال متوسل زاده به خاطر بازی جوانمردانه در مقر فیفا از انها تشکر میشه و جهانیان شاهد اون هستند و یه روز دیگه به خاطر فقط سه امتیاز مردی و مردانگی رو به کل فراموش میکنن اون هم توسط کسانی که خودشون رو اسطوره این فوتبال می دونن..
    البته تو ماجرای رفتن قطبی خیلی ها چهره واقعی خودشون رو نشون دادند..
    برو برای خودت و تیمت متاسف باش و به حال داور های بازی هاتون شکرکذار باش

سوشا مکانی استادیوم رو با چاله میدون اشتباه گرفته بود
    هیچ آسیبی ندیده خودش رو میندازه زمین تقاضا داره فر پلی هم اجرا بشه
    اون زندی هم که هار کرده بود
    یکی از شیرین ترین برد های پرسپولیس بود
    اره اتفاقا دارم به حال خودم تاسف می خورم .تاسف میخورم که جواب پست های منو کسانی امثال شما می دهند.
    تاسف می خورم تو انجمنی عضو هستن که خیلی ها منطق رو با بی منطقی جواب میدهند.
    تاسف می خورم بابت تیم بزرگی مثل پرسپولیس که بعضا هوادارانی دارد که حتی به تیم خوشون هم توهین میکنند.
    باید هم برات برد شیرین باشه.برو کیفشو ببر
    نقل قول از کاربر:saboos
    چقدر خوبه اگه هر چی رو رسید به هرچی که دلت خواست ربط ندی.... من فک کنم در مورد بازی امشب حتی استقلالی ها هم به پرسپولیس حق بدند البته منهای اون استقلالی های متعصب نمایی که فوتبال رو نمی فهمند...
    به قول mehrdad sistem برای خودت متاسف باش.... __________________
    اتفاقا در مورد شما که به شدت به خودم تاسف میخورم.که روزی نداسته شما را به عنوان دوست در این انجمن قرار دادم.
    همون بهتر که رفتی و قطع دوستی رو زدی تا بهتر بشناسمت
    دمت گرم از اون جمله متعصب نما و نمی فهمند کلی خندیدیم ..
    چقدر هم شما می فهمی این فوتبال رو ....

-----------------------------------------
    وگرنه دوستان زیادی تو همین تاپیک هستند(پرسپولیس .استقلال .....)که میان نظرات خودشون رو میدهند و نظراات دیگران را خیلی مودبانه نقد می کنند.
    Last edited by yashgin128; 18-04-2011 at 16:05.

اگه نباشه جاش خالی می مونه baren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اره اتفاقا دارم به حال خودم تاسف می خورم .تاسف میخورم که جواب پست های منو کسانی امثال شما می دهند.
    تاسف می خورم بابت تیم بزرگی مثل پرسپولیس که بعضا هوادارانی دارد که حتی به تیم خوشون هم توهین میکنند.
    دوست عزیز من بابت توهینی که به شما شد معذرت خواهی می کنم.(بی تعارف و تملق)
    شاید بخوام این طور توجیه کنم که بگذارید پای تعصب خاص این دوستمون.

خواهشا دوستان دیگه تا این حد جلو نرند و اگر بنده و دیگر دوستان اشتباهی کردند گوشزد کنید تا مشکلی پیش نیاد.

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

کرش: چرا با مشت و لگد به جان هم افتادند؟

کسانی که عصر جمعه در هتل المپیک بودند می‌گویند، سرپرست تیم فوتبال فوتبال لحظاتی پس از این که بازیکنان دو تیم پرسپولیس و استیل آذین به جان هم افتادند و با مشت و لگد از خجالت هم درآمدند تا سه امتیاز به دست آورند، با اعصابی خورد،از جلوی تلویزیون لابی هتل المپیک بلند شد تا به اتاق کارلوس کروش برود، آنقدر ناراحت بود که خیلی از حاضرین در لابی هتل المپیک متوجه شدند او اصلا ترابیان همیشگی نیست، قبل از این که به اتاق کارلوس کروش برسد،با او تماس می‌گیرم تا با او کمی حرف بزنم، کاملا پیداست مثل قبل از بازی حس و حال خوبی ندارد!

آقای ترابیان لحظه درگیری کسی شما و آقای کروش را در جایگاه ورزشگاه آزادی ندید،انگار خوشبختانه آقای کروش این اتفاقات را از نزدیک ندید؛ بدون این مکث کند، در پاسخ می‌گوید:« خوشبختاهنه خدا را صد هزار مرتبه شکر من طبق عادت همیشگی دقیقه 80 از ورزشگاه آمدم بیرون چون دوست ندارم در میان ازدحام کارلوس کروش را گرفتار کنم از این رو تا وقتی به هتل برسیم بازی به دقیقه 90 رسیده بود، وقتی به هتل رسیدیم، تلویزیون روشن بود، اقای کارلوس کروش هم گفت دقایق پایانی بازی را اینجا تماشا کنیم، برای همین آن دقایق تاسف برانگیز را از تلیوزیون هتل تماشا کردیم که ایکاش تماشا نمی‌کردیم.»

حرف‌های ترابیان را قطع می‌کنم و از او می‌پرسم، آقای ترابیان واکنش سرمربی تیم ملی به این رفتارها چه بود،ترابیان در پاسخ به این سوال می‌گوید:« برای کروش اصلا عجیب بود که این بازیکنان چرا این گونه رفتار می‌کنند، او به من گفت؛ چرا این قدر بازیکنان ایرانی به داور اعتراض می‌کنند، مگر این مساله را نمی‌دانند که داور حرف اول و آخر در بازی را می‌زند پس این همه اعتراض به داوری برای چیست.»

ترابیان که خیلی از این اتفاقات ناراحت است، در ادامه توضیحات خود می‌گوید:« برای سرمربی تیم ملی این چنین رفتارهایی اصلا قابل پذیرش نبود و آنها را درک نمی‌کرد اوج فاجعه آنجا بود که کروش به من گفت:« مگر این بازیکنان اول بازی برای همدیگر گل نبردند پس چه شده که حالا با مشت و لگد به جان هم افتاده‌اند.» من هیچ حرفی برای گفتن نداشتم، به خدا شرم آور بود من چه جوابی می‌توانستم به آقای کروش بدهم، که او بپذیرد که این اتفاقات طبیعی است، هفته قبل آن اتفاقات در بازی پاس همدان و راه آهن این هفته این اتفاقات در بازی پرسپولیس استیل آذین اصلا قابل توجیه نیست.»

وی در بخش دیگری از سخنانش به نکته جالب توجهی اشاره کرد و در این خصوص می‌گوید:« واقعا از بازیکنان متعجبم آنها خودشان می‌دانند که سرمربی تیم ملی ناظر بازی‌های آنهاست بعد بدون این که به تبعات این رفتارها توجه کنند هر رفتاری را از خود نشان می‌دهند تا همه از آنها ناامید شوند، قطعا این رفتار مورد پذیرش سرمربی تیم ملی نیست پس از اگر فردا کسی در لیست بازیکنان تائید شده کارلوس کروش قرار نگرفت دیگر کسی نباید گلایه داشته باشد چون آقای کارلوس کروش برای نظم و انضباط ارزش زیادی قائل است، شما برای درک این مساله می‌توانید به این مساله توجه کنید که ایشان تمام برنامه های خود را روی برنامه انجام می‌دهد و لحظه ای در برنامه های خود بی نظمی وارد نمی‌کند پس طبیعی است که برای بازیکنان موردنظرش هم فاکتور نظم و انضباط را در نظر بگیرد، او وقتی می‌گوید چرا بازیکنان این قدر بی دلیل به داور اعتراض می‌کنند بیانگر اینست که از نظر او بازیکن فقط باید به وظیفه خود عمل کند نه این که در کار دیگران دخالت کند، بر همین اساس باید این مساله را در نظر گرفت که شاید متخلفان از چشم کارلوس کروش بیفتاند حتی اگر بهترین بازی را از خود به نمایش گذاشته باشند.»

از سخنان عباس ترابیان کاملا پیداست که سرمربی تیم ملی به دلیل وقوع چنین اتفاقاتی به شدت ناراجت است چون او برای انتخاب تیمش به فضایی آرام بازیکنانی بدون حاشیه نیاز دارد، از این رو این اتفاق می‌تواند انتخاب‌های او را تحت تاثیر قرار دهد، متخلفان بازی استیل آذین - پرسپولیس و بازی هفته گذشته پاس همدان – راه آهن نباید امیدی برای حضور در نخستین اردوی تیم ملی داشته باشند چون کارلوس کروش میانه خوبی با بازیکنان بی انضباط ندارد از این رو نباید انتظار حضور یاغیان این دو هفته در فهرست بازیکنان مورد تائید سرمربی تیم ملی را داشت.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شعبده عابر بانك/آقای آبرامویچ به سلامت/فوتبال خصوصی این نیست!/ از تو امید خیری نبود ,بیش از این شر مرسان!/از جنجال انتقال امانتی کریمی تا مظلوم نمایی نا جوانمردانه ؛داستان بازرگانی که دنبال شهرت بود و نه خدمت!

عکس کاملا تزئینی است

تورج عاطف / پارس فوتبال

چند سالي بود كه در عرصه فوتبال خودي نشان مي داد .از او به عنوان يك علاقمند فوتبال نام مي بردند گاه به گاهي هم نامش را آبراموويچ فوتبال نهاده بودند .آبراموويچي كه در هنگام فرو پاشي اتحاد جماهير شوروي سابق با رانتهاي دوران آشفته انتقال از اقتصاد دولتي به سرمايه داري موفق مي شود يك شركت چند ميليون دلاري نفتي را بخرد و به چند ميليارد آن را بفروشد و براي تبديل اين پول به پول سپيد دست به سرمايه گزاري در فوتبال مي زند و به سراغ چلسي مي رود چلسي كه تيمي متوسط با رانيري ايتاليائي بود اما آبراموويچ دست به جيب مي شود مورينيو قهرمان اروپا با پورتو را به استامفورد بريج مي كشاند و او كهكشاني هاي آبي هاي لندن را مي سازد.

چند سال قهرمان ليگ و جام حذفي (FA CUP) وجامهاي داخلي مي شود ولي بارها در سد تيمهاي ديگر مي ماند و در اروپا به جائي نمي رسد هرچند يك بار در بازي با بارسا داور براحتي سر تيم او را در استامفورد بريج مي برد و روزي هم ون در سار در فينالي كه در كشورش برگزار مي شود او و تيمش و مربي سطح پايئنش آورام گرانت را ناكام مي كند ...

...و حالا باز آبراموويچ هست در حاليكه از بازیهای اروپایی بيرون رفته و در ليگ برتر شانسي ندارد و شايد امسال را بي جام گذارند اما اعلاميه نمي دهد و حكايت مظلوميت نمي كند شعار نمي دهد .امثال او در آرسنال هم وجود دارند .يك مالك ديگر روسي كه مي آيد و هدف ديگري دارد او توجه به ريشه ها با توجه به استاد ونگر يعني سرمربي تيمش مي كند استعدادهاي فوتبال را كشف مي كند خون تازه اي به فوتبال جزيره و جهان مي دهد اما آبراموويچ هاي وطني چه كرده اند؟ اولين آبراموويچ وطني در كنار سرزمين نفت است سخن از بيزنس و تجارت بين المللي مي كند قرار است ستارگان فوتبال را همگي به اهواز كشاند و تا حدي موفق مي شود و تا نايب قهرماني ليگ برتر مي رود اما بعد سقوط مي كند چون تحمل ندارد ظرفيت پايين روحي دارد.

بيماري مزمن ما ايرانيان يعني ره صد ساله در يك شب رفتن او را هم در خود گرفته است .چند سالي مي گذرد آبراموويچ ديگري مي آيد اما چون آبراموويچ لقب مرد خطه نفت بوده است به او لقب عابر بانك مي دهند .مي گويند عاشق تيم سرخ تهراني است و سالها است پاي ثابت آبگوشت و كباب كوبيده هاي سلطاني است و سر انجام تيمي مي سازند كه نام استيل دارد اما رفيق گرمابه و گلستانش يعني سلطان مي گويد قرار است چون فولاد مستحكم شود .باشگاه داري مدرن را قرار است نهادينه كنند و به سوي خريد امتياز مي رود. امتياز اكباتان را مي خرند و استيل آذين متولد مي شود بازار صحبت زياد است استيل آذين در ليگ يك شروع به كار مي كند بازيكن مي خرد همه تعجب مي كنند كه چگونه است كه همه ديپورتيهاي آبي و قرمز مشتري به نام عابر بانك دارند ولي شعار در اوج است " فوتبال خصوصي " و " باشگاه داري خصوصي " و كسي نمي داند كه به چه دليل در اين خصوصي سازي افكار همچنان در عصر پارينه سنگي است كلكسيوني از مربي را به خدمت در مي آورند از يونگ گرفته تا كاظمي و دست نشان و در اين بين رفاقت سلطاني هم در اوج است و هر پرسپوليس بي كار به اين تيم مي آيد و سرانجام شيرين فراز به ليگ برتر مي رود اما استيل آذين سر در گريبان غم دارد.

فصل بعد شروع مي شود بار ديگر بازي استيل آذين خوشحال هستند كه اين بار صعود مي كنند اما جوانان سپاهان نوين آنها را ناكام مي كنند و روياي باشگاه داري خصوصي بر باد مي رود سلطان مي رود و عابر بانك سرد مي شود ضمن آن كه محلي براي عرصه تاخت و تاز جديد دارد به پرسپوليس مي آيد شروع به پرداخت هزينه ها اما به روش ارباب رعيتي مي كند و مديرعامل وقت يعني داريوش خان هميشه راضي و بله قربان گو در كنارش هست. او دنيزلي را نمي پسندد زيرا نمي تواند چون افشين قطبي شعار دهد و هاليوودي شود دست به دامان او در دوبي مي شود و ضربه بي دانشي و ديدن همه چيز از دريچه اسكناس كار دست تيم مي دهد پرسپوليس فرصت داشتن دنيزلي را از دست مي دهد دنيزلي با بشيكتاش قهرمان تركيه و جام حذفي مي شود و در لیگ قهرمانان و در اولدترافورد در برابر منچستر قدرت نمایی می کند و پرسپوليس شاهد است كه امپراطور با بانوي نقاشش فرار مي كند. بازي در پرسپوليس ادامه مي يابد در حاليكه داريوش خان رفته و حاج حبيب مي آيد جنگ بالا مي گيرد سخن از تحريك ليدرها از سوي هر دو طرف شنيده مي شود سر انجام عابر بانك متوجه تيم خودش مي شود كه با نادر دست نشان بي ادعا به ليگ برتر آمده است .نادر دست نشان نه سلطان و خدم و حشم او را داشت و نه از ستارگان بهره مي گرفت اما به ليگ برتر مي رسد و پاداش خود را مي گيرد او را از كار بركنار مي كنند !! عابر بانك سخن و شعارهايش را تكرار مي كند او به دنبال خدمت است !! او مي خواهد پرچم دار فوتبال خصوصي باشد و... و براي اين كار ديگر شعار "عشق من پرسپوليس" را نمي دهد.

جنجال كريمي را همه ياد دارند كه چگونه در حاليكه قرار بود عابر بانك او را به رسم امانت نگاه دارد !! مايملك خود كرد استيل آذين به ليگ برتر مي آيد عابر بانك خريدهائي مي كند اما بار ديگر بي هيچ نقشه و طرحي او دنبال اين است كه فقط نام به تيمش بيافزايد و تيم بر اساس نيازها بسته نمي شود كلكسيوني از نامها به تيم هم بر روي نيمكت و هم در زمين مي روند عابد زاده و شاهرودي و استيلي و ... اما تيم متوسط است ليگ نهم كه تمام مي شود عابر بانك خشمگين است سفارش طرح لباس بارسلونا مي دهد و مي گويد آراگونس و يا رايكارد به ايران مي آيند اما تومبوکویچ يك مربي نه چندان نام آشنای خارجي به تيم اضافه مي شود . عابر بانك وارد بازار نقل و انتقال مي شود. روش موراتي را دوست دارد او ياران مورد نظر تيمهاي ديگر را به هر قيمتي مي خرد تا تيمهاي ديگر را خراب كند و صد البته تورمي به جان بازار نيمه مرده فوتبال مي زند .زنيد پور و اشجاري و معدنچي را به كاشاني نمي دهد كاظمي و اكبر پور را از استقلال می قاپد. خودش هم چند ستاره خوش سيما چون زندي و شاپور زاده را دارد مهدوي كيا و كريمي و كعبي مثلث طلائي تيم ملي 2004 هم هستند او سخن از قهرماني دارد و موفقيت فوتبال به مدد مديريت منحصر به فردي كه تنها او دارد، اما قصه همان گونه پيش مي رود :جنگ مديريتي...

يك روز آجر لو و كريمي همديگر را كافر و مرتد و ملحد مي نامند روز ديگر روي نيمكت صادق درود گر با كريمي گرد و خاك مي كنند و آدمها مي آيند و مي روند. پيرواني و پروين و خاكپور و بعد دوباره پروين و ياوري و تيم هر روز به سوي قهرماني از ته جدول مي رود هر روز عده ای اخراج مي شوند، حتي امانتي پرسپوليسي ها (!!) هم اخراج مي شود و به شالكه مي رود در حاليكه در استيل آذين مازاد شناخته شده بود دقيقا چون همان بازيكن آفريقائي تباري كه در استقلال و استيل آذين هيچ نگاشتند تا در بوندس ليگا بازي كند و حالا پس از اين همه ماجرا در يك بعد از ظهر بهاري شعارها به اوج مي رود .تيم مستاصلي خود جوانمردي نمي كند ولي توقع بازي جوانمردانه دارد تيمي با اشتباه دروازه بانش گل مي خورد آنگاه بازيكن تيم مقابل را كتك مي زند تيمي در 30 بازي تنها 24 امتياز گرفته همه چيز را به گردن بازي جوانمردانه اي مي اندازد يكي نيست بگويد مگر شما در مقابل انتقال كريمي جوانمردي كرديد؟ و يا وقتي دائي به دنبال زنيد پور و اشجاري رفت چه چيزي جز وسوسه چكهاي عابر بانك توانست بازي جوانمردانه را به هم زند .در روزگاري كه آجر لو و كريمي آن گونه ناجوانمردانه دين و ايمان و باور مردم را به مدير ارزشي و بازيكن ستاره خدشه دار مي كردند كسي از جوانمردي صحبت مي كرد ؟

سخن از انحلال و مرگ فوتبال خصوصي مي كنند اما نمي گويند كارنامه ايشان در اين چند سال چه بوده است ؟ مگر آبراموويچ در چلسي هم اين گونه شعار مي دهد اين آقايان به مدد شهرت و اعتباري كه در فوتبال كسب كرده اند صاحب موقيتهاي زيادي در عرصه هاي تجاري شده اند اما باز بر سر فوتبال مي كوبند امروز سخن از مرگ جوانمردي مي گويند اما يادشان رفته روزگاري خود را شعبه دوم سرخهاي تهران مي دانستند در كل بازي هايشان در طول فصل ضعف تاكتيكي و تكنيكي و روحي داشته اند اما نداي " مظلوم " و " مظلوم " در برابر پرسپوليسي دارند كه با ادعاي عشق به آن امثال قطبي را به آن تحميل و دنيزلي را فراريش دادند.

آقاي آبراموويچ شعارها را رها كن و پولت را به رخ فوتبالي كه برايت شهرتي به اندازه سالها و دهه ها آورد اين گونه نكش آقا آبراموويچ به سلامت...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه baren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

استيل‌آذين به ليگ برتر بازگشت

به گزارش خبرگزاري فارس پس از ديدار جنجالي پرسپوليس و استيل آذين از هفته سي‌ام ليگ برتر كه جمعه گذشته در ورزشگاه آزادي برگزار شد حسين هدايتي، مالك باشگاه استيل آذين به دليل آنچه كه رفتار ناجوانمردانه در فوتبال اعلام كرده بود، از ادامه رقابت‌هاي ليگ برتر فوتبال انصراف داد و استيل آذين را منحل كرد.

بر همين اساس عصر امروز مهدي تاج و حسين هدايتي در محل فدراسيون فوتبال جلسه‌اي 2 ساعتي را برگزار كردند و در اين مورد صحبت‌هاي انجام شد تا در نهايت هدايتي بازگشت تيمش به ادامه رقابت‌هاي ليگ برتر را بپذيرد.

مهدي تاج نايب رئيس فدراسيون فوتبال با اعلام اين خبر به فارس گفت: در اين جلسه هدايتي گلايه‌هايي داشت كه ما اين گلايه‌ها را شنيديم اما با توجه به صحبت‌هايي كه انجام شد وي پذيرفت تيمش را به ادامه رقابت‌ها بازگرداند.

وي ادامه داد: اگر استيل آذين اين كار را انجام نمي‌داد مطمئنا به دليل انجام بازي مقابل تيم‌هاي راه آهن و شهرداري تبريز و همچنين بازي مقابل ذوب آهن، بين تيم‌هاي در آستانه سقوط و تيم‌هاي مدعي قهرماني مشكلاتي به وجود مي‌آمد كه خوشبختانه با موافقت هدايتي با بازگشت تيمش به ادامه رقابت‌هاي ليگ برتر اين مشكل حل شد.

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

یه طور استدلال می اورید انگار که این بدبخت بیچاره (مکانی) عقل انشتین و نیوتون داره...
    اگه این بابا عقل داشت که این بلا رو سرش خود نمی اورد...
    در ضمن اون پاراگراف اولتون اصلا با منطق جور نمی اید.اخه متاسفانه شما هم بر اساس تعصبتان به پرسپولیس استدلال می اورید.یه بار دیگه به پستت نیگاه کنید ببینید چی نوشته اید.مکانی بدترین کار رو انجام داد یعنی یه موقعیت صد در صد رو به حریف داد.با اینکه میدونست انقدر در طول بازی ادا و اطوار در اورده بود که به احتمال زیاد پرسپولیسی ها در لحظات اخر بازی توپ را برنمی گردانند.پس نتیجه میگیریم این اقا تمرکز کامل نداشته توی اون لحظه که به خاطر مصدومیتش بوده وگرنه توپ رو به زمین حریف می زد.اگه پرسپولیس گل سالمی(از لحاظ فیر پلی)می زد من هم کلی باهاش حال می کردم چونکه متاسفانه تیم های ما تاکتیک وقت تلف کردن رو دارن رواج میدن.
    دوست من! من فقط نظرم رو دادم... همین... ممکنه نظر من با عقل و منطق شما (یا خیلی های دیگه) جور در نیاد که من بهش احترام میزام... من هیچ تعصبی به پرسپولیس (تک تک ارکانش ندارم)... همچنین به استقلال... تاپیک ها و پست های مربوط به داربی ها تو پی سی رو سرچ بزنید کاملا این بی طرف بودن من درباره دو تیم بزرگ باشگاهی در پایتخت رو می فهمید... با این تفاسیر میتونم مطمئنتون کنم که بنده صرفا به عنوان یه تماشاگر (که مقادیری ترختور رو دوست داره) نظرم رو دادم... ضمنا فکر کنم من پستم رو تایپ و ارسال کردم... بنابراین خیلی خوب و بهتر از شما میدونم تو پستم چی نوشتم...
    نظر شما هم کاملا برام محترمه و بالاخره برای خودش نظر و دیدگاهیه...
    ببینید من با همین فونت دیفالت خود پی سی دارم پست میدهم .سه سال هم تو این انجمن عضو هستم و خیلی از نکات رو میدونم.درشت کردن یا تغییر رنگ دادن نوشته ها هم فقط جهت توجه و اهمیت اون جمله هست که این از باید های یه نوشته (بر اساس دستور زبان رایج در وب )هست .
    تو همین بیست صفحه اخر همین تاپیک اکثر پست ها همین حالت پست های من دارند پس بی جهت به پست های من گیر ندهید و بحث رو به حاشیه نبرید.
    دوست عزیز... اولا منظور من فقط شما نبودید! (کما اینکه با کمال احترام_ میتونید جزء این دسته باشید)
    ثانیا وقتی میشه یه جمله مهم رو صرفا بولد کرد یا بهش یه رنگی (که متفاوت از کالر دیفالت که مشکی باشه) داد، دیگه چه نیازیه که سایز اون رو بیایم بیش از اندازه معمول و معقول بزرگ کنیم؟ چیزی که فقط تو این وبلاگ عاشقونه های عضو بلاگفا ازش استفاده میشه!!
    ثالثا: بنده جسارت نکردم و عضویت و آگاهی های شما رو زیر سوال نبردم... اشتباه نشه...
    بخش پایانی: من بحثی با کسی ندارم که بخوام به حاشیه ببرمش! من نظرم رو درباره اتفاقات پایانی بازی پرسپولیس - استیل آذین گفتم + این جریان فونت سایز 7... بحثی اگه وجود داره بین یه گروهی از کاربراست که ممکنه شما هم جزء اونا باشید...
    پرحرفی کردم... شرمنده...
    یاعلی
    پ.ن: فاقد ارزش نقل قول!

آخر فروم باز fandak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

مظلوم نمایی هدایتی هم جواب داد

آدم دورو زیاد پیدا می شه تو این مملکت

---------- Post added at 07:28 PM ---------- Previous post was at 07:27 PM ----------

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    نامه هدايتي به ياوري براي ادامه فعاليت استيل‌آذين در ليگ برتر
    خبرگزاري فارس: مالك باشگاه استيل‌آذين در نامه‌اي از ياوري خواست تا در چهار بازي باقي مانده هدايت اين تيم را بر عهده داشته باشد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت باشگاه استيل آذين، حسين هدايتي عصر امروز در فدراسيون فوتبال حاضر شده و با مهدي تاج نايب رئيس فدراسيون و عزيز محمدي رئيس سازمان ليگ برتر ديدار و گفت و گو كرد و پس از اين ملاقات نامه اي خطاب به محمود ياوري، مديرفني تيم فوتبال استيل آذين نوشت.

نامه مالك باشگاه استيل آذين به محمود ياوري بدين شرح است :

"به نام خدا كه يادش آرام بخش دلهاست

جناب آقاي محمود ياوري

با سلام
    به دنبال مراجعات و تماس هاي مكرر مسئولان محترم ورزش كشور و جمعي از دوستان عزيزم و ابراز نگراني از عواقب و پيامدهاي كناره گيري اين باشگاه براي فوتبال ملي كشور از سوي AFC، ضمن تاكيد مجدد بر نظرات قبلي خود مبني بر كناره گيري و خداحافظي از فوتبال، از شما مي خواهم در 4 بازي باقيمانده در ليگ برتر شركت كنيد تا از هرگونه آسيبي به ديگر باشگاه هاي محترم كشور جلوگيري شود.
    به اميد آنكه در آينده نظاره گر فوتبالي پاك، جوانمردانه و پرنشاط بوده و شاهد دوري عوامفريبان و سودجويان از فوتبال اين كشور باشيم.
    با تشكر
    حسين هدايتي دولابي "

حـــــرفـه ای M3HRD@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    دالان ســـبز WEb►ByNvAyAn.BlOgFa.CoM

پيش فرض

دوست عزیز بعد دو سه روز میای از پست ما نقل قول میگیری
    و همه میدانیم پست های که ساعتی بعد از بازی تیم مورد علاقه هر شخص زده میشه کمی احساسیست!
    و من به پست احساسی و بی منطق شما در جواب پست احساسی زدم
    مثلا شما در بیشتر پست هایتان می گوید این برد به پرسپولیسی ها نچسبید از کجا میدانید من یکی که با هر پرسپولیسی هم کلام می شوم این برد رو با ارزش و دلچسب و جوانمردانه میدونه
    در ثانی ناجوانمردانگی های زیادی رو از بازیکنان استقلال هم در این چند سال شاهد بودیم مثلا یکی از دربی های گذشته که استقلالی ها فرپلی رو رعایت نکردند و همون توپم هم خدا خواسته وارد دروازه خودشون شد
    و در آخر فوتبال انقدر ارزش نداره که این همه برای همه تاسف میخوری
    و من یکی که دیگر از پست های شما در این ارتباط نقل قول نمی گیرم چون دو دیدگاه متضاد داریم و بحثمون به سرانجام نمیرسه
    موفق باشید

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

عجب برنامه نوده شلوغ پلوغی بود!! و البته خنده دار...
    تیکه دادکان درودگر دیگه آخرش بود!!
    (اف سی بالیوود!!)
    Last edited by pcforlife; 19-04-2011 at 00:55.

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

تیکه دادکان درودگر دیگه آخرش بود!!
    (اف سی بالیوود!!)
    شما هم که همه چیز رو به تیکه می گیرید

ولی خودمون دایی اصلاً و به هر نحوی کم نمیاره.اونجایی که دوربین نورمحمدی را نشون می داد و دور سرش دایره قرمز بود هم دایی گفت ببینید این اصلاً نورمحمدی نیست!!!!!

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

جمع اساتید هم جمع بود ، استاد دایی ، استاد درودگر ( هدایتگر سابق : دی ) . چه اصراری هم داشت به تی وی داشتن و بعد هم ----- داشتن ماشینش
    +
    سرهنگ یاوری ( که قفل کرده بود : دی) هیچ مصاحبه ای نکرده بود بعد از بازی ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •