این هــکه که واسه اسلیم اومده میگن ناقصه! درسته؟
جواب نمیده؟
این هــکه که واسه اسلیم اومده میگن ناقصه! درسته؟
جواب نمیده؟
باشه . 4 ماه صبر کردیم تا ه کش بیاد !! حالا هم که اومده یه 4 ماه هم صبر میکنیم شاید ، بلکه ، یکی ، یه جایی امتحان کرد و یه جوابی داد !!!!!!!!! صبر هم خوب چیزیه !!!!!!!!!![]()
این پستو زدم که فقط امضام معلوم شه
ببخشید![]()
دوستان کسی این آموزش های -- رو دیده؟؟ برای یکی از آشنا ها می خوام سفارش بدم...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من یه چیزی بگم .
اگر توی این کار تجربه ندارید اصلا و به هیچ عنوان انجام ندید .
من خودم برای کسب تجربه 4 تا Ps2 داغون کردمآخرش هم درست و حسابی یاد نگرفتم و یکی در میون خراب میکنم کنسول رو
آخرین کنسولی هم که خراب کردم یه PS2 39004 ژاپنی اصل آکبند بود که 3 هفته پیش از Ebay خریدمیعنی زدم یک چیز ارزشمند رو دود کردم رفت ها
درسته که هـک کردن 360 لحیم کاری نداره ولی باز هم ممکنه بزنید درایو رو داغون کنید و اگر نتونید سریال درست درایو رو در بیارید و در عین حال درایو رو داغون کنید کنسولتون رو یه جورایی برای همیشه از دست دادید و استفاده از Nand ریدر ها و رایتر ها خیلی کارتون رو راه نمیندازه .
مغازه دار ها و کسانی که این کار رو میکنند ، یه درایو ننه مرده دارند بعد از استخراج شماره سریال ، روی اون درایو با شماره سریال استخراج شده تست میکنند و اگر جواب داد (یعنی سریال درست رو استخراج کردند) بعدش درایو خود کنسول رو آپدیت میکنند که سریال اصلی از بین نره .
مگه میخواستی با اون ps2 ها چیکار کنی که داغون میشدن؟؟؟؟![]()
پس اینطوریه من فکر می کردم راحت باشه حالا واسه سرگرمی هم شده می خریم ببینیم روند کار چطوریه...من یه چیزی بگم .
اگر توی این کار تجربه ندارید اصلا و به هیچ عنوان انجام ندید .
من خودم برای کسب تجربه 4 تا Ps2 داغون کردمآخرش هم درست و حسابی یاد نگرفتم و یکی در میون خراب میکنم کنسول رو
آخرین کنسولی هم که خراب کردم یه PS2 39004 ژاپنی اصل آکبند بود که 3 هفته پیش از Ebay خریدمیعنی زدم یک چیز ارزشمند رو دود کردم رفت ها
درسته که هـک کردن 360 لحیم کاری نداره ولی باز هم ممکنه بزنید درایو رو داغون کنید و اگر نتونید سریال درست درایو رو در بیارید و در عین حال درایو رو داغون کنید کنسولتون رو یه جورایی برای همیشه از دست دادید و استفاده از Nand ریدر ها و رایتر ها خیلی کارتون رو راه نمیندازه .
مغازه دار ها و کسانی که این کار رو میکنند ، یه درایو ننه مرده دارند بعد از استخراج شماره سریال ، روی اون درایو با شماره سریال استخراج شده تست میکنند و اگر جواب داد (یعنی سریال درست رو استخراج کردند) بعدش درایو خود کنسول رو آپدیت میکنند که سریال اصلی از بین نره .
سلام
کسی میدونهskinهای ایکس باکس روازکجامیشه تهیه کرد؟
دوست عزیز نیازی به خرید نیست
بفرما برو به این سایت دانلودش کن من خودم دانلود کردم یه کارایی انجام می دن که آدم گیج می شه
اینی که داخل سایت برای فروش هست به احتمال 99% همین آموزش هست که داخل سایت بالا برای دانلود هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید یا علی
میدان امام خمینی...
پاساژ پایتخت ولیعصر...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)