-فكر ميكنم بارها در همين تاپيك عنوان شده عزيز سري 7 قابليت ----t رو نداره
---------- Post added at 03:09 PM ---------- Previous post was at 03:08 PM ----------
دوست عزيز اون اطلاعات هرتز مربوط به سورس ميشه و ارتباطي به رفرش ريت پنل نداره
-فكر ميكنم بارها در همين تاپيك عنوان شده عزيز سري 7 قابليت ----t رو نداره
---------- Post added at 03:09 PM ---------- Previous post was at 03:08 PM ----------
دوست عزيز اون اطلاعات هرتز مربوط به سورس ميشه و ارتباطي به رفرش ريت پنل نداره
سلام دوستان
من چند روز پیش یک ال ای دی سری 5 - 40 از بانه گرفتم فیلم با پسوند mp4 رو نشون میده ولی صدا نداره وقتی شاسی جهت بالا کنترل رو میزنی تا بره ترک بعدی اخر فیلم صدا وصل میشه .کسی با این مشگل برخورده آیا با ارتقاه نرم افزاری مشکل حل میشه .
البته بعضی از mp4 را بدون مشگل پخش میکنه
همین فیلمها را با c7000 3d دیدم بدون مشگل پخش میکنه ممنون
-ممكن با فريمور حل بشه عزيز
سلام .
بنده بیشتر پوستاتون رو خوندم.حالا از عزیزان به ویژه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خواهش می کنم به چند سوال پاسخبدن:
1.من یک تلویزیون ua6200urxzn دارم می خوام بدونم اگه یکی از اون بلوری پلیر های رویایی سامسونگ تهیه کنم و به این تلویزیون با hdmi 1.4 وصل کنم می تونم فیلم سه بعدی ببینم.
2.من این تلویزیون رو از جنوب تهیه کردم و گارانتی سام نیست می تونم به یه طریقی منو ها وتلتکست اون رو فارسی کنم.
3.ببخشید تلویزون من امکان فعال کردن internet tv رو داره اگه داره تضیح بدین
4.تو یه پست از شما دیدم تو این مدل شما ----t رو فعال کردین اگه میشه روش اونو به من توضیح دهید
باتشکر
مدل شما c6200 هست قابليت 3d رو نداره
اره با همون كار هايي كه در تاپيك منوي مخفي توضيح داده شده ميتونيد اين كار روانجام بدين
نه c6200 اينترنت تي وي نداره
اره دقيقا مشابه همون پست اخر تون كه سوال پرسيدين منوهاي مخفي C6200 كاملا مشابه بقيه سري هاست
سلام دوستان. توی دفترچه راهنمای 40C6900 نوشته که نباید یک تصویر ثابت برای مدت طولانی روی صفحه بمونه. حالا سوالات من اینه:
1- آیا آرم شبکه های تلویزیونی که ثابت هستن باعث نقطه سوز شدن پیکسل های اون قسمت نمی شون؟
2- اگه قسمتی از ÷نل دچار نقطه سوز شدن بشه شامل گارانتی می شه؟ راهی برای اصلاح اون قسمت هست؟
از راهنماییتون متشکرم.
-در مورد اين قضيه كه به Image Sticking معروف هست قبلا صحبت هايي شده در تاپيك زير :
من مجددا replay ميكنم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Image Sticking يكي از خصوصيات ذاتي lcd ها هست بخاطر پولاريزاسيون كريستالهاي مايع وقتي تصويري به مدت زياد ثابت بمونه
كه باعث ميشه پولاريزاسيون يا تضاد قطب ها رو بصورت اضافي ومضر بالا ببره و كريستال هاي مايع رو پولاريزه تر ميكنه
و نميزاره ماهيت اپتيكال كريستالها از حالت فول به حالت نرمال و رلكس خودشون بر گرده
در واقع retained pixel charge كريستالها رو به بالا وپايين سلول كريستال مايع انتقال ميده و يا به حاشيه ها ي سلول هدايت ميكنه وبا توجه به حهت قطبيتي كه ايجاد ميكنه توي صفحه باعث ايحاد رنگ هاي متفاوتي در اون نواحي صفحه ميشه
-3 تا مسير معمولي ونرمال داره يكيش همونطور كه علي جان گفتند
1- يك صفحه سفيد رو براي چندين ساعت بگزارين كه باعث ايجاد حرارت ميشه تا نزديك 40 درجه سانتيگراد وحدود 100 درجه فارنهايت و ايجاد جريان معكوس تا image retention برطرف بشه
2-استفاده از يك اسكرين سيور تيره خاكستري به جاي صفحه سفيد
3-خوب راه ديگه خاموش كردن hdtv براي مدت طولاني تري هست
=البته همه اينها ممكنه مشكلتون رو بر طرف كنه و قطعي نيست
-موارد خيلي نادري هست وجاي نگراني نيست
-در مورد گارانتي هم فكر نميكنم جواب گو باشند
ابی جان این تبلیغات بیلبوردی که تو سطح شهر سامی تبلیغ میکنه که تصاویر دو بعدی را سه بعدی ببینید تو چه مدلهایی موجوده؟
-مهدي جان همه سري هاي 3d سامي قابليت 2d convert 3d رو دارند
سلام و تبریک سال نو
من فیلمهای dvd زریرنویس دار فارسی را روی هارد 500 اکسترنال2.5 کپی می کنم
چطوری می توانم این فرمت رو از روی پورت usb بصورت پیوسته و زیر نویس دار پخش کنم چونکه نمیتوانم وارد منوهای dvd شومبا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)