تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2244 از 3195 اولاول ... 124417442144219422342240224122422243224422452246224722482254229423442744 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,431 به 22,440 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

اول بهت بگم که مشکل اصلیت از خونوادته که بهت ادب یاد ندادن و از حرفای بالا معلومه. مشکل دومت هم اینه که درست نمیخونی و علت بی سوادیت هم همینه.
    من گفتم biohazard یه کلمه ژاپنیه؟ یا گفتم بازی که تو اروپا و امریکا اسمش رزیردنت ایوله تو ژاپن با اسم boihazard عرضه شده و اینو مبتدی ترین ها هم از سالها قبل میدونن. از همه جوابایی که تا حالا دادی فهمیدم که تو حتی توانایی درک چیزایی رو که مینویسم نداری و فکر میکنی من حرفای خودتو تحویلت میدم و ازت یاد میگیرم در صورتی که من رو بیشتر حرفای تو تف هم نمیندازم.
    تقصیر منه که با آدم نفهمی مثل تو بحث میکنم. حیف اون همه وقت که تلف شد. من تو کل عمرم آدمی به کله شقی و نفهمی تو ندیده بودم.
    و شما آقای samgun بعد از اون همه مزخرف و توهین تشکر میکنی؟
    دست بقیه دوستایی که تو این مدت با هم بودیم میبوسم و همتونو به خدا میسپرم.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

دوست عزیز بزارید حرف آخر رو همین اول بزنم!

دوست عزیز به کجا چنین شتابان؟

شما که نباید با یه سری حرف میدون رو خالی کنید که !

البته اینم بگم که با تمام احترامی که برای میلاد قائلم باید بگم که خیلی هم رفتار مناسبی در پست هاش نداشت و بعضی وقت ها از الفاظ مناسبی استفاده نمیکرد! که خوب زمینه ساز این شد که بحث به اینجا بکشه!

قطعا مناظره ای که بخواد با نیش و کنایه جلو بره آخرش همینه!

اگر بحث بدون اون نیش و کنایه ها (که از هر دو جناح هم بود!) پیش می رفت قطعا پایان بحث این نبود!

این فروم هم دوست عزیز نه مال میلاده و نه مال منه و نه هیچ یک از این کاربرایی که توی انجمن کنسول ها پست میدن! این انجمن صاحب خاصی به جز چند تا ادمین (فک کنم سه تا!) نداره و من به شخصه واقعا ناراحت میشم که شخصی مثل شما که اطلاعات خوبی در زمینه کنسول ها و بازی ها داره اینجوری انجمن کنسول ها رو ترک کنه!

بالاخره از قدیم گفتن بحث کردن اشکنک داره سر شکستنک داره!

در ضمن کسانی هم که از پست یه کاربر تشکر میکنن قطعا برای نکات مثبتش هست که این کار رو میکنن و نه نکات منفیش!

من یا حالا سعید که از اون پست میلاد تشکر کردیم به خاطر چند نکته مثبتی بود که در پست مشاهده کردیم و نه به خاطره اون نیش و کنایه ها.

به همین ترتیب از پست های شما هم تشکر کردیم.

همین دیگه....
    Last edited by shab_2008; 05-04-2011 at 21:55.

2. 9 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

نمیدونم چرا هیچ وقت فرهنگ بحث کردن تو کشور ما جا نمیفته

همیشه آخرش یا به بی احترامی میرسه یا بحث بی نتیجه میمونه.

واقعا آخرین باری که از بحث کردن لذت بردم بحث من و میلاد و شهاب بود !! هم نتیجه گیری کردیم هم اطلاعات همدیگه رو بالا بردیم و هم شخصیت یکدیگر رو حداقل خرد نکردیم .

4. 5 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

خیلی ممنون که کمک میکنید دوستان
    یه چند تا سوال دیگه هم دارم
    اول اینکه این هاردهایی که که گفتید روش نصب میشه باید فرمت خاصی باشه یا همینجوری بهش وصل میشه و اونوقت کاراهایی که با هارد خود هارد ایکس باکس میشه انجام داد مثل نصب بازی و کارهای دیگه رو داره یا فقط میشه روش فیلم یا آهنگ ریخت دوستان ؟؟؟؟؟؟؟
    حالا دوستان هارد لپ تاپی بهتره یا اکسترنال و اونوقت رابطی تبدیلیی چیزی میخواد ؟؟؟؟؟؟ برنامه چی شنیدم فقط fat32 کارمیکنه؟؟؟؟؟
    بله فرمتش فرق میکنه و اکر هارد لپتاپی نصب کنید باید دستکاریش کنید و در عین حال بیخیال لایو شید

برای هارد اکسترنال هم دردسری نداره - خیالتون راحت .

6. 3 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

نمیدونم چرا هیچ وقت فرهنگ بحث کردن تو کشور ما جا نمیفته

همیشه آخرش یا به بی احترامی میرسه یا بحث بی نتیجه میمونه.

واقعا آخرین باری که از بحث کردن لذت بردم بحث من و میلاد و شهاب بود !! هم نتیجه گیری کردیم هم اطلاعات همدیگه رو بالا بردیم و هم شخصیت یکدیگر رو حداقل خرد نکردیم .
    سعید جان اگر پستهای قبلی رو بخونید من پیشبینی کرده بودم که کار ایشون به فحاشی بکشه و گفته بودم که دیگه پاسخی براش ندارم .

ایشون اومده در قبال کلماتی مثل لوس بازی و کودک و کارهای بچه گانه از کلماتی مثل نفهم و بی خانواده و کله شق استفاده کرده !

اولین باری نیست که میبینم وقتی یک شخصی مهمل میبافه و حتی یک نگاهی به منابع نمیندازه وقتی حرفی برای گفتن نداره شروع میکنه به فحاشی .

روال پست ها کاملا روشنه ، دوستان برند خودشون بخونند - ایشون حتی نمیدونست که مانگا چی هست و حتی نمیدونست چرا اسم اویل عوض شده و مدعی شده که اسم ژاپنی بازی BioHazard هستش !!!

واسه نمونه biohazard اسم ژاپنی بازی resident evil هستش.
    عین جملش بدون کم و کسری و بعدش اومده میگه من کی گفتم Biohazard ژاپنی هستش ؟

و مشخصه حتی یک دور هم نخونده که چرا اسم بازی عوض شده و اگر دقت کرده باشید تا قبل از اینکه من در این باره حرفی بزنم و با لینک نشون بدم داستان چیه ایشون اصلا از این داستان حتی خبر هم نداشت ! و در عین حال فکر میکرد که CastleVania مانگا نیست :

یا کسی که به fatal frame و castlevania بگه انیمه و مانگا.
    پیداست که ایشون تا قبل از این نه میدونست مانگا چیه ، نه انیمه و نه هنتای و یک چیز جدید هم الان اضافه میکنم که میدونم نمیدونه چیه - GURO - گورو به مانگاها و انیمه هایی میگند که توشون خشونت بسیاری وجود داره .

ما انیمه سه بعدی هم داریم که سبک فاتال فریم هستش و زیر مجموعه ی همون GURO میشه و شرط میبندم که تا قبل از اینکه همین رو هم من بگم باز ایشون ازش خبر نداشت و چیزی در بارش نمیدونست ، کافیه کلمه ی 3D Anime رو توی گوگل سرچ کنید ، میبینید که تمام بازی های مورد علاقه ایشون مثل همون DOA فهرست میشند و از شکل و شمایل آن چه که فهرست شده قشنگ میفهمید که توی بیشتر بازی های ژاپنی منجمله اونهایی که ایشون لیست کردند این قاعده رعایت شده .

Guro رو هم اگر سرچ کنید چیز های نه چندان خوشایندی میبینید که البته توی بازی ها به خصوص بازی های ژاپنی خیلی دیدید .

و طبیعی هستش که ژاپن ، در انیمه و مانگا از همه ی دنیا جلو تر باشه ، چون سبکی هست که خودشون درست کردند .

و لحن من هم زمانی در بحث کردن با ایشون تند شد که پاش رو از گلیم خودش دراز تر کرد :

و جالبه که DOA بازی کردن رو افتخار میدونه

اصلا جالب نیست یکی که سال ها doa بازی کرده بیاد با یکی که اصلا نمیدونه doa چیه بحث کنه.
    و الان هم که دیگه وقاحت رو به حد کمال رسوندند و رسما دارند فحاشی میکنند !

دست آخر هم مثل دختر بچه های 6 ساله قهر میکنند و متواری میشند

دیگه من چی دارم که بگم ؟ خاطرتون باشه چند وقت پیش هم یکی دیگه این طوری بود که میخواست بدون سند و مردک و از روی باد هوا حرف بزنه و به بقیه میگفت که شماها همه از دم هیچی نمیفهمید ولی من میفهمم ! و لحن صحبت کردنش هم دست کمی از ایشون نداشت - آخر معلوم نیست چی شد و کجا رفت .

اولین بحث من با شهاب رو یادتونه ؟
    کجا به بی احترامی و لحن بد کشید ؟ دلیلش میدونید چی بود ؟ چون دو طرف به بلوغ فکری رسیده بودند و الفبای بحث کردن رو بلد بودند و هر چیزی میگفتند منبع و مدرک داشت و از روی شکم حرف نمیزدند .

یه چیز جالب تر ، ایشون تا قبل از اینکه حرفی در مورد منبع آوردن بشه مدام یک چیزی رو مثل طوطی تکرار میکرد و یحتمل نمیدونست ویکی پیدیا چیه بعدش که دید ما ها از اونجا منبع میذاریم ایشون هم یاد گرفت لینک میذاشت

به هر حال هدف از بحث کردن یاد گرفتن از طرف مقابل هست و من خوشحالم که ایشون 4 تا چیز یاد گرفته

من هم در جریان بحث با ایشون فهمیدم که ایشون ناروتو و سایر بازی های سبک مانگا و انیمه رو خیلی دوست داره ولی در عین حال نمیدونه که منشا شون چی هست !

توی متال گیر به اون عظمت المان های مانگا و انیمه رو میشه به وضوح دید - چه برسه بازی هایی که بیش از 80% شون مانگا و انیمه هستش ، این فرهنگ ژاپنی هاست که توی هر چیزی مانگا و انیمه رو بچپونند .

توی متال گیر Sons Of Liberty اگر خاطرتون باشه اونجایی که باید از متال گیر عکس بگیری و توی اون کامپیوتر پشت سر سرباز ها لاگین میکنی ، همش مانگا هستش ، حتی قیافه ی اولگا که یک زن روس هست و ریدن که یک یونیت آمریکایی هست هم الهام گرفته از سبک مانگا هستش .

خوب من با کسی که این چیز ها رو نمیدونه چه بحثی دارم بکنم ؟

قضاوت پای دیگران که میخونند .

فکر هم میکنم بهتر باشه این داستان رو ادامه ندیم و چون اینجا تاپیک 360 هستش ، نه کلاس خصوصی آموزش سبک شناسی به برخی کاربران که هر انتقادی ازشون رو میچسبونند به تازه وارد بودنشون و پارتی بازی !
    Last edited by sonixax; 05-04-2011 at 22:59.

8. 5 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

من میخوام یه سری فرمت جدید رو 360 ام ساپورت کنه! حتما باید برم تو لایو؟ نمیشه با فلش فایلی یا چیزی رو نصب کنم!؟
    غیر از فرمت دی وی دی چیز دیگه نمیخونه انگاری!

پروفشنال alireza_sun72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    یه زمان اسمش ایران زمین بود...

پيش فرض

خوب من به هیچ عنوان دوست ندارم که دیگه این بحث رو ادامه بدم ، فقط به هیم جواب بسنده میکنم :

من هیچ جایی در مورد متال گیر حرفی نزدم ! یک دور دیگه بخونید .
    بازی ها رو هم من بازی های هزار سال پیش رو با بازی های امروز مقایسه نکردم ، وقتی گفتم روزگاری قشنگ بودند منظور نسبت زمانی و ورژن های قدیمی به نسبت زمان فعلی و ورژن های فعلی بوده .

یعنی ورژن های جدید ماریو مفتش گرونه ! و شما خیلی خوشگل مصادره به مطلوب کردی !!!

در مورد بازی های شخص اول ، بلکه دقیقا همین طوریه - بازی های شخص اول فعلی همگی از همان دوم و ولفن اشتاین ارث بری کرده اند . و اگر شما برنامه نویسی کرده باشید مفهوم ارث بری رو میدونید و اگر نکردید مفهومش اینه :

تمام ویژگی های نسخه های قدیمی تر در نسخه ی جدید تر وجود داره ولی ویژگی های نسخه های جدید تر در نسخه های قدیمی تر وجود ندارند .

در آخر هم از طرز صحبت کردن شما معلومه که شما هم بدون شناخت کافی داوطلب عملیات انتحاری برای ژاپنی ها شدی ! اگر اسم ژاپنیش رو نمیدونید بهتون میگم که ازش استفاده کنید و باهاش برای خودتون آی دی بسازید :

کامیکازی
    انگلیسیش هم میشه : Kamikaze

---------- Post added at 05:48 PM ---------- Previous post was at 05:46 PM ----------

همینجاش نشون میده که شما در این مورد هیچی نمیدونی و گویا انگلیسی هم بلد نیستی که لینکی که گذاشتم رو بخونی !

و چیزی که برام جالبه اینه که حرفهای خود من رو میچرخونی ، میگی خودت گفتی ، مثلا تا قبل این بحث اصلا نمیدونستی مانگا و انیمه چیه و حتی نمیدونستی کسل وانیا بازی به سبک مانگا هستش و همین طور اصلا نمیدونستی که اسم بازی ها توی کشور های مختلف فرق داره ! و همش رو من بهت گفتم

حتی نمیدونی BioHazard یعنی چی و فکر میکنی یه اسم ژاپنی هستش

عزیزم ژاپنی ها حرف "ر" رو نمیتونند تلفظ کنند ! و معنی این کلمه هم یعنی خطر زیستی که از دو کلمه ی BIO به معنی "زیستی ، وابسته به زیستن" (کوتاه شده ی همون Biologic) و Hazard به معنی "خطر" تشکیل شده ، بعضی وقتها هم از این کلمه برای تعریف سلاح های بیولوژیکی استفاده میکنند

حالا 4 تا پست پایین تر بیا همین ها رو تحویل بده بگو من میدونم اون نمیدونه و داره اشتباه میکنه ! مثل باقی پستهات تا به اینجا .

مدام هم مثل بچه های 4 ساله میگی نه حق با منه اون اشتباه میکنه !

خیلی خوب بابا شما خفن ، شما همه چیز دون ، شما آخر اند کامیکازی

شما رو نمیدونم ، ولی فکر میکنم بقیه خوانندگان فهمیده باشند چرا از روی سابقه و تعداد پست ها باقی دوستان در مورد کاربران قضاوت میکنند ، چیزی که شما سرش صدات در اومده بود .

در کل قرار بود این بحث رو با شما ادامه ندم ، ولی بعضی وقتها آدم نمیتونه پاسخ های این طوری رو نادیده بگیره ، بحث با شما هم همینجا تمومه - و اگر باز ادامه بدی حتی اگر فحش هم بدی من جوابی برات ندارم ، چون هی میای چیزهایی که از پست های خودم یاد گرفتی رو میچرخونی به نفع خودت مصادره میکنی و بعدش شروع میکنی برچسب چسبوندن و من حوصله این لوس بازی ها و بچه بازی ها رو ندارم ، سنم هم اجازه نمیده با کودکی که تازه فهمیده فاروم چیه دهن به دهن بذارم سر چیزهایی که فقط باعث میشه دیتابیس این سایت گنده تر بشه و موقع بک آپ گرفتن مدت زمان بیشتری سرعت سایت بیاد پایین و هیچ سود دیگه ای نداره .

موفق باشی
    اقای SONIXAX کمال احترام رو برای شما قائلم ولی این پستت اصلا قشنگ نبود و با عرض معزرت خیلی زشت و بی ادبانه بود

11. 4 کاربر از alireza_sun72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

اقای SONIXAX کمال احترام رو برای شما قائلم ولی این پستت اصلا قشنگ نبود و با عرض معزرت خیلی زشت و بی ادبانه بود
    بالاتر دلیلش رو گفتم

13. 2 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

بگذر ای دوست از این بحث های بی سرانجام.
    میلادا کلا پسرهای عاقلی هستن!!!

15. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

من میخوام یه سری فرمت جدید رو 360 ام ساپورت کنه! حتما باید برم تو لایو؟ نمیشه با فلش فایلی یا چیزی رو نصب کنم!؟
    غیر از فرمت دی وی دی چیز دیگه نمیخونه انگاری!
    منظورتون چه مدل فرمتی هست ؟

اگر فرمت مدیا های تصویری و صوتی هست - بله باید حتما برید لایو و البته همه فرمتی هم نداره ، مثلا تا جایی که من میدونم MKV رو پشتیبانی نمیکنه ولی میتونید همزمان با کمک کامپیوتر و 360 این کار رو بکنید و نیازمند استفاده از مدیا سنتر هستید ، به این صورت که کدک ها روی PC هست و به صورت ریل تایم رندر میگیره و برای 360 ارسال میکنه و کنسول هم پخش میکنه .

گویا این کار رو Ps3 هم میتونه بکنه و مثل اینکه این کار رو خیلی بهتر از 360 انجام میده .

---------- Post added at 10:49 PM ---------- Previous post was at 10:47 PM ----------

بگذر ای دوست از این بحث های بی سرانجام.
    میلادا کلا پسرهای عاقلی هستن!!!
    عجب نوشابه ای باز کردی

17. 3 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ATA_bros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Ostane Alborz, Karaj

پيش فرض

دوستان سلام می خواستم برای اسلیم 360 هارد بگیرم کلا راهنماییم کنید
    در ضمن آخرین ورژن اپدیت 360 جیه و از کجا دانلود کنم؟
Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •