اگر منظورتون i5 7xx است میتونین این مادربردو بگیرین.
asus p7p55de pro=210
اگر منظورتون i5 7xx است میتونین این مادربردو بگیرین.
asus p7p55de pro=210
ممنون
مادر برد خوبی به نظر میومد ولی متاسفانه usb3 نداشت وگرنه خوب بود..
راستی میشه usb3 بعدا به صورت جدا به مادر برد وصل کرد؟؟
بله با کارت های USB3 میشه.راستی میشه usb3 بعدا به صورت جدا به مادر برد وصل کرد؟؟
پس شد I5 750 + VGA 6870 ؟؟! 6950 رو بیخیال شدین؟!![]()
این مادربرد هم usb3 داره هم sata3
بچه ها خواهش ميكنم اگه امكانش هست جوابمو بدين من تو اين تاپيك به نتيجه رسيدم كه با هزينه 1ميليون 500 تومن MSI GE620 رو بخريم اما ميخواستم بدونم عاقلانه هست كه يه پي سي متوسط و يك لپتاپ متوسط مثل Acer Aspire 5742 رو داشته باشم يا يه لپتاپ مثل ام اس اي؟ ميشه نظرتونو بدونم؟ اينم تاپيك منه:
بازهم از صبر و حوصله تون بابت پاسختون واقعا ممنونمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیزم تصمیم گیری در این زمینه با خودتون هست و باید خودتون ببینید 2 دستگاه متوسط جوابگوی انتظاراتتون هست یا یک لپ تاپ قوی...؟!بچه ها خواهش ميكنم اگه امكانش هست جوابمو بدين من تو اين تاپيك به نتيجه رسيدم كه با هزينه 1ميليون 500 تومن MSI GE620 رو بخريم اما ميخواستم بدونم عاقلانه هست كه يه پي سي متوسط و يك لپتاپ متوسط مثل Acer Aspire 5742 رو داشته باشم يا يه لپتاپ مثل ام اس اي؟ ميشه نظرتونو بدونم؟ اينم تاپيك منه:
کد:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=480199
بازهم از صبر و حوصله تون بابت پاسختون واقعا ممنونم
ممنونم از جوابتون ولي من سيستمو واسه گيم نميخوام بيشتر واسه نرم افزارهايي مثل كاتيا و ساليد ورك و اتوكد ميخوام كه بتونه حداقل تا 5 سال اذيتم نكنه...
حالا نميدونم كه يه لپتاپ بخرم يا يه سيستم ...واسه اين ميگم كه يه سيستم در كنار لپتاپ بخرم چون اگه اون لپتاپ نتونه ساپورت كنه كارمو، با اون سيستم بتونم كارمو رو طراحي كنم و با اون لپتاپ پرزنت بدم، اما اگه اين لپتاپي كه گفته شد ميتونه تا 4-5 سال دووم بياره كه خيلي بهتره ...
تو اين دو راهي موندم اگه امكانش هست بنده رو راهنمايي فرماييد شايد اين سوال خيلي از دوستان هم باشه ولي باز هم معذرت ميخوام كه اين بحث رو تو اين تاپيك مطرح كردم
لپ تاپی که انتخاب کردید به حد کافی قدرتمند هست و اگه سیستم با بودجه 750 هم بگیرید در بهترین شرایط قدرتی برابر با همین لپ تاپ خواهد داشت...ممنونم از جوابتون ولي من سيستمو واسه گيم نميخوام بيشتر واسه نرم افزارهايي مثل كاتيا و ساليد ورك و اتوكد ميخوام كه بتونه حداقل تا 5 سال اذيتم نكنه...
حالا نميدونم كه يه لپتاپ بخرم يا يه سيستم ...واسه اين ميگم كه يه سيستم در كنار لپتاپ بخرم چون اگه اون لپتاپ نتونه ساپورت كنه كارمو، با اون سيستم بتونم كارمو رو طراحي كنم و با اون لپتاپ پرزنت بدم، اما اگه اين لپتاپي كه گفته شد ميتونه تا 4-5 سال دووم بياره كه خيلي بهتره ...
تو اين دو راهي موندم اگه امكانش هست بنده رو راهنمايي فرماييد شايد اين سوال خيلي از دوستان هم باشه ولي باز هم معذرت ميخوام كه اين بحث رو تو اين تاپيك مطرح كردم
ممنون از راهنماييتون من پاسخ جوابمو گرفتم همون لپتاپ رو ميخرم . يه پي سي خوب در اواسط خرداد تهيه ميكنم كه اين دو در كنار هم كمكم كنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)