این که خیلی نامردیه بزرگیه...
من بخوام سریال اورجینال بازی رو بخرم و آنلاین بازی کنم میتونید راهنمایی کنید چیکار باید بکنم؟
از چه سایتی میتونم سریال بازی رو بخرم؟
من مشکل اینترنت و گرافیک سیستم ندارم.
چیزهایی که نیاز هست رو میشه بگید؟
سپاس
این که خیلی نامردیه بزرگیه...
من بخوام سریال اورجینال بازی رو بخرم و آنلاین بازی کنم میتونید راهنمایی کنید چیکار باید بکنم؟
از چه سایتی میتونم سریال بازی رو بخرم؟
من مشکل اینترنت و گرافیک سیستم ندارم.
چیزهایی که نیاز هست رو میشه بگید؟
سپاس
حالا خوبه همه دوستان Test Drive آنلاین بازی میکنن... کسی نیست ما رو هم راهنمایی کنه..!!؟؟
شما ميتونيد به سايت گيم-آي آر دات كام ( به انگليسي بنويسيد ) براي خريد سريال بريد و اين كار رو انجام بديد
اما !
فقط خريد سريال براي آنلاين براي رفتن به كازينو نياز نيست بلكه .....
بايد 800 توكن ناقابل آتاري هم از همون سايت بالا بخريد كه چيزي حدود 13000 تومن هم اون ميشه !
تصميم با خودتون
چيزي حدود 19 سريال و 13 هم توكن براي خريد كازينو
اونوقت چه مدت میتونم آنلاین بازی کنم؟
تا یک سال یا همیشه؟
آموزش خاصی هم نیاز هست ممنون میشم بگید.
اين سريال ديگه مخصوص خودتون هست و دائم ميتونيد ازش استفاده كنيد
من تو این سایت جایی واسه خرید توکن ندیدم..!!
تو منوهاي سمت راست يكي مونده به آخر نوشته Atari Token's اونجا بريد نوشته چقدر و...مشخصه
این توکن جریانش چیه؟
اصلاً چرا این بازی توکن میخواد؟
چرا 800 تا؟
میشه یکم توضیح بدید؟
دوستان لطفا من رو راهنمایی بفرمایید. من سه تا مسابقه C4 و B4 و A7 رو رفتم. حالا نقشه من به این صورت هست:
با این که ماشین برای B4 و همینطور برای A6 رو هم دارم، ولی داخل مسابقات نمیشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزيز تا زماني كه جادش رو نريد قفل هست...
بايد تا اونجا بريد تا باز بشه
براي سهولت كار
نقشه رو بياريد بعد رو مسابقه مورد نظر كليك كنيد و بعدش گزينه GPS TARGET رو انتخاب كنيد تا از طريق GPS به اونجا بريد
نكته :
بهترين كار اينه كه رو نقشه زوم كنيد ببينيد نزديكترين جايي كه به اون مسابقه كجا هست كه رفتيد ( رنگ جاده آبيه اونجاهايي كه رفتيد )
بعد بريد اونجا و دوباره بيايد تو نقشه و همون كاري كه بالا گفتم GPS TARGET و بقيه ماجرا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)