تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 70 اولاول ... 1117181920212223242531 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 696

نام تاپيک: برنامه‌ی هفت

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

فراستی اگر کارگردان یا تهیه کننده فیلم جلوش نشسته باشن ملایم انتقاد می کنه
    در ایام جشنواره هم اگر دیدین هر چی از دهنش در میومد میگفت به خاطر این بود که کسی جلوش نبود که مخالفش باشه
    و گرنه اگر مسعود کیمیایی اونطرف میز نشسته بود فراستی میومد بگه این فیلم اس..نا بود؟

من انتظار داشتم دیشب بیاد اخراجیها رو بشوره بذاره کنار ولی چنین چیزی ندیدم!
    یه مصاحبه کرده بود که به هفت برگشتم تا به مردم راست بگویم ولی فکر کنم دروغ گفت!

برنامه دیشب خیمه شب بازی بود.

اصلا دیشب قرار بود فیلم یکی از ما دو نفر تهمینه ملانی نقد بشه و اخراجی ها و جدایی نادر از سیمین رو میخوساتن بزارند برای هفته های بعد که فروششون کاملا مشخص شده باشه

ولی صدا و سیما اجازه نداد تهمینه میلانی بیاد و مثل اینکه یه ممنوع التصویر دیگه هم اضافه شدش(گرچه حدود 11 سال قبل10 روزی زندانی شده بود که به دستور رهبر ازاد شده بود چون دیدن خیلی ضایع هست که یه کارگردان زن رو زندانی کنند)
    کلا از وقتی که تهمینه میلانی تو من و تو اومد و مصاحبه کردش و حرف های خیلی باحالی زد رجانیوز و فارس نیوز و کیهان به شدت باهاش چپ افتادند و دوباره اون رو عامل بیگانه خوندند!
    تهمینه میلانی یه مصاحبه کرده بود که تو هفت هم پخش شد چند وقت پیش و درش گفت کشور ما از ملیت های مختلف تشکیل شده!
    که بعد از پایان مصاحبه جیرانی برای اینکه گندشو بپوشونه گفت خوب نه منظور خانم میلانی از ملیت قومیت بود..!

2. 3 کاربر از Golbarg01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ali_agha1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بهشتی که جهنمش کردن..

پيش فرض

دوستان به جای اینکه به فیلم اخراجی ها و کسایی که رفتن این فیلم رو دیدن... انتقاد کنیم
    برید همه فیلم جدایی نادر از سیمینرو ببینید تا چشم ده نمکی و .... دربیاد ..
    من بعد از 7 سال با 3 تا از دوستام رفتیم جدایی نادر از سیمین رو دیدم و فوق العاده هم لذت بردیم

4. 3 کاربر از ali_agha1981 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

عجب برنامه ای شده بود برنامه دیشب
    فراستی تا میتونست همه قسمت ها و همه نکات فیلم میلانی رو کوبید
    یک جاهایی جیرانی هم کمکش میکرد

ولی میلانی هم ساکت نبود
    به خصوص اونجایی که یک اشاره به برنامه هفته قبل و اون نقد سطحی فراستی کرد !

6. این کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

هفت دیشب :

- قسمت اول که در باره ی دستمزد های بازیگران بود ( و ادامه ی بحث ناتمام هفته ی قبل) با صحبت های مطابق معمول شیرین جناب معلم شنیدنی و دیدنی بود ( البته حضور امین حیایی به نظرم کمکی نمی کرد به بحث ، چون در مقیاس کلان نگاه نمی کرد ) .

- پخش مصاحبه ی جسورانه ی پورسرخ در باره ی محدودیت های بازیگران ( به خصوص شرکت در امور تبلیغاتی و عبارت " جواب پس دادن به صد مرجع" ) جالب بود ( هر چند غرور رو می شد در نحوه ی نشستن دست به سینه ی پورسرخ و حالت تهاجمی بیانش حس کرد )

- اما مهمترین بخش دیشب به نظرم نقد یکی از ما دو نفر بود . خانم میلانی در مقام کارگردان فیلم به نظرم اصلا نتونست در برابر ایراد های وارده به فیلم یا به عبارت بهتر نقد فیلمش توسط فراستی ( نظیر فیلمنامه ی شلخته ، ایراد به شخصیت پردازی و قصه و ... ) و دفاع مناسبی داشته باشه و با رفتارهای فرافکنانه مثل نقد شخصی و شخصیتی شخص فراستی ( به طور اخص جایی که گفت " آقای فراستی علاقه داره طرف مقابل بهش حمله کنه و من میدونم علت این کارش چی هست " و " نقد هملت" و ... سعی در انجام نوع دیگه ای از بحث داشت که باز هم به نظرم موفق نبود . البته نمیشه از فراستی تقدیر نکرد که به نقد شخصی ای که بهش شد پاسخ نداد تا مسیر برنامه عوض نشه .

پی نوشت : البته خانم میلانی دیشب تا حدودی به خطوط قرمز هم نزدیک شد ( در مورد حقوق زنان ) که خوب البته مثل قضیه ی "پارک بانوان" کار به جاهای باریک نکشید

8. 8 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز meshkiposh2200's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Nesfe Jahan

پيش فرض

فک کنم قید جناس(جدایی نادر از سیمین) را زدند اگه میخاستند جاش دیشب بود منظورم فیلم هفتشون است.

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

فک کنم قید جناس(جدایی نادر از سیمین) را زدند اگه میخاستند جاش دیشب بود منظورم فیلم هفتشون است.
    اون فیلم رو که عمرا
    بیارن هم به نظرت اصغر فرهادی و بازیگر های فیلم پا میشین میان تو این برنامه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اون فیلم رو که عمرا
    بیارن هم به نظرت اصغر فرهادی و بازیگر های فیلم پا میشین میان تو این برنامه ؟

بعید میدونم تو برنامه های بعدی هم تصمیم داشته باشن درباره جدایی نادر از سیمین حرف بزنن یا به اصطلاح نقدش کنن ! ولی نه به دلایل عجیب غریب و رازهای پشت پرده ! شاید فقط به این دلیل که قبلا این کارو کردن . منظورم تو ایام جشنواره فجره ! . تا اونجایی که خاطرمه یه برنامه نصفه نیمه بهش اختصاص دادن . 20 دقیقه هم ( شاید چند دقیقه کمتر !) مصاحبه ای پخش شد با آقای فرهادی که ساعاتی قبلش ( یا شاید هم یکی دو روز قبلش !) ظبط شده بود . جیرانی هم تو برنامه شب قبلش گفت که فردا مفصل درباره جدایی نادر از سیمین صحبت میکنیم چون فیلم مهمیه ! . تو برنامه هم اتفاق خاصی نیافتاد . یخورده فراستی انتقاد کرد ! ( واقعا چه لغت مضحکیه این "انتقاد" !) . یه منتقد ! دیگه هم روبروش بود که اونم یه چیزایی گفت دقیق یادم نیست ! یکی دو نفر هم تماس گرفتن با برنامه یه چیزایی گفتن ! ( شاید امیر پوریا بود یا شاید هم نیما حسنی نسب !) . خلاصه همین ! البته اینم متذکر شم که من هیچ کدوم از فیلمایی که دربارش صحبت میشه رو ندیدم (چون چند سالی هست که سینما نرفتم!) از جمله همین جدایی نادر از سیمین رو یا اون توهمات مسعود خان دهنمکی رو که شرمم میاد اسم فیلم روش بزارم آخه شاید ، یه جایی ، چندتا آدم حسابی زیر خاک خوابیده باشن ، تنشون تو گور بلرزه .

12. این کاربر از deadman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستان به جای اینکه به فیلم اخراجی ها و کسایی که رفتن این فیلم رو دیدن... انتقاد کنیم
    برید همه فیلم جدایی نادر از سیمینرو ببینید تا چشم ده نمکی و .... دربیاد ..
    من بعد از 7 سال با 3 تا از دوستام رفتیم جدایی نادر از سیمین رو دیدم و فوق العاده هم لذت بردیم
    مشکل اینه خیلی از شهر ها مثل کرمانشاه هنوز این فیلم رو نیاورده....

14. 2 کاربر از M A M M U T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه arisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

فرهادی در ایران نیست و در تور فیلمش و اکران های جهانی اون هست و شاید این دلیلی بوده برای نقد نشدن جدایی ولی امیدوارم در اولین فرصت نوبت به این فیلم هم برسه..

میلانی در بسیاری از قسمت ها پاسخی برای نقدها نداشت و با فرافکنی سعی می کرد از جواب دادن طفره بره و بحث را به موضوعات کلان اجتماعی و در مقام یک جامعه شناس و یا روانشناس و نه یک کارگردان بکشونه، شاید مهمتر نقدهای دقیق خود جیرانی بود که به نظرم خیلی به جا و موثر بودند..
    و البته نمی دونم چرا به بازی بسیار بد فیروز آذر؟ پرداخته نشد، فکر کنم یکی از نقاط اصلی ضعف فیلم بودند ایشون..

کـاربـر بـاسـابـقـه mohsen_gh1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    در جای خشک و خنک، دور از دسترس اطفال

پيش فرض

عجب برنامه ای شده بود برنامه دیشب
    فراستی تا میتونست همه قسمت ها و همه نکات فیلم میلانی رو کوبید
    یک جاهایی جیرانی هم کمکش میکرد

ولی میلانی هم ساکت نبود
    به خصوص اونجایی که یک اشاره به برنامه هفته قبل و اون نقد سطحی فراستی کرد !
    آره خیلی باحال بود....جیرانی و فراستی هم دستی میکردن میلانی رو میبردن زیر سوال...
    این تهمینه میلانی هم بدجوری داغ کرده بود مخصوصا جایی که گفت اقای فراستی بزار من یه نصحیت انسانی اخلاقی شما رو بکنم

17. 4 کاربر از mohsen_gh1991 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •