تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: معرفي فروشگاه ساز حرفه اي و شركت ارائه كننده

داره خودمونی میشه yshahab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض معرفي فروشگاه ساز حرفه اي و شركت ارائه كننده

سلام
    بچه ها من نيازمند معرفي يه فروشگاه ساز فوق حرفه اي هستم ، با قابليت هاي ويژه و به روز . و اينكه دائمي باشه چون من تو بعضي از تبليغات ديدم كه نوشته ماهيانه !! چند زبانه باشه ، روي هاست پرقدرت نصب كنه و اينكه اختصاصي باشه ممنون ميشم شركتي كه با خواسته هاي من ميخوره رو معرفي كنيد . ( قيمتش مهم نيست )

پروفشنال mummified's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

دوست عزیز یه سرچ ساده بکنید. کلی نتیجه پیدا میکنید. همیشه ساده ترین راه ایجاد یک پست نیست.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شاد باشید و شادیهایتان را با دیگران تقسیم کنید. @};-

داره خودمونی میشه beautifulmind_i's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    قرن 21

پيش فرض

فکر می کنم در حال حاضر پیشرفته ترین فروشگاه ساز در ایران ham3d هست که فقط قیمتش یه کمی گرونه .
    این هم آدرس سایتش :
    کد:
    موفق باشید

پروفشنال mummified's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

ابته پرستا شاپ presta shop هم هست که هم رایگانه، هم ایجکسه و هم فارسی سازش اومده.
    خدا بیامرزه اون زمان رو که با علی معصومی کلی از قسمت هاشو ترجمه کرده بودیم.
    Last edited by mummified; 11-08-2009 at 22:52.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sam.sum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

گزینه های رایگان کم نیست اگه وقت بزاری یه سیستم خوب پیدا می کنی اما اگه وقتشو نداری با من تماس بگیر بهت معرفی کنم

6. این کاربر از sam.sum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه cdcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوست عزیز چیزی که زیاد هست فروشگاه ساز . حیف که جنبه تبلیغاتی داره وگرنه 1 فروشگاه ساز حرفه ای با قیمت بسیار ارزون بهتون پیشنهاد میکردم .

شما در گوگل که سرچ کنی شرکت های زیادی هستند که فروشگاه ساز دارند . اصلا هم نیازی نیست سیستم های گرون قیمت بخرید . من چند تا از دوستانم فروشگاه سازهای ارزان و حرفه ای خریداری کردند که از نسخه های گران قیمت بسیار کاملتر هستند .

سورس های رایگان هم زیاد هست .

JUST SERCH

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    بچه ها من نيازمند معرفي يه فروشگاه ساز فوق حرفه اي هستم ، با قابليت هاي ويژه و به روز . و اينكه دائمي باشه چون من تو بعضي از تبليغات ديدم كه نوشته ماهيانه !! چند زبانه باشه ، روي هاست پرقدرت نصب كنه و اينكه اختصاصي باشه ممنون ميشم شركتي كه با خواسته هاي من ميخوره رو معرفي كنيد . ( قيمتش مهم نيست )
    سلام.سیستمی که من برای فروشگاه استفاده میکنم قابلیت های زیر را داره:

ارائه فاکتور به مشتري و ارائه نسخه قابل چاپ
    گزارش دقيق از صفحات بازديد شده ، پرفروش ترين محصولات و ...
    سیستم کارت تخفیف پیشرفته با امکاناتی مثل دفعاتی که کارت های تخفیف قابل استفاده اند ، محدود کردن کارت تخفیف به محصولات و کاربران خاص ، امکان تعریف تاریخ انقضاء کارت ، امکان تعریف حداقل مقدار سفارش برای استفاده از کارت تخفیف و ...
    امکان تعريف مشتري ، جستجوی مشتریان ، جستجو در میان سفارشات و ...
    سرعت بالاي لود صفحات ، امنیت بسیار بالا
    امکان سفارش محصول بدون نياز به ثبت نام در سايت(قابل تنظیم).میتونید تنظیم کنید که اگر کاربری ثبت نام نشده سفارش انجام داد طبق اطلاعات وارد شده براش یه حساب ساخته بشه و در پایان سفارش به اطلاعش برسه.
    ثبت سفارش در خود سايت بدون نياز به رفتن کاربر به سايت هاي واسط مثل ایران مارکت سنتر
    امکان ايجاد خصوصيت براي محصولات مثلاً کاربر ميتواند انتخاب کند که محصول به صورت سي دي يا دي وي دي به دستش برسد و طبق انتخاب کاربر قيمت محصول تغيير ميکند.
    ارائه گزارش هاي مختلف:مشتري هاي امروز ، فروش امروز ، فروش ساليانه ، سود ساليانه و ...
    سيستم تبليغ در سايت : ارائه گزارش هاي مختلف درباره کليک ها و ...
    و امکانات بسیار بسیار زیاد دیگه...
    يک ويژگي مهم اين سيستم اينه که بر پايه دروپال هست و وب سايت شما به راحتي در موتورهاي جستجو پيدا ميشه.

در صورتی که مایل بودید پ خ بزنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

12 آراد شاپ

سلام دوستان، من پیشنهاد میکنم از فروشگاه ساز آراد شاپ استفاده کنید طراحی و برنامه نویسیش رو خودم انجام دادم و امکانات جالبی داره.
    کد:
    وی‍ژگی های فروشگاه ساز آراد شاپ:
    - امکان دسته بندی کالاهای موجود در فروشگاه بر اساس نوع کالا و برند آنها به صورت همزمان و خودکار.
    - قابلیت ایجاد دسته های تو در تو به تعداد نامحدود.
    - امکان اختصاص تصویر برای کالاها.
    - امکان اختصاص تصویر برای دسته ها و برندها.
    - قابلیت نمایش دسته های مورد نظر در صفحه اصلی به همراه تصویر.
    - قابلیت ساخت خودکار Thumbnail (تصاویر کوچک شده) از تصاویر کالاها، دسته ها، برندها.
    - دارای سیستم محبوب اسلایدشو در صفحه اصلی برای کالاهایی که مدیر فروشگاه از بخش مدیریت آنها را مشخص می نماید.
    - دارای سبد خرید پیشرفته ایجکس که در تمام صفحات قابل مشاهده است.
    - قابلیت شخصى سازی کامل صفحه اصلی فروشگاه در پنل مدیریت؛ در بخش مدیریت فروشگاه می توانید کالاهایی که مایل هستید در صفحه اصلی نمایش داده شوند، دسته ها و ترتیب قرارگیری آنها را مشخص نمایید.
    - تنها فروشگاه ساز ایرانی با قابلیت Multilingual (چند زبانه). در حال حاضر فارسی و آلمانی، با قابلیت افزودن زبانهای دیگر.
    - اختصاص کد رهگیرى به هر سفارش ثبت شده در سیستم برای پیگیرى و یا ثبت شماره رسید بانک؛ در صورتیکه مشتری هنگام ثبت سفارش مبلغ آنرا واریز نکرده باشد تا مدتی این فرصت را خواهد داشت تا با استفاده از کد رهگیری خود شماره رسید یا کارت بانکی را برای سفارش خود ثبت نماید.
    برای مشاهده این قابلیت می توانید از کدهای رهگیری زیر که برای تست در نظر گرفته شده اند استفاده نمایید: d22011cd4c ، ۷۶۵۰d743f2 ، ۸۳۸۷۱b3023 ، ۱۶۰۵e1b6dd ، ۹۷۸۸۰۲ac5c
    - امکان اختصاص تخفیف برای سفارش ها؛ از طریق بخش مدیریت فروشگاه می توانید درصد تخفیف تعلق گرفته را مشخص نمایید.
    - امکان تعیین قیمت حراج برای کالاها؛ در صورت تعیین این مبلغ، قیمت قبلی به صورت خط خورده نمایش داده می شود.
    - قابلیت نمایش محصولات مرتبط با هر کالا در صفحه اختصاصی آن به صورت خودکار.
    - قابلیت جستجوی پیشرفته بر اساس نام، نوع، برند و قیمت کالا.
    - امکان نظر دهى برای کاربران به صورت امن با کد امنیتی.
    - قابلیت امتیاز دهى هر کاربر به کالای مورد نظر خود.
    - دارای بخش ارتباط با ما با قابلیت تعیین ایمیل برای ارسال پیام ها به آن.
    - قابلیت جستجو در پنل مدیریت برای کالاها.
    - قابلیت جستجو و مشاهده سفارشات به صورت دسته بندی شده در پنل مدیریت.
    - دارای بخش راهنما برای قرار دادن پرسش و پاسخ ها و راهنماى فروشگاه.
    - قابلیت نمایش موقعیت فعلی شما در سایت به صورت دنباله دار برای پیمایش آسان تر سایت.
    - قابلیت پرداخت مبلغ سفارش از طریق سیستم شتاب (درگاه بانک سامان و…) و یا ثبت شماره رسید یا کارت به صورت دستی.
    - دارای تاریخ شمسی.
    - دارای WYSIWYG (ادیتور) قدرتمند در بخش مدیریت فروشگاه.
    - قالب تمام css ،‌ سبک و سئو.
    - کدنویسی شده به صورت بهینه جهت کاهش فشار بر روی سرور و دیتابیس.
    - کدنویسی شده به صورت ماژولار و شیء گرا که این امکان را فراهم می نماید که تغییرات مدنظر شما را آسان تر و سریعتر اعمال نمود.
    - دارای یک سال ضمانت.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •