حیف میخوام آپارتمان 50 متری بخرم 35 میلیون تومن
وگرنه یک دستگاه گوشی XPERIA X10 رنگ مشکی فول پک حتما میخریدم
حیف میخوام آپارتمان 50 متری بخرم 35 میلیون تومن
وگرنه یک دستگاه گوشی XPERIA X10 رنگ مشکی فول پک حتما میخریدم
من یه اپارتمان 4115 متری خریدم 40 تومن! چقد شیراز گرون فروشین شماها؟حیف میخوام آپارتمان 50 متری بخرم 35 میلیون تومن
راستی،این دو تا چه دخلی دارن به همدیگه؟! یعنی 35 تومن داری،300 تومن نداری؟!
مدیرا و همکارا که سال در دوازده ماه آفلاین باشن همینه دیگه .. صاحاب نداره اینجا که .. هر کی واسه خودش هر کاری دوست داره می کنه... چت می کنه .. اسپم میده .. خزبل میگه... حالا به هر کی می خواد بر بخوره بخوره.
حالم به هم می خوره میام تو پی سیکودکستانه فروم نیست که.
جالبه که برای یه تغییر نام کاربری میگن باید 200 تا پست داشته باشی .
از همینجا شروع میکنیم... کارمون راحته تو این تاپیک
x10 رو بیخیالش.
سلام
دوستان یه سوال
الان X10 مولتی تاچه؟
یا دوال تاچه؟
فقط 2 نقطه یا بیشتر؟
X10 با آپدیت به 2.1 قابلیت دوال تاچ که یعنی دو نقطه تاچ بهش اضافه میشه...
آقا کلش واس این فرهودس... اخطار دومی هم بگیره دیگه همه چی آروم میشه![]()
فقط 2 نقطه
البته امروز خود من قیمت 440 هم دیدماامروز کرم داشتم می رفتم توی موبایلیا ، هر گوشی میدیدم که مشخصاتشو می دونستم ، ازشون می پرسیدم ، اونا هم بیچاره ها چه میدونن ، چرت بافی می کردن می رفتن... منم یهو از دهنم عین پروژکتور پیج جی اس ام ارنا بیرون میزد ، طرف قاطی می کرد شوتم می کرد بیرون...حتی به یه موبایلیه که خودش میخواس گلکسی اس بخره پیشنهاد دادم صب کنه آرک یه مقدار قیمتش بیاد پایین ، با 650-660 می تونه بخره =))))
والا تا جایی که ما اطلاع داریم به مناسبت رفتن فرهوده همه جا 7 روز و 7 شب جشن و پای کوبی بوده =))))))
اره منم حدود 420 خریدم یه چند تومن بیشتر ...از بس چیز میزای دیگه خریدم نفهمیدم گوشیمو چند گرفتم دقیق
سعید منو میشناسه...اهل چونه نیستم
سعید رفتم فرم پر کردم...اما زن گفت 1 ماه طول میکشه....خیلی مسخرست به خدا...مگه چه کار داره؟اسلان سیم کارتو 1 مین میدن اونوقت ام ام اس...1 ماه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)