قاطعیت تمام شما ، به درد خودتون میخوره ، چون شما صلاحیت رد کردن یک منبع رو نداری مگر اینکه یک منبع معتبر داشته باشی که نداری .
شما هنوز نمیدونی مانگا چیه و فکر میکنی فوتبالیستها یعنی مانگا ! هر چند که بعید میدونم همونش رو هم تا قبل از اینکه من بهت بگم میدونستی !
امتیاز بازی دقیقا ملاکه ، نه اینکه شما خوشت اومده یا بدت اومده ؟ ببخشید ولی کی به شما اهمیت میده ؟ اصلا کی شما رو میشناسه ؟ که بخواد بگه فلانی گفته بده پس بده ؟!
در مورد سری رزیدنت اویل ، شما احتمال زیاد یا اصلا بازی نکردی ، یا اگر بازی کردی نفهمیدی چی شد !
توی خود بازی بشین Time Line و هیستوری و فایلهاش رو بخون کلش رو میفهمی و البته اینکه چرا اسم این بازی شد Resident Evil در صورتی که قرار بود اسمش Bio Hazard باشه :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عزیز من مطالعات شما در حد صفره خوب به من چه ؟ هر کسی که اویل بازی کرده این داستان رو میدونه !
اینجا رو هم بخونید ، متوجه میشید که مسیر داستان کلی عوض شده :
کد:
یعنی همون بحثی که من در مورد ساخت بازی کردم و شما خیلی سخیفانه و بدون تحقیق بهش خندیدی !
DOA رو قبل از اینکه شما بدونی بازی کامپیوتری چیه - ما جواد کردیم رفت عزیز من ، بد نیست بدونی اولین پورتش توی PC که توی ایران پخش شده بود رو خود من آماده کردم اون هم بدون استفاده از شبیه ساز ! بعدش هم سری کرش ها رو باهاش این کار رو کردم شاید شما یکی ازش هم خریده باشی - البته سری دوم رو با شبیه ساز انجام دادم ولی نیازی نبود که کسی کار خاصی بکنه و خیلی راحت مثل باقی بازی های PC اینستالش میکردی و تمام ، از روی هارد هم اجرا میشد نه CD-Drive.
اسم شرکتش هم دلفین بود .
شرط میبندم قبل از اینکه من بگم مانگا ، انیمه و هنتای شما اصلا نمیدونستی اینها چی هستند ! در مورد کسل وانیا که میگی مانگا نیست :
Ayami Kojima's art was introduced since Symphony of the Night, and has been featured in a few other titles. Years later, the first two Castlevania games for the Nintendo DS
returned to the anime style used in the original Castlevania: Rondo of Blood, among other titles, in hopes of broadening the player demographic by not discouraging slightly younger Nintendo DS owners to be put off by Kojima's art.[9] Dawn of Sorrow was the first game to do this, and the second DS release Portrait of Ruin followed with the same style.[10]
کد:
و به همین خاطره که میگنم اصلا نمیدونی چی هست !
جالبه که به Fatal Frame میگی بازی قشنگ با این امتیاز های بوقیش :
کد:
بگو میخوام یه حرفی بزنم ، پامو کردم توی یک کفش که اینی که من میگم درسته هم خودتو راحت کن هم مارو !
خیلی جالبه بزرگترین سایتهای مقایسه بازی ها مثل IGN و GameSpot آمارشون و امتیاز هاشون به درد نمیخوره ! بعد نظر ایشون در مورد یک بازی مهمه !!!!
حالا فهمیدم شما منظورت در مورد سه بعدی چیه ، عزیزم این داستان از Mortal Kombat 4 به بعد وجود داشته ، چون شما بازی نکردی دلیل نمیشه که نبوده !
و خیلی جالبه شمایی که آمار ها رو قبول نداشتی ! اومدی از همون آمار ها عکس گذاشتی
و این نظری که در مورد GTA دادید ، تکلیف من و باقی دوستان رو با شما روشن کرد .
و نظر شما اصلا مهم نیست و حتی قابل بحث هم نیست ، همین لینک کافیه :
کد:
شما به بازی که میانگین امتیازش بالای 9 هست میگی بیخود بعدش به Zelda میگی خوف
.gif)
یک نگاهی به شناسنامتون بندازید بدونید چه رده سنی بازی هایی به دردتون میخوره البته اگر رنج سنیتون از Zelda و CastelVania و ناروتو بالاتره !!!
در مورد سایلنت هیل هم یک بار نوشتم ، و عادت ندارم 500 بار یک چیزی رو تکرار کنم ، و البته امتیازاش هم که به درد عمش میخوره
کد:
راستی شاید این هم به دردت بخوره تا بفهمی بهترین در بازی سازی کدوم کشوره :
کد:
ژاپنی که شما کم مونده به خاطرش یه بمب ببندی به خودت عملیات انتحاری براش انجام بدی فقط و فقط 26% از کل رو داره !
من هم دیگه با شما در این باره بحث نمیکنم ، چون یک نفری یک تاپیک رو منهدم کردید و بیخیال هم نمیشید .
شادزی