تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 605 از 674 اولاول ... 105505555595601602603604605606607608609615655 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,041 به 6,050 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

پروفشنال moh3en_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

این پچی که میگی واسه خود شرکت کونامیه که چهره و اسم بازیکنا رو درست کنه ؟
    بله دوست عزیز
    پچ خود شرکت کونامی رو میتونی تو لینک زیر در پست 5985 دانلود کنی.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من خودم تا الان نتونستم با این حرکت خطا بگیریم ! تو تلاشت رو کن ببین نتیجه می گیری یا نه !
    فکر نکنم بشه باش خطا بگیری نمیدونم شاید من بلد نیستم

2. این کاربر از moh3en_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال vivabarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

این بازی یک بدی داره اونم اینه که وقتی داری بازی مستر لیگ بین خیلی سخت و سخت سخت رو انتخاب کنی داری بازی میکنی از بازیکنان حریف یکی یه تکل ناجور میکنه که داور خطا نمیگیره و وقتی خودت این کارو میکنی کارت قرمز میگیری یا بازیکن حریف رو یک ضره حل بدی خطا میشه خیلی نامردیه.شما چی فکر میکنین؟
    بزرگترین نقطه ضعف pes 11 همین داوریشه ، شما هم بی خودی حرص نخورید و منتظر pes 12 باشید تا شاید تو اون این مشکل حل بشه !

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

بزرگترین نقطه ضعف pes 11 همین داوریشه ، شما هم بی خودی حرص نخورید و منتظر pes 12 باشید تا شاید تو اون این مشکل حل بشه !
    تازه هوش مصنوعی داور نسبت به نسخه قبل خیلی بهتر شده ولی بازم مشکل داره که امیدوارم تو pes12 حل بشه

داره خودمونی میشه sepehr 2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    RACON CITY

پيش فرض

من خودم تا الان نتونستم با این حرکت خطا بگیریم ! تو تلاشت رو کن ببین نتیجه می گیری یا نه !
    در مورد حرکات تکنیکی هم باید بگم تقریبا همه ی حرکات تکنیکی رو میشه با همه ی بازیکن ها انجام بدی ( فرقی نداره رونالدو باشه یا آرش برهانی ! ) تو همون وبلاگ هم توضیح های خوبی داده میتونی مراجعه کنی
    سلام توی وبلاگ هیچ کس همدیگه رو نمیشناسن تازه توی اون وبلاگ برای pcتوضیح نداده و چیز جالبی توی اون وبلاگ نیست من ازشون راهنمایی خواستم که خود نویسنده وبلاگ چیزی نمیدونه و اینش جالبه تازه من این pes2011که دارم فارسی نیست اصله و اگه میشه بگین که چکار کنم وقتی میخوام برم کرنر بزنم میخوام بگم همه بیان جلو حتی دروازه بان با چه دکمه ای از کیبورد باید بزنم تا بیان جلو؟

کاربر فعال انجمن زیست شناسی و پزشکی hajoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

pes 2011 علاوه بر داوری مشکلات بزرگ دیگه ای هم داره. اول اینکه بعضی وقتا بازیکنا خودشون تکل انجام میدن که منجر به خطا یا حتی کارت قرمز میشه و رو اعصاب آدم راه میره. این مشکل در pes 9 بود تو pes 10 برطرف شد ولی تو pes 11 باز عود کرد!
    مشکل گیم پلی و شوت زدن و ... هم داره .مثلا در عرض حرکتی کنی و شوت بزنی شوت های مزخرفی میکنه.کلا همیشه هر وقت نسخه soccer جدیدی میاد منو به طرف خودش جذب میکنه ولی این یکی نکرد.
    البته هنوز اینقدر هم افت نکرده که از فیفا عقب بیفته.

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

بهترین داوری تو نسخه 6 بود ... نمیدونم چرا کونامی انتخاب داور رو حذف کرد !!
    این نسخه واقعا با قدرت تمام گند زدن تو داوری بازی

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

مثلا در عرض حرکتی کنی و شوت بزنی شوت های مزخرفی میکنه.کلا همیشه هر وقت نسخه soccer جدیدی میاد منو به طرف خودش جذب میکنه ولی این یکی نکرد.
    دوست عزیز من با شما موافقم که شوت زدن سخته تو پس11 ولی هر بازیکنی نمیتونه تو عرض حرکت کنه و شوت بزنه.
    مثل نسخه های قبلی پس که خیلی مسخره بود و شوت که میکردی واقا غیر طبیعی میزد! البته تو این نسخه سعی کردن به واقعییت نزدیکتر باشه که این خودش سخت ترش کرده.
    درکل با هر بازیکنی نمیشه خوب شوت زد باید بازیکن شوت زن باشه.

9. این کاربر از moh3en_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوست عزیز من با شما موافقم که شوت زدن سخته تو پس11 ولی هر بازیکنی نمیتونه تو عرض حرکت کنه و شوت بزنه.
    مثل نسخه های قبلی پس که خیلی مسخره بود و شوت که میکردی واقا غیر طبیعی میزد! البته تو این نسخه سعی کردن به واقعییت نزدیکتر باشه که این خودش سخت ترش کرده.
    درکل با هر بازیکنی نمیشه خوب شوت زد باید بازیکن شوت زن باشه.
    دقیقا ، تو این نسخه شوت زدن خیلی به واقعیت نزدیک شده و برای اینکه شوت بازیکن قدرت و دقت کافی رو داشته باشه باید بازیکن تعادل کافی رو داشته باشه . البته در مورد شوت هایی که بازیکن هنگام حرکت تو عرض می زنه بهترین کار استفاده از همون شوت های زمینی یا پر قدرته که توضیح دادم .

11. این کاربر از vivabarca بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

pes 2011 علاوه بر داوری مشکلات بزرگ دیگه ای هم داره. اول اینکه بعضی وقتا بازیکنا خودشون تکل انجام میدن که منجر به خطا یا حتی کارت قرمز میشه و رو اعصاب آدم راه میره. این مشکل در pes 9 بود تو pes 10 برطرف شد ولی تو pes 11 باز عود کرد!
    تو قسمت Management edit گیم پلن ، Auto Trigger Setting رو بزن و اون جا گزینه ی تکل زدن رو خاموش کن ( مطابق عکس زیر ) البته من این مطلب رو از وبلاگ pes2011-tarfand.blogfa.com می گم و خودم مطمئن نیستم که این تنظیمات مربوط به بازی با مربی میشه یا بازی بدون مربی .

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام توی وبلاگ هیچ کس همدیگه رو نمیشناسن تازه توی اون وبلاگ برای pcتوضیح نداده و چیز جالبی توی اون وبلاگ نیست من ازشون راهنمایی خواستم که خود نویسنده وبلاگ چیزی نمیدونه و اینش جالبه تازه من این pes2011که دارم فارسی نیست اصله و اگه میشه بگین که چکار کنم وقتی میخوام برم کرنر بزنم میخوام بگم همه بیان جلو حتی دروازه بان با چه دکمه ای از کیبورد باید بزنم تا بیان جلو؟
    اتفاقا مطالب جالبی تو اون وبلاگ هست ! مثل جواب سوال دومت !

چند نکته در مورد ضربات کرنر :

سانتر معمولی : گرفتن X به میزان دلخواه

سانتر مستقیم و بدون کات : گرفتن جهت بالا و زدن X

سانتر زمینی : گرفتن جهت پایین و زدن X

سانتر با ارتفاع بیشتر و سرعت کمتر : گرفتن RT و زدن X

جلو آمدن بیشتر بازیکنان به محوطه ی جریمه : فعال کردن استراتژی All out Attack

در واقع با این کار بیشتر بازیکن ها وارد محوطه جریمه ی حریف شده و احتمال زدن ضربه ی سر بیشتر میشه ، البته باید قبلا این استراتژی رو تو قسمت Game plan انتخاب کرده و اون رو فعال کنید ( برای آشنایی بیشتر با استراتژی ها می تونید به فسمت Game plane مراجه کنید )

جلو آمدن دروازه بان برای زدن ضربه سر : علاوه بر فعال کردن استراتژی فوق باید سطح حمله ی تیم رو هم ماکسیمم کنید ( با گرفتن select و زدن RB )
    البته این شیوه فقط در دقایق پایانی بازی جواب میده .

منبع :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در مورد کیبورد هم اولا که توصیه می کنم با دسته بازی کنی ثانیا اگه می خوای این کار ها رو با کیبورد انجام بدی باید خودت معادل دکمه ها رو کیبوردت تنظیم کنی ( تو setting بازی )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •