عزیز تو که 0% رفته بودی.10 دقیقه رفتم.ببین خوبه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عزیز تو که 0% رفته بودی.10 دقیقه رفتم.ببین خوبه؟
سلام عزیز ، سیوت ایراد داری ، کپی که کردم رفتم تو بازی سیوت نبود ، ضمناً همچین دست فرمون خوبی هم نمی خواد ، خوب شما این ماشینت خیلی مزخرف هست ، برو 1 Audi کلاس A7 هست اسمش یادم نیست ، فقط یادت باشه اون Audi مزخرف رو نخریا ! Audi 2تا A7 داره یکیش هست که سقفش باز میشه اون رو بگیر !! قیمتش هم از اون یکی بیشتره ، ضمنا این ماشینی که الان داری فرمونش خیلی بیخوده ، اون Audi A7 که سقفش باز می شه و از اون یکی audi A7 گران تر هست رو بخر 3 سوت رد می کنی ، نیازی نداره Tuner Up کنی![]()
یه مرحله که بیشتر نیست... اونم کلاس A7
خب یکی لطف کنه ردش کنه.... من همینجا گیر کردم.
آپدیتمو عوض کردم چون یکم بازی کردم.
دمتون گرم ردش کنید...
---------- Post added at 04:28 PM ---------- Previous post was at 04:26 PM ----------
راستی کسی میدونه چرا پست های من زیاد نمیشن؟
تو همین صفحه پنج شش تا پست دادم واسه همشون نوشته : پست ها: 126
عجیبه ها..!!
بفرما دوست عزیز.. واست ردش کردم
ولی خدا وکیلی اگه قرار باشه تو اینجور مراحل گیر کنی، بعید میدونم بتونی بازی رو تموم کنی
تازه مزه بازی به همین سختیاشه...
در ضمن سلیقت تو انتخاب کارکتر و لباس و از این جور چیزا هم بدک نیست
یه چرخی هم تو دنیای مجازیت زدم... راضی باش
دمت گرم.... خیلی آقایی.
دیگه کم کم داشتم ناامید میشدم...
سفید بخت شی جوون
اگه قبل از هر مسابقه ماشینتو کامل Tune کنی مشکلت کمتر میشه
3 تا سوال داشتم:
.
.
1 - دوستان من فولدر Eden Games رو از Documents کپی کنم جای دیگه و بعد از تعویض ویندوز جایگزین کنم !! سیو هام بر میگرده ؟!
2 - اینکه میشه یکی کلا مراحل بازیو برام شرح بده ؟! A7 - A6 - c4 - b4 اینا رو میگممن الان رسیدم به b4 خیلی جالبه این مراحلاش !! رالی شده
رو نقشه فرودگاه اومده !! کی میتونم برم جزیره ی دیگه ؟!
3 - کدوم مرحله بود که همه ی دوستان میگفتن نمیشه ردش کرد و شدید سخته ؟! میخوام بدونم ردش کردم یا نه
.
ممنون
Last edited by SA.JJ.AD; 06-04-2011 at 06:26.
هیچ مشکلی پیدا نمیکنه.
save رو برداربعدا مجدد copy کن
1- جواب مثبته... بعد از تعویض ویندوز Save هات برمیگرده
2- مسابقات TDU2 کلا در سه کلاس B ، C و A برگزار میشه و تو هر کدوم با ماشین همون کلاس میتونی شرکت کنی البته مشروط به اینکه قبلش لایسنس ورود به مسابقه رو گرفته باشی
تقدم و تاخر هم نداره... لایسنس هر کلاسی رو زودتر بگیری Championship اون آزاد میشه و میتونی توش شرکت کنی
البته هر کلاس، درجه بندی خودشو داره، مثلا کلاس A از درجه 7 داره تا 1 که باید به ترتیب اول لایسنس 7 بعد 6 ، 5 و... رو بگیری
هر موقع هم که Global Level به 10 برسه میتونی بری هاوایی
3- فعلا به اونجاها نرسیدی... لایسنس A2 و A1 یکی دو مرحلش بد رو اعصاب میره. اونم باید بری هاوایی
مراحل Ibiza یه جورایی دست گرمیه
من که دیشب کل کاپ رو رد کردم و جایزه ماشینشم گرفتم یک میلیون هم به جیب زدم. خیلی وقت بود گیر کرده بودم.
میخواستم چهارمین Tune هم باز بشه بعد ماشینو Tune کنم که نشد.
همه مسابقات رو به راحتی رد میکردم همین یکی بدجور رو اعصاب بود..بدم نمیرفتم اما کم میاوردم.
به هر حال دمت گرم. وارد زندگی جدیدی شدم...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)