خوب من به هیچ عنوان دوست ندارم که دیگه این بحث رو ادامه بدم ، فقط به هیم جواب بسنده میکنم :
من هیچ جایی در مورد متال گیر حرفی نزدم ! یک دور دیگه بخونید .
بازی ها رو هم من بازی های هزار سال پیش رو با بازی های امروز مقایسه نکردم ، وقتی گفتم روزگاری قشنگ بودند منظور نسبت زمانی و ورژن های قدیمی به نسبت زمان فعلی و ورژن های فعلی بوده .
یعنی ورژن های جدید ماریو مفتش گرونه ! و شما خیلی خوشگل مصادره به مطلوب کردی !!!
در مورد بازی های شخص اول ، بلکه دقیقا همین طوریه - بازی های شخص اول فعلی همگی از همان دوم و ولفن اشتاین ارث بری کرده اند . و اگر شما برنامه نویسی کرده باشید مفهوم ارث بری رو میدونید و اگر نکردید مفهومش اینه :
تمام ویژگی های نسخه های قدیمی تر در نسخه ی جدید تر وجود داره ولی ویژگی های نسخه های جدید تر در نسخه های قدیمی تر وجود ندارند .
در آخر هم از طرز صحبت کردن شما معلومه که شما هم بدون شناخت کافی داوطلب عملیات انتحاری برای ژاپنی ها شدی ! اگر اسم ژاپنیش رو نمیدونید بهتون میگم که ازش استفاده کنید و باهاش برای خودتون آی دی بسازید :
کامیکازی .gif)
انگلیسیش هم میشه :
Kamikaze
---------- Post added at 05:48 PM ---------- Previous post was at 05:46 PM ----------
همینجاش نشون میده که شما در این مورد هیچی نمیدونی و گویا انگلیسی هم بلد نیستی که لینکی که گذاشتم رو بخونی !
و چیزی که برام جالبه اینه که حرفهای خود من رو میچرخونی ، میگی خودت گفتی ، مثلا تا قبل این بحث اصلا نمیدونستی مانگا و انیمه چیه و حتی نمیدونستی کسل وانیا بازی به سبک مانگا هستش و همین طور اصلا نمیدونستی که اسم بازی ها توی کشور های مختلف فرق داره ! و همش رو من بهت گفتم
حتی نمیدونی BioHazard یعنی چی و فکر میکنی یه اسم ژاپنی هستش
عزیزم ژاپنی ها حرف "ر" رو نمیتونند تلفظ کنند ! و معنی این کلمه هم یعنی خطر زیستی که از دو کلمه ی BIO به معنی "زیستی ، وابسته به زیستن" (کوتاه شده ی همون Biologic) و Hazard به معنی "خطر" تشکیل شده ، بعضی وقتها هم از این کلمه برای تعریف سلاح های بیولوژیکی استفاده میکنند
حالا 4 تا پست پایین تر بیا همین ها رو تحویل بده بگو من میدونم اون نمیدونه و داره اشتباه میکنه ! مثل باقی پستهات تا به اینجا .
مدام هم مثل بچه های 4 ساله میگی نه حق با منه اون اشتباه میکنه !
خیلی خوب بابا شما خفن ، شما همه چیز دون ، شما آخر اند
کامیکازی
شما رو نمیدونم ، ولی فکر میکنم بقیه خوانندگان فهمیده باشند چرا از روی سابقه و تعداد پست ها باقی دوستان در مورد کاربران قضاوت میکنند ، چیزی که شما سرش صدات در اومده بود .
در کل قرار بود این بحث رو با شما ادامه ندم ، ولی بعضی وقتها آدم نمیتونه پاسخ های این طوری رو نادیده بگیره ، بحث با شما هم همینجا تمومه - و اگر باز ادامه بدی حتی اگر فحش هم بدی من جوابی برات ندارم ، چون هی میای چیزهایی که از پست های خودم یاد گرفتی رو میچرخونی به نفع خودت مصادره میکنی و بعدش شروع میکنی برچسب چسبوندن و من حوصله این لوس بازی ها و بچه بازی ها رو ندارم ، سنم هم اجازه نمیده با کودکی که تازه فهمیده فاروم چیه دهن به دهن بذارم سر چیزهایی که فقط باعث میشه دیتابیس این سایت گنده تر بشه و موقع بک آپ گرفتن مدت زمان بیشتری سرعت سایت بیاد پایین و هیچ سود دیگه ای نداره .
موفق باشی
.gif)