من خودم معماری می خونم و میگم رشته ما بهترینه
.gif)
شما باید ببینی چی از زندگی میخوای یعنی دیدت نسبت به تحصیل چیه
این چیزی که شما میگی یه دید یه قول معروف بازاری به قضیست
فرض مثال من الان توی آشناهامون ان قدر آدم می شناسم که به خاطر بازار کار رفتن رشته حسابداری (البته به روز دیگران) و بعد از این که درسشون هم تموم شده بلافاصله کار براشون گیر اومده ولی من میدونم زمان تحصیل واقعا ناراضی بودن یعنی خودشون میگفتن (البته مکانیک با حسابداری قابل مقایسه نیست من خودم مکانیکو خیلی دوست داشتم)
در ضمن نسبت دخترا به پسرا تو رشته معماری چیزی حدود 70 به 30 دخترا بیشترن و شانس آقایون تو بازار کار بیشتره این یه واقعیته البته
.gif)
بعد از همه اینا شما نباید بگی پروژه های خوب رو به من نمیدن
نمیگم پروژه ها رو بهتون میدنا بحثم سره دیدتونه یعنی نظره منه
اونی که الان پروژه های بزرگ رو داره کار میکنه از روز اول که طراحی ساختمان فرهنگی و تجاری و... رو نکرده، از پلان همین آپارتمان های 4 طبقه شروع کرده
بعدم این که هر رشته ای آدم کار بلد و ناشی داره شما میتونی اون کار بلده باشی
و این که به قول دوستمون تازه ایران تو یه مرحله ای هست که ساختمان سازی داره جون میگیره و پروژه ها به دست معمارا سپرده میشه
شما اگر مجله معمار رو بخونی می بینی که معماری تو ایران اوله کاره البته معماری مدرن
خلاصه اگر میخوای با رشتت حال کنی معماری بخون
و یه پند کنکوری بخوام بهت بدم این که تا میتونی تحقیق کن و رشته ای که دوست داری رو انتخاب کن بعد که رفتی دانشگاه هیچ راهی نداری یعنی تو یه مسیری افتادی و تغییر مسیرت خیلی سخته و اگرم بشه انرژی زیادی ازت میگیره
هر کسی الان از راه میاد یه چیزی میگه ممکنه دیدش با تو متفاوت باشه پس راحت حرفشو قبول نکن
ولی حرف همه رو گوش کن ببین کدومش با تو همخونی داره و به همون عمل کن
یه استادی داریم میگه مسیر هر کسی متفاوته باید خودش پیدا کنه یعنی نمیتونی از کسی تقلید کنی و به جایی برسی باید مسیرتو خودت انتخاب کنی
چه قد نصیحت کردم ما هم یه پا پدربزرگیما
.gif)
موفق باشی