تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 206 از 252 اولاول ... 106156196202203204205206207208209210216 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,051 به 2,060 از 2514

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایران | فصل 1389-1390

اگه نباشه جاش خالی می مونه baren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نورمحمدي: بازيكن استيل‌آذين بايد دو بار اخراج مي‌شد!
    به گزارش خبرگزاري فارس، رضا نورمحمدي پس از پيروزي 2 بر يك تيمش مقابل استيل‌آذين درباره اخراجش از اين ديدار گفت: اخراجم درست نبود چون كاري نكردم. مدافع حريف با لگد به سينه آرفي كوبيد و به نظر من بايد دو بار اخراج مي‌شد.

وي ادامه داد: در آن صحنه وقت من رفتم و به داور گفتم اين حركت اشتباه بود. اميدوارم مسئولان اين صحنه را ببينند و در مورد آن قضاوت كنند. در جريان درگيري بازيكنان من آنها را جدا مي‌كردم اما نمي‌دانم چرا اين بلا سر من آمد.

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

بحث داره منحرف میشه،ولی تا جایی که من دیدم،جایی برای بحث کردن در این مورد پیئدا نمیشه!!!
    چون همه رو بستین!!
    برای جلوگیری از این تایید میشه و اینا،به جای بستن تاپیک یا چارتا چارتا پاک کردن پست های من،تشکر رو باز کنین تا کسانی که تایید میکنن،با تشکر زدن مشخص باشن!!

انتی اسپم:
    نظر خود شما چیه؟!فکر میکنین حق با پرسپولیسی هاست با وقت تلف کن ها؟!
    برای پیشنهادات انجمن مستقل وجود داره که میتونید اونجا مطرح کنید

نظری ندارم!

اگه نباشه جاش خالی می مونه baren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ولی از باخت تراکتور ناراحتم...
    ای کاش میبرد

آخر فروم باز fandak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

بحث داره منحرف میشه،ولی تا جایی که من دیدم،جایی برای بحث کردن در این مورد پیئدا نمیشه!!!
    چون همه رو بستین!!
    برای جلوگیری از این تایید میشه و اینا،به جای بستن تاپیک یا چارتا چارتا پاک کردن پست های من،تشکر رو باز کنین تا کسانی که تایید میکنن،با تشکر زدن مشخص باشن!!

انتی اسپم:
    نظر خود شما چیه؟!فکر میکنین حق با پرسپولیسی هاست با وقت تلف کن ها؟!
    صد در صد حق پرسپولیس بود

آخر فروم باز Ssarshar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بازی جوانمردانه برای کسی هست که انسان باشه و مرام داشته باشه ...

مرسی علی دایی نماد فرهنگ ایرانی و عرب زدایی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

با اینکه حرف هدایتی احساسیه و احتمالا از حرفش بر میگرده ، ولی اگر تیمش از لیگ کنار بکشه ، چی میشه؟؟؟

فکر نمی کنم چنین چیزی در لیگ از زمانی که مثلا برتر شده سابقه داشته باشه ، آخرین بار یادمه سال 76 پرسپولیس از لیگ کنار کشید و سال بعدش هم مجددا در لیگ شرکت کرد و اتفاق خاصی هم نیفتاد!!

آخر فروم باز fandak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

با اینکه حرف هدایتی احساسیه و احتمالا از حرفش بر میگرده ، ولی اگر تیمش از لیگ کنار بکشه ، چی میشه؟؟؟

فکر نمی کنم چنین چیزی در لیگ از زمانی که مثلا برتر شده سابقه داشته باشه ، آخرین بار یادمه سال 76 پرسپولیس از لیگ کنار کشید و سال بعدش هم مجددا در لیگ شرکت کرد و اتفاق خاصی هم نیفتاد!!
    اون سال خود سازمان لیگ از پرسپولیس خواست کنار بکشه اون هم به خاطر بازی های بسیار عقب افتاده پرسپولیس بود برای اینکه تو جام باشگاه های شرکت کرده بود

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadi4net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

فردوسی پور خوب تیکه ای به دروازبان استیل آذین سابق (منحل شد) انداخت : سوشا جوری وقت تلف میکنه که انگار با این یک امتیاز در لیگ می میمانند
    حالا جا داره ما هم از طرفداری تیم پرسپولیس که می خوان توی این تاپیک کارناوال شادی راه بندازن بپرسم ، قهرمان لیگ شدید ، قهرمان جام حذفی شدید ؟ سهمیه آسیا گرفتید از گروه لیگ آسیا صعود کردید ؟ چه خبرتونه بابا یکم احساسات خودتون رو کنترل کنید با تیم ته جدولی و سقوط کرده استیل آذین بازی کردین و با روش غیر فوتبالی نتیجه گرفتید. تورو خدا به این فکر کنید چرا ملت تا دقیقه 90 داشتن چرت می زدن ، به تاکتیک و تعویض های علی دایی فکر کنید ، استقلال با این همه ادعا تو آسیا مونده اونوقت شما برای بردن استیل آذین کارناوال شادی را می دازین به این فکر کنید با این تیم چطور می خواین سهمیه سال بعد لیگ آسیا رو بگیرین و یا از گروه لیگ آسیا صعود کنید.

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

/اختصاصي فارس/
    متن كامل بيانيه انحلال استيل‌آذين و خداحافظي هدايتي از فوتبال
    خبرگزاري فارس: متن كامل بيانيه انحلال استيل‌آذين و خداحافظي هدايتي از فوتبال از سوي خبرگزاري فارس منتشر شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، حسين هدايتي مالك باشگاه استيل آذين پس از شكست 2 بر يك برابر پرسپوليس بيانيه‌اي صادر كرد.
    نسخه‌اي از اين بيانيه كه در اختيار خبرگزاري فارس قرار گرفته به شرح زير است:

"پيروزي ناجوانمردانه‌اي كه امروز در فوتبال ايران رخ داد را به مسئولان فوتبال تبريك مي‌گويم. اين برد را با توجه به بحث‌هايي كه چند وقت پيش مبني بر حذف استيل آذين از يكي از بزرگان ورزش شنيدم تبريك مي‌گويم.

خداوند شاهد است اينجانب براي انجام وظيفه و تكليف به كشور عزيزم ايران تمام سعي و تلاشم خودم را كردم تا در اين 5 سال با تمام وجود و سرمايه كافي و خلوص نيت خودم را به جوانان نشان دهم. به همين دليل پا به عرصه ورزش گذاشتم تا پولي كه از زحماتم به دستم مي‌آيد صرف مسئله‌اي به جز ورزش نشود.

اكنون مي‌بينم دستان ناپاك نمي‌خواهند بخش خصوصي در فوتبال فعال باشد و بهتر است من هم ديگر نباشم و مي‌گويم خداحافظ فوتبال.

اميدوارم مديران و مسئولان ارشد جمهوري اسلامي ايران در سال جهاد اقتصادي كه فرمان بر توسعه بخش خصوصي داده‌اند دستان ناپاك را از فوتبال ما دور كنند و عدالت در فوتبال رعايت و برپا شود.

ضمن عذرخواهي از مردم شريف ايران و كساني كه ورزش و فوتبال جوانمردانه را دوست دارند از همه كساني كه در اين 5 سال من را همراهي كردند و اعضاي هيات مديره و مديران باشگاه و بازيكنان و خبرنگاراني كه بدون چشمداشت در كنار ما بودند از اين فوتبال خداحافظي مي‌كنم و عطايش را به لقايش مي‌بخشم و انحلال استيل آذين را اعلام مي‌كنم.

اگر بتوانم در جاهاي ديگر مخصوصا در زمينه اقتصادي و اجتماعي خدمت كنم مثل سرباز جمهوري اسلامي ايران در خدمت هستم. از همه حلاليت مي‌خواهم و اميدوارم خدا من را مورد لطف خود قرار دهد.

حسين هدايتي دولابي
    سرباز جمهوري اسلامي ايران "

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

با این که فوتبال ایران مرده برای من چند وقتیه مرده حساب میشه ولی این پست رو میدم تا باید از علی دایی تشکر کنم که به تیمایی و بازکنایی که با سبک بحرین و عربستان سعی در نتیجه گرفتن دارن بفهمونه فوتبال ایران جای این کارا نیس.
    از امروز تا آخر دوران بازیکنیش سوشا مکانی یاد میگیره که خودش رو بی خود روی زمین نندازه.
    یاد میگیره که به ریش حداقل 30 میلیون ببیننده تلویزیونی اونم تو یه بازی زنده نخنده
    یاد میگیره خودشو اصلاح کنه.
    مطمئنا برای دیگر تیم ها هم سرنوشت سوشا مکانی در عبرتیه.
    امروز اسطوره یک درس دیگه به فوتبال ایران داد.
    یاد داد فوتبال ایران باید از فوتبال عربستان و بحرین درس نگیره بلکه علی دایی با کاره زیبای خودش آموخت که ما باید با این گونه ناجوانمردانگی ها و زشتی ها رو از فوتبالمون پاک کنیم.
    اگر اون لحظه دایی میگفت توپو بدید بهشون باعث میشد این دروازه بان کماکان به کاره پلید خودش در آینده ادامه بده که خدا رو شکر اسطوره درس خوبی بهش داد.
    تبریک فراوان عرض میکنم پیروزی بزرگی بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •