این سایت پکیده
الان سایتش شده:
shop.xboxworld.ir
این سایت پکیده
الان سایتش شده:
shop.xboxworld.ir
وقت منو از کیسه ی خلیفه حراج میزاری !؟؟
خب میلاد جان شما یه لینک بده حداقل !! ممکن شما درست موضوع رو متوجه نشده باشی ما هم بریم بگردیم یه چیز دیگه رو گی بیاریم و بخونیم .
ویروس ها مقصد دارن و مقصدشون هم سیستم عامل Xbox نیست . حتی اگه روی حافظه ی دستگاه یا Cache هم برن مثل فایل های Temp میمونن و پاک میشن.
البته اگه فایلی که میخواین بریزین رو دستگاه ویروسی باشه , با کپی کردن اون از روی دستگاه روی PC یا Share کردن اطلاعات رو PC امکان انتقال داره که یکی از بچه های اینجا هم مدتی سره این قضیه اذیت شد. ولی خب در کل خیلی نادر هست این اتفاق.
اویل 1.2.3 رو هم قرار بود انحصاری PS با کیفیت HD بدن بیرون ولی هنوز خبری نیست.
علیرضا این تبدیل ها همه driver میخواد !! چطوری تونستی به Xbox وصل کنی ؟!
ولی همون اویل ها نیست ، یک مقداری داستان بازی رو دستکاری میکنند و Remake اش میکنند .
Remake نسخه 1 رو روی Wii بازی کردید ؟
خیلی باحال تره![]()
کسی خبر داره این اسلیم کی می خواد ه-ک بشه ؟
وقت منو از کیسه ی خلیفه حراج میزاری !؟؟![]()
تو رو خدا دیگه حرف انحصار ps رو نزنید که حالم بهم میخوره !!اویل 1.2.3 رو هم قرار بود انحصاری PS با کیفیت HD بدن بیرون ولی هنوز خبری نیست.
ه-ک-ش اومده !!کسی خبر داره این اسلیم کی می خواد ه-ک بشه ؟
ه-ک شده رفیق
البته برای درایوهای 9504
دوستان من دیروز بیکار بودم نشستم از ساعت 1 بعد از ظهر تا 8 شب گاز کوب بازی کردم.بعد یه دفعه ای ایکس باکس خودش خاموش شد اولش ترسیدم فکر کردم سه چراغه شده اما بعد روشن کردم دیدم هیچ مشکلی نداره البته اینم بگم به خاطر قطع یا ضعیف شدن برق هم نبود.
به نظر شما مال چی میتونه باشه؟
ایراد نداره ، اگه بردت جاسپر باشه برای گرما هست !! ( فکر کنم)
-------
خارج از گود : من یه بار از ساعت 11 شب الی 4 صبح داشتم بازی می کردم ، عجب حالی هم میداد !!
---------
ه-ک نرم افزاری اومده یا باید سخت افزار عوض کنیم ؟!
دوستان جواب من رو ندادید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)