تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2258 از 3195 اولاول ... 125817582158220822482254225522562257225822592260226122622268230823582758 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,571 به 22,580 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

این هــکه که واسه اسلیم اومده میگن ناقصه! درسته؟
    جواب نمیده؟

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

13

رفیق عجله نکن
    تو که 4 ماه صبر کردی یه 4-5 روز دیگه هم صبر کن تا خبرش بیاد
    امیدوارم که حقیقت داشته باشه و تو هم بتونی مثل بقیه ی دوستان بازیه کپی انجام بدی
    باشه . 4 ماه صبر کردیم تا ه کش بیاد !! حالا هم که اومده یه 4 ماه هم صبر میکنیم شاید ، بلکه ، یکی ، یه جایی امتحان کرد و یه جوابی داد !!!!!!!!! صبر هم خوب چیزیه !!!!!!!!!

3. این کاربر از panther99 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال alireza_sun72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    یه زمان اسمش ایران زمین بود...

پيش فرض

این پستو زدم که فقط امضام معلوم شه
    ببخشید

5. این کاربر از alireza_sun72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

دوستان کسی این آموزش های -- رو دیده؟؟ برای یکی از آشنا ها می خوام سفارش بدم...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

دوستان کسی این آموزش های -- رو دیده؟؟ برای یکی از آشنا ها می خوام سفارش بدم...

کد:
    من یه چیزی بگم .
    اگر توی این کار تجربه ندارید اصلا و به هیچ عنوان انجام ندید .
    من خودم برای کسب تجربه 4 تا Ps2 داغون کردم آخرش هم درست و حسابی یاد نگرفتم و یکی در میون خراب میکنم کنسول رو
    آخرین کنسولی هم که خراب کردم یه PS2 39004 ژاپنی اصل آکبند بود که 3 هفته پیش از Ebay خریدم یعنی زدم یک چیز ارزشمند رو دود کردم رفت ها
    درسته که هـک کردن 360 لحیم کاری نداره ولی باز هم ممکنه بزنید درایو رو داغون کنید و اگر نتونید سریال درست درایو رو در بیارید و در عین حال درایو رو داغون کنید کنسولتون رو یه جورایی برای همیشه از دست دادید و استفاده از Nand ریدر ها و رایتر ها خیلی کارتون رو راه نمیندازه .
    مغازه دار ها و کسانی که این کار رو میکنند ، یه درایو ننه مرده دارند بعد از استخراج شماره سریال ، روی اون درایو با شماره سریال استخراج شده تست میکنند و اگر جواب داد (یعنی سریال درست رو استخراج کردند) بعدش درایو خود کنسول رو آپدیت میکنند که سریال اصلی از بین نره .

8. 6 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال alireza_sun72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    یه زمان اسمش ایران زمین بود...

پيش فرض

من یه چیزی بگم .
    من خودم برای کسب تجربه 4 تا Ps2 داغون کردم آخرش هم درست و حسابی یاد نگرفتم و یکی در میون خراب میکنم کنسول رو
    آخرین کنسولی هم که خراب کردم یه PS2 39004 ژاپنی اصل آکبند بود که 3 هفته پیش از Ebay خریدم یعنی زدم یک چیز ارزشمند رو دود کردم رفت ها
    درسته که هـک کردن 360 لحیم کاری نداره ولی باز هم ممکنه بزنید درایو رو داغون کنید و اگر نتونید سریال درست درایو رو در بیارید و در عین حال درایو رو داغون کنید کنسولتون رو یه جورایی برای همیشه از دست دادید و استفاده از Nand ریدر ها و رایتر ها خیلی کارتون رو راه نمیندازه .
    مغازه دار ها و کسانی که این کار رو میکنند ، یه درایو ننه مرده دارند بعد از استخراج شماره سریال ، روی اون درایو با شماره سریال استخراج شده تست میکنند و اگر جواب داد (یعنی سریال درست رو استخراج کردند) بعدش درایو خود کنسول رو آپدیت میکنند که سریال اصلی از بین نره .
    مگه میخواستی با اون ps2 ها چیکار کنی که داغون میشدن؟؟؟؟

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

من یه چیزی بگم .
    پس اینطوریه من فکر می کردم راحت باشه حالا واسه سرگرمی هم شده می خریم ببینیم روند کار چطوریه...

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed m2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

سلام
    کسی میدونهskinهای ایکس باکس روازکجامیشه تهیه کرد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه dath-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    بندرعباس شهر آفتاب

11 دانلود آموزش -- ایکس باکس

پس اینطوریه من فکر می کردم راحت باشه حالا واسه سرگرمی هم شده می خریم ببینیم روند کار چطوریه...
    دوست عزیز نیازی به خرید نیست
    بفرما برو به این سایت دانلودش کن من خودم دانلود کردم یه کارایی انجام می دن که آدم گیج می شه
    کد:
    اینی که داخل سایت برای فروش هست به احتمال 99% همین آموزش هست که داخل سایت بالا برای دانلود هست
    موفق باشید یا علی

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

سلام
    کسی میدونهskinهای ایکس باکس روازکجامیشه تهیه کرد؟
    میدان امام خمینی...
    پاساژ پایتخت ولیعصر...

14. این کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •