سلام بچه ها کسی هست که این آموزش ها را کامل با عکس ها داشته باشه ، فکر کنم عکس ها از سایت آپلود شده حذف شده باشه
سلام بچه ها کسی هست که این آموزش ها را کامل با عکس ها داشته باشه ، فکر کنم عکس ها از سایت آپلود شده حذف شده باشه
چرا من نی تونم عکس های آموزشی رو حتی بعد از ثبت نام ببینم
کمک فوری ...
اون تایمی که وسط صفحه س چه جوری بردارم ؟
خواهشا زود بگید کارم خیلی فوریه.
یکی لطف کرد تو تاپیک به دادم رسید.
با ctrl + g میشه برداشت.
سلام
من یه فایل دارم که صداش دالبی هست.میخوام یکم روش ویرایش انجام بدم و بعد هم با پروکدر خروجی بگیرم.(avi)اما متاسفانه هیچ جایی پیدا نکردم که بشه صدای دالبی خروجی گرفت.
ممنون میشم بگید باید چیکار کنم.
مرسی
من میخواهم خودم یه کلیپ کوتاه بسازم تو ادیوس. و از این کلیپ برای سری های بعد هم استفاده کنم یعنی فقط عکس و فیلم را عوض کنم چطوری باید این کار را بکنم
افکتی تو ادیوس است که بشه اونو اول آخر فیلمت بزاری و فید یه سیاهش کنه؟
---------- Post added at 02:07 PM ---------- Previous post was at 02:06 PM ----------
من میخواهم خودم یه کلیپ کوتاه بسازم تو ادیوس. و از این کلیپ برای سری های بعد هم استفاده کنم یعنی فقط عکس و فیلم را عوض کنم چطوری باید این کار را بکنم مثل کلیپهای آماده
افکتی تو ادیوس است که بشه اونو اول آخر فیلمت بزاری و فید یه سیاهش کنه؟
راحت ترین راه اینه که با فتوشاپ یا خود ادیوس یه فریم سیاهی درست کنی ، بعد همون مثل فید بذاری اول و آخر کلیپت.
فکر نمی کنم بیشتر از 10 ثانیه انجام کارش طول بکشه
لطفا به این سوالمم جواب بدین ضروریه؟
من میخواهم خودم یه کلیپ کوتاه بسازم تو ادیوس. و از این کلیپ برای سری های بعد هم استفاده کنم یعنی فقط عکس و فیلم را عوض کنم مثل کلیپهای آماده نسل جوان چطوری باید این پروژه ذخیره بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)