تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: درخواست کمک برای تکمیل php

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    کرج - ایران

پيش فرض درخواست کمک برای تکمیل php

سلام
    قابل توجه اساتید PHP
    اولا عرض می کنم که از PHP اطلاع زیادی ندارم و عمدتا با Html کارمی کنم.
    با هزار زحمت در سایتم یک فرم ثبت اطلاعات قرارداده ام که کاربر اطلاعاتی را درآن وارد می کند و سپس این اطلاعات از طریق Email برای من فرستاده می شود. اینکاراز طریق PHP انجام می شود.
    می خواهم وقتی که کاربر اطلاعات را واردکرد ودکمه ثبت را کلیک کرد، به صفحه دیگری برودکه ثبت اطلاعات به اطلاع کاربر برسد. درواقع نیاز به فرمان ارجاع به یک صفحه دیگر درسایت دارم.
    البته این فرمان شاید برای اساتید خیلی پیش پا افتاده جلوه کند، ولی برای من که درPHP بیسوادم، مهم است.
    لطفا کمک کنید.
    باتشکر.

پروفشنال as13851365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    لیبدرا

پيش فرض

اول مشخص کن که چطوری ایمیل رو ارسال می کنی

اگه از توابع ارسال ایمیل استفاده کردی که می تونی در همان صفحه پیغام رو نشون بدی

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در غیر این صورت صفحه رو باید ریدایرکت کنی

3. این کاربر از as13851365 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    کرج - ایران

پيش فرض

اول مشخص کن که چطوری ایمیل رو ارسال می کنی

اگه از توابع ارسال ایمیل استفاده کردی که می تونی در همان صفحه پیغام رو نشون بدی

-----
    در غیر این صورت صفحه رو باید ریدایرکت کنی
    سلام
    اول ده بوکی، انشالله هیچ وقت پائیز اولماسین وهیچ یاپراق دا یره دوشمه سین.
    ایکینجی بوکی، چوخ لطف ادیب و اوزونه زحمت ویریپسز کی منیم جوابیمی وریرسیز. چوخ ساق اول و ساق اولسون اوز هم ولایتیم.

واما برای اینکه دوستان دیگرانجمن احساس غریبی نکنند، به فارسی ادامه می دم.
    من این فرم را درفرانت پیچ وبصورت Html طراحی کرده ام که شامل چند فیلد اطلاعات است که بعداز پرشدن توسط کاربر، بصورت جدولی باید به آدرس Email وب سایتم ارسال شود. چون درمورد ارسال به ایمیل با Htm دچارمشکل بودم ،لذا توسط دوستی، برای پردازش عملیات از PHP استفاده شد. یعنی توسط Php این اطلاعت پردازش شده وبه ایمیل ارسال می شوند. وقتی کاربر فیلدهاراپرکرده و روی دکمه " تائید درخواست" کلیک می کند، ایمیل به درستی ارسال می شود، ولی پشت بند آن صفحه سفیدشده و پیغام تائیدی که در Php نوشته شده است ظاهر می شود.
    چیزی که من می خوام اینه که به جای این صفحه سفید، صفحه HTML معین ازپیش آماده شده باز شود تا کاربر از وب سایت خارج نشود.
    کد Php
    کد:
    نمی دانم این اطلاعات کافی است یانه. اگر کافی نبود. آدرس ایمیل لطف کنید تا فایل های مربوطه را خدمتتون بفرستم.
    Last edited by aagah; 06-04-2011 at 23:52.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    لیبدرا

پيش فرض

بو ایکی خط آنادیلی نه گوره چوخ ساخ اووول

ببین اگه می خواهی وقتی ایمیل ارسال شد به یه صفحه دیگه بری باید از ارسال خروجی توسط فایل ارسال ایمیل به مرورگر جلوگیری کنی یعنی هیچ داده ای نباید به مرورگر ارسال بشه

یه فایل جدید باز کن و کدهای php زیر رو داخلش قرار بده و با پسونده php ذخیرش کن (کد ارسال ایمیل همان کد خودت هست فقط قسمت آخرش رو کمی تغییر دادم )

کد:
    خوب در صفحه Error.php می تونی پیغامی برای این که ارسال ایمیل با مشکل مواجه بوده رو براش نشون بدی
    در صفحه OK.php هم می تونی یه پیغام برای این که ایمیل با موفقیت ارسال شده رو براش نشون بدی

در ضمن نام این دوصفحه اختیاری بوده و می تونی هر صفحه ای با هر پسوندی ( مثلا با فرانتپیج یه صفحه با پسوند html براش بسازی ) قرار بدی فقط باید آدرس رو در قسمت ارسال ایمیل درست وارد کن

موفق باشی
    Last edited by as13851365; 07-04-2011 at 10:04.

6. این کاربر از as13851365 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    کرج - ایران

پيش فرض فایل PHP

سلام دوست عزیر
    ببخشیدکه دوروز دیرکردم. کمی گرفتاربودم.
    من طبق فرمایش شما، دو تا صفحه Html به نام های، Shop_rec.html و shop_fal.html ایجاد کردم. سپس به ترتیب زیرآدرس آنهارادرداخل کد PHP قراردادم:

کد:
    وسپس فایل هارابه سایت آپلود کردم.

اما متاسفانه عمل نمی کنه و همچنان صفحه سفید PHP باز میشه. یعنی به صفحه Html نمی ره.

نمی دونم اشکال از کجاست.
    اگراشتباهی درکارم هست لطفا اصلاح بفرمائید.
    باتشکر

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    لیبدرا

12 اگه همین کد رو توی فایل قرار بدی درست کار می کنه

سلام دوست عزیر
    ببخشیدکه دوروز دیرکردم. کمی گرفتاربودم.
    من طبق فرمایش شما، دو تا صفحه Html به نام های، Shop_rec.html و shop_fal.html ایجاد کردم. سپس به ترتیب زیرآدرس آنهارادرداخل کد PHP قراردادم:

وسپس فایل هارابه سایت آپلود کردم.

اما متاسفانه عمل نمی کنه و همچنان صفحه سفید PHP باز میشه. یعنی به صفحه Html نمی ره.

نمی دونم اشکال از کجاست.
    اگراشتباهی درکارم هست لطفا اصلاح بفرمائید.
    باتشکر
    دوست عزیز من وقتی آدرسی رو که دادی دیدم مطمئن شدم که شما کدی که گذاشتم رو اصلا توی فایل ارسال ایمیلتون اعمال نکردید

پست شماره 4 این تایپیک رو دوباره بخونید قطعا جواب خواهید گرفت ( خودم تست کردم درست کار می کنه )

گفتم که کدی که در پست 4 قرار دادم رو جایگزین تمام کدهای ارسال ایمیلی که داری بکن ( یعنی محتوای فایل ارسال ایمیلی رو که داری رو حذف کن و کدی که قرار دادم رو توش کپی کن قطعا جواب خواهی گرفت )

یعنی دو خط کد زیر درفایل ارسال ایمیلی که دارید وجود دارد که قطعا باید آنها حذف شوند
    کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •