سلام به نظرم kb971033 بدون اینکه متوجه بشوی تیکش را زدی و آپدیت کردی. که این آپدیت activation ویندوز است. با دانلود آن سکوریتی ویندوز بعد از چند روز دچار مشکل میشه که چاره ای جز تعویض ویندوز نداری.
سلام به نظرم kb971033 بدون اینکه متوجه بشوی تیکش را زدی و آپدیت کردی. که این آپدیت activation ویندوز است. با دانلود آن سکوریتی ویندوز بعد از چند روز دچار مشکل میشه که چاره ای جز تعویض ویندوز نداری.
دوستان من ویندوزم رو که به سرویس پک 1 آپدیت کردم، کرکش پرید. کرک قبلی رو هم با Remove Wat انجام داده بودم. حالا با Remove Wat، دوباره WAT رو ریستور کردم، و این برنامه صفحه قبل رو دانلود کردم و اینستال. ولی باز هم Validate نشد. تو راهنمای خود این کرک نوشته که برید به سایت Validation مایکروسافت و اون برنامه WAT رو دانلود کنید و این دفعه ویندوزتون Validate میشه. ولی من هر کاری کردم نشد.
الان میتونم باز با Remove WAT اون برنامه WAT رو حذف کنم، این جوری وقتی سیستم میاد بالا هی ایراد از اصل نبودن ویندوز نمیگیره، ولی پایین صفحه کماکان مینویسه که این ویندوز اصل نیست.
مشکل از کجاست؟ چه باید کرد؟
Windows 7 Loader 2.00 | 1.48 MB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من یک کرک برای ویندوز 7 64 بیت Enterprise میخوایم این آخرین ورژن که میلاد جان معرفی کرده هم جواب نمیده![]()
سلام
update widows من فعال بود و ویندزم از صبح می گفت geniune نیست.منم UCA غیر فعال کردمو بعدش restarto با removeWAT .حالا مشکل windows not geniune حل شده.کار دیگه ای هم باید انجام بدم یا تمومه؟UAC رو به حالت اول برگردونم؟
با تشکر
من اینو روی یه ویندوز 7 x32 امتحان کردم. موقع اجرا دکمه های install و unistall برنامه غیر فعاله .
کسی دلیلشو می دونه؟
Windows 7 Loader 2.0.1 DAZ 3.34MB
http://www.uploadstation.com/file/XDpED7G
من روی یه لپ تاپ کرک loader ex را نصب کردم .خودش اتوماتیک رفته بود رو حالت انسیف و لپ تاپ کلا از کارانداخت و تو بایوسش مشکلاتی به وجود اومده بود .البته من اون لپ تاپو اون موقع تازه گرفته بودم و نمی دونم که واقعا لپ تاپ از قبل مشکل داشت یا من با نصب این کرک اونو دچار مشکل کرده بودم.در هر صورت خواستم بدونم که نصب هر کرکی چه سیف و چه انسیف می تونه باعث اسیب سخت افزاری تو انواع کامپیوترها بشه؟ چون من یکی دو جا دیگه هم شنیده بودم که با نصب این کرک ها کل مادربورد از کار افتاده بود. لطفا اگه صحت این ماجرا را تایید می کنید هشدارهای لازم جهت نصب این کرک ها رو بگید تا از این کرک ها به شکل اگاهانه استفاده کنیم
Windows Loader v2.0.2-DAZ 3.35 MB
سلام
این هم جدیدترین فعالساز ویندوز 7 ALL Versions
WindowsLoader2.0.3+OEM
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)