کمک.. کمک.. کمکمن یه seagate 250gb 7200 دارم ولی چون حجمش کمه میخوام یه دونه 1000گیگ از همین مدل بخرم بزارم کنارش میخواستم بدونم قیمتش چنده و کلا نظرتون چیه؟؟ تشکر![]()
![]()
کمک.. کمک.. کمکمن یه seagate 250gb 7200 دارم ولی چون حجمش کمه میخوام یه دونه 1000گیگ از همین مدل بخرم بزارم کنارش میخواستم بدونم قیمتش چنده و کلا نظرتون چیه؟؟ تشکر![]()
![]()
قیمت 1 ترا سیگیت الان حدود 70 باید باشه
هیچ مشکلی هم پیش نمیاد می تونید با خیال راحت استفاده کنید
وسترن گرین هم نگیر سرعتش پایین تر از سیگیت هستش
حجم اطلاعات بالا رفته و قیمت هاردهایی مثل 1 ترا پایین...
شما با چیزی حدود 67 تا 72 هزار میتونید 1 ترا سیگیت رو تو بازار پیدا کنید
samsung f3 هم همین قیمت و در اولویته.
یک زمانی همه جا سامسونگ پر بود. منم از 4 سال پیش تا الان یک 320 سامسونگ دارم و راضی هم هستم. چرا الان دیگه کسی یک ترا سامسونگ پیشنهاد نمیده؟
سوال بالا که موند ولی الان بین هاردهای اینترنال موجود در بازار کدوم بهتره؟ یعنی از نظر سرعت و کیفیت ؟ یک ترا میخوام که به عنوان هارد اصلی استفاده کنم. پس وسترن سبز که نمیشه بگیرم ، از سیگیت و مکستور هم به خاطر صداشون خیلی خوشم نمیاد. به نظرتون سامسونگ چطوره؟ کدوم مدلش رو پیشنهاد میکنید؟
western digital black دورش خیلی بالاست
---------- Post added at 01:38 PM ---------- Previous post was at 01:33 PM ----------
من خودم سامسونگ داشتم زود زود بد سکتور می افتاد عوضش کردم
اخه وسترن بلک فکر کنم قیمتش بالاس و اصلا گیر هم نمیاد.
دوستان، هارد 2 ترا الان قیمتش چجوریه تو بازار؟ با 120-130 تومن میشه چیز مناسبی گیر آورد؟
من خودم دو هفته پیش یکی خریدم خودش هم تو تبریز قیمتش هم دوروبره 70-80 تومان بود البته 500
---------- Post added at 11:25 PM ---------- Previous post was at 11:23 PM ----------
شاید 2 ترا پیدا بشه اما مارک خوب سخت پیدا میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)