تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2240 از 3195 اولاول ... 124017402140219022302236223722382239224022412242224322442250229023402740 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,391 به 22,400 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

داداش راجع به نصف بازی هایی که نوشتم نظر ندادی.
    من اونهایی رو که میشناختم در بارشون نظر دادم ،در مورد چیزی که نمیشناسم که نمیتونم نظر بدم !

tekken که نظر شماس ولی کسی تو فوقالعاده بودنش شک نداره
    ماریو مرده؟ نه ... نیگا کن منو ... ماریو مرده؟ (galaxy 2)
    بله ماریو مرده ، Galaxy 2 هم وقتی اون رتبه رو گرفت هر چی نقد بود ریخت سر اونهایی که این رتبه رو بهش دادند و خود من هم گول رتبه اش رو خوردم و وقتی که گرفتمش دیدم عجب چیز مزخرفیه .

در مورد Tekken هم من هگفتم ، نظر من هستش و با همه ی اینها به پای Mortal Kombat نمیرسه :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    Tekken های روی سگا هم که مفتشون گرون بودند و اصلا ارزش بحث ندارند ، و همین طوری که میبینید Tekken هر چی اومده جلوتر امتیازش هم افت کرده ، حالا اگر این سری جدید Mortal Kombat امتیاز خوبی بگیره که فکر میکنم بگیره حرف من تایید هم میشه .

سونیک وقتی مالتی پلتفورم شد خراب شد. adventure روی dreamcast عالی بود و سه بعدی هم بود. جدیدا روس 360 هم اومده و من گرفتم بازی میکنم. قراره رو xbox live arcade هم بیاد.
    کد:
    سونیک به نظر من از وقتی که سه بعدی شد خراب شد ، از همون نسخه ی اولش که از بالا نشون میداد و میگفتند که سه بعدی هستش توی سگا - اگر خاطرتون باشه .

خالق silent hill و سازنده بازی های اصلی سری سایلنت هیل دو شرکت معظم ژاپنی konami و kce tokyo هستن. ضعیف ترین بازی سری homecoming رو غربی ها خرابش کردن. منبع: ویکیپدیا و ign و تجربه خودم
    عزیزم من براتون اسم سازنده هاش رو هم گذاشتم ! یک بار دیگه میذارم لطف کنید لینک هایی که میذارم رو ببینید !

Developers Team Silent (Konami)
    Climax Studios
    Double Helix Games
    Vatra Games

کد:
    از این 4 تا کمپانی که در دولوپ کردن این بازی نقش داشتند فقط و فقط یکیش ژاپنیه ! شما یه لوگویی اول بازی میبینی فکر میکنی سازندش همونه !
    در ضمن لینکی که گذاشتید حرفی از دولوپر (سازنده) بازی نزده ، بلکه از پابلیشر (پخش کننده) حرف زده !!!!

شما لینک امتیاز doa xtreme 2 یک اسپین آف رو به ملت دادی که حکم survivor رو برای resident evil داره. اصلا سبکxtreme 2 هم با سری اصلی فرق داره و کلا یه بازی دیگس. معلومه حتی بازیو ندیدی. بازی های doa همیشه جزو خوش ساخت ترین 3d fighting ها بودن.همونطور که شماره 4 که انحصاری 360 بود امتیاز 9 از 10 از gameinformer گرفت. و مهمتر این که دوست عزیز فیلم DOA یه فیلم آمریکائیه که از روی بازی 100 درصد ژاپنی doa بعد از انتشار نسخه سومش ساخته شده. نه این که بازی از رو فیلم باشه. شک داری ویکی رو بگرد. من همه بازی های doa و اسپین آفاشو رو جز 1 و 3 خوردم.
    این لینک کلش :
    کد:
    بالاترین امتیاز 8.8 و میانگین بگیریم خیلی پایینه ، DOA های قبل تر هم که اصلا ارزش بحث کردن نداره .

دوست من یه تحقیق کوچولو بکن و ببین اینا مبارزه سه بعدین یا mortal kombat. من خودم خوره این بازیام: virtua fighter, tekken, doa,soulcalibur
    و mortal kombat در رده بعدی قرار میگیره. امتیاز همه این بازیارو (critic score) با هم مقایسه کن و از همه مهمتر همشو تجربه کن قبل نظر دادن.
    منظور شما رو از سه بعدی نمیفهمم !
    اگر رندر سه بعدی منظورتونه ، گویا شما Mortal Kombat رو تا نسخه 3 اش بیشتر بازی نکردید !
    اگر تصاویر سه بعدی منظورتونه ، این اصلا امتیاز محصوب نمیشه به خصوص مادامی که برای دیدنشون باید یک عینک هم بزنی به چشت و البته با یک پچ ساده برای رندر انجین این قابلیت اضافه میشه .

مرگ من حرف بدون منبع نزار اینجا. قضیه کمک امریکایی ها رو کلا بنداز دور. 0 درصد هم صحت نداره و میتونه جک سال بشه. اگه راست میگی منبع بیار داداش من.
    شما یا لینکهایی که میذارم رو نمیبینید ، یا نمیخواید ببینید !

فقط و فقط به خاطر روی ماه تو لیستمو یه کم دیگه گسترش میدم

ico, shadow of the colossus, the last guardian, xenosaga, chrono cross, virtua fighter, tekken, dead or alive,sonic, mario, shenmue, siren, fatal frame, ilent hill, genji
    +
    resident evil, devil may cry, pes, onimusha, zelda, MGS,castlevania, shadow hearts, xenogears, vagrant story, clock tower, fatal frame,Gran Turismo, Naruto, Tenchu, Bayonetta, Soulcalibur, Yakuza, Red ninja, street fighter
    همیشه یک نگاهی به دولوپر ها بندازید ، همون طوری که بهتون نشون دادم در مورد سایلنت هیل که 100% اشتباه میگفتید و فرق پابلیشر رو با دولوپر نمیدونستید ! در پست های قبل تر هم که نوشتم هر کدوم از اون شکرت ها مال چه کشور هایی هستند » بریتانیا ، جمهوری چک ، آمریکا و ژاپن .

Devil May Cry و Resident Evil بازی های ژاپنی نیستند و کمپانی سازنده هم همون طوری که براتون گفتم دیگه یک کمپانی ژاپنی نیست بلکه یک کمپانی چند ملیتی شده .
    و خود بازی اویل هم همون طوری که براتون توضیح دادم بدون همکاری آمریکا اصلا امکان و اجازه ی ساختش وجود نداشته .
    چیزی که من متوجه شدم ، شما فرق دولوپر رو با پابلیشر نمیدونید و هر جایی که اسم پابلیشر رو دیدید که ژاپپنی بوده بدون توجه به دولوپرش گفتید بازی ژاپنیه ! و اگر بخوایم این طوری حساب کنیم بریتنی اسپیرز هم ژاپنیه چون پابلیشرش سونی هست

بیشتر بازی هایی هم که معرفی کردید بازی های سبک مانگا و انیمه هستند ، مثل :
    ناروتو ، زلدا ، کسل وانیا ، فاتال فریم ، xenosaga و ...
    و همون طوری که قبلا هم نوشته بودم ژاپنی ها در سبک مانگا و انیمه بازی های خوبی تولید میکنند و گویا شما اصلا نگرفته بودی من چی میگم و فکر میکنم معنی انیمه و مانگا و هنتای و فرقشون رو نمیدونید !

تنچو هم به جز Wrath Of Heaven اش امتیاز های خوبی نگرفته ، من نمیدونم شما چه طوری بهش میگید خوب !
    کد:
    Wrath of Heaven هم بازی خوبی بود ولی ارزش دو بار بازی کردن رو نداشت ، به خصوص که اون تنرای که مثلا آخرین باس اش بود رو میشد مثل آب خوردن ترکوند ، و از اون گنده بکی که جلوی معدن میاد جلوتو میگیره راحت تر بود

در باره ی متال گیر هم که توضیح دادم ، نمیدونم خوندید یا نه ، هیدئو کوجیما واقعا یک نابغه هستش .

اینا فقط اسم سری بازی هایی بود که بداهه اومد و من نوشتم. حالا ببین چیا از قلم افتاده. sonixax جان اگه میخوای مثل پست قبلت حرفای کاملا اشتباه راجع به این بازیا بزنی بهتره اصلا بی خیال شی چون من یه ساعت وقت گذاشتم اشتباهای شما رو درست کنم.
    حالا هرکی بگه منم که بی منبع و بی اساس حرف میزنم واقعا بی انصافه.
    به جز بازی های سبک مانگا که قبلا در بارش توضیح داده بودم و شما متوجه نشده بودید و در نتیجه دوباره لیست کردید ، و اینجا هم دوباره توضیح دادم و 2-3 تا بازی خاص مثل متال گیر ، باقیشون فقط پابلیشر ژاپنی داشتند و دولوپر ها فقط ژاپنی نبودند و یا سازنده یا نویسنده ی بازی غیر ژاپنی بوده ، مثل همون سایلنت هیل که بهتون نشون دادم .

این حرف که بگیم ژاپنی ها از نظر صنعت نرم افزار و مالتی مدیا و سینما (که هر سه لازمه های ساخت یک بازی هستند) از آمریکایی ها سر تر هستند ، نه تنها خنده داره بلکه به دور از واقعیت هم هست ، شما فقط بیا استودیو های بازی سازی آمریکایی و محصولاتشون رو در نظر بگیر مثل اینها :

EA Games
    Westwood Studio
    UbiSoft
    RockStar Games
    Naughty Dog
    JoeWood

و بعدش موتور های بازی آمریکایی که اکثر بازی ها ازشون استفاده میکنند رو هم بهشون اضافه کن ببین کی دست به دامن کی هستش !

2. 6 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه leonredfield's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    far away

پيش فرض

من اونهایی رو که میشناختم در بارشون نظر دادم ،در مورد چیزی که نمیشناسم که نمیتونم نظر بدم !

بله ماریو مرده ، Galaxy 2 هم وقتی اون رتبه رو گرفت هر چی نقد بود ریخت سر اونهایی که این رتبه رو بهش دادند و خود من هم گول رتبه اش رو خوردم و وقتی که گرفتمش دیدم عجب چیز مزخرفیه .

در مورد Tekken هم من هگفتم ، نظر من هستش و با همه ی اینها به پای Mortal Kombat نمیرسه :

کد:
    کد:
    Tekken های روی سگا هم که مفتشون گرون بودند و اصلا ارزش بحث ندارند ، و همین طوری که میبینید Tekken هر چی اومده جلوتر امتیازش هم افت کرده ، حالا اگر این سری جدید Mortal Kombat امتیاز خوبی بگیره که فکر میکنم بگیره حرف من تایید هم میشه .

سونیک به نظر من از وقتی که سه بعدی شد خراب شد ، از همون نسخه ی اولش که از بالا نشون میداد و میگفتند که سه بعدی هستش توی سگا - اگر خاطرتون باشه .

عزیزم من براتون اسم سازنده هاش رو هم گذاشتم ! یک بار دیگه میذارم لطف کنید لینک هایی که میذارم رو ببینید !

Developers Team Silent (Konami)
    Climax Studios
    Double Helix Games
    Vatra Games

کد:
    از این 4 تا کمپانی که در دولوپ کردن این بازی نقش داشتند فقط و فقط یکیش ژاپنیه ! شما یه لوگویی اول بازی میبینی فکر میکنی سازندش همونه !
    در ضمن لینکی که گذاشتید حرفی از دولوپر (سازنده) بازی نزده ، بلکه از پابلیشر (پخش کننده) حرف زده !!!!

این لینک کلش :
    کد:
    بالاترین امتیاز 8.8 و میانگین بگیریم خیلی پایینه ، DOA های قبل تر هم که اصلا ارزش بحث کردن نداره .

منظور شما رو از سه بعدی نمیفهمم !
    اگر رندر سه بعدی منظورتونه ، گویا شما Mortal Kombat رو تا نسخه 3 اش بیشتر بازی نکردید !
    اگر تصاویر سه بعدی منظورتونه ، این اصلا امتیاز محصوب نمیشه به خصوص مادامی که برای دیدنشون باید یک عینک هم بزنی به چشت و البته با یک پچ ساده برای رندر انجین این قابلیت اضافه میشه .

شما یا لینکهایی که میذارم رو نمیبینید ، یا نمیخواید ببینید !

همیشه یک نگاهی به دولوپر ها بندازید ، همون طوری که بهتون نشون دادم در مورد سایلنت هیل که 100% اشتباه میگفتید و فرق پابلیشر رو با دولوپر نمیدونستید ! در پست های قبل تر هم که نوشتم هر کدوم از اون شکرت ها مال چه کشور هایی هستند » بریتانیا ، جمهوری چک ، آمریکا و ژاپن .

Devil May Cry و Resident Evil بازی های ژاپنی نیستند و کمپانی سازنده هم همون طوری که براتون گفتم دیگه یک کمپانی ژاپنی نیست بلکه یک کمپانی چند ملیتی شده .
    و خود بازی اویل هم همون طوری که براتون توضیح دادم بدون همکاری آمریکا اصلا امکان و اجازه ی ساختش وجود نداشته .
    چیزی که من متوجه شدم ، شما فرق دولوپر رو با پابلیشر نمیدونید و هر جایی که اسم پابلیشر رو دیدید که ژاپپنی بوده بدون توجه به دولوپرش گفتید بازی ژاپنیه ! و اگر بخوایم این طوری حساب کنیم بریتنی اسپیرز هم ژاپنیه چون پابلیشرش سونی هست

بیشتر بازی هایی هم که معرفی کردید بازی های سبک مانگا و انیمه هستند ، مثل :
    ناروتو ، زلدا ، کسل وانیا ، فاتال فریم ، xenosaga و ...
    و همون طوری که قبلا هم نوشته بودم ژاپنی ها در سبک مانگا و انیمه بازی های خوبی تولید میکنند و گویا شما اصلا نگرفته بودی من چی میگم و فکر میکنم معنی انیمه و مانگا و هنتای و فرقشون رو نمیدونید !

تنچو هم به جز Wrath Of Heaven اش امتیاز های خوبی نگرفته ، من نمیدونم شما چه طوری بهش میگید خوب !
    کد:
    Wrath of Heaven هم بازی خوبی بود ولی ارزش دو بار بازی کردن رو نداشت ، به خصوص که اون تنرای که مثلا آخرین باس اش بود رو میشد مثل آب خوردن ترکوند ، و از اون گنده بکی که جلوی معدن میاد جلوتو میگیره راحت تر بود

در باره ی متال گیر هم که توضیح دادم ، نمیدونم خوندید یا نه ، هیدئو کوجیما واقعا یک نابغه هستش .

به جز بازی های سبک مانگا که قبلا در بارش توضیح داده بودم و شما متوجه نشده بودید و در نتیجه دوباره لیست کردید ، و اینجا هم دوباره توضیح دادم و 2-3 تا بازی خاص مثل متال گیر ، باقیشون فقط پابلیشر ژاپنی داشتند و دولوپر ها فقط ژاپنی نبودند و یا سازنده یا نویسنده ی بازی غیر ژاپنی بوده ، مثل همون سایلنت هیل که بهتون نشون دادم .

این حرف که بگیم ژاپنی ها از نظر صنعت نرم افزار و مالتی مدیا و سینما (که هر سه لازمه های ساخت یک بازی هستند) از آمریکایی ها سر تر هستند ، نه تنها خنده داره بلکه به دور از واقعیت هم هست ، شما فقط بیا استودیو های بازی سازی آمریکایی و محصولاتشون رو در نظر بگیر مثل اینها :

EA Games
    Westwood Studio
    UbiSoft
    RockStar Games
    Naughty Dog
    JoeWood

و بعدش موتور های بازی آمریکایی که اکثر بازی ها ازشون استفاده میکنند رو هم بهشون اضافه کن ببین کی دست به دامن کی هستش !
    داداش. دوست عزیز من. فرق دولوپر و پابلیشرو که بقال سر کوچه ما هم میدونه. مشکل اینجاس که شما فرق بازی اصل توی یه سری و اسپین آف رو نمیدونی. من گفتم سازنده های سری اصلی silent hill ژاپنین به جز پنجمیش که گند بود.
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    من علاوه بر دولپر به اسم طراح یا کارگدان هم دقت میکنم.
    دوست من هرگز کیفیت یه سری بازی یا یه فرنچایز رو از رو اسپین آفاش نمیسنجن. قبلنم گفتم مثل این که بگی سری رزیدنت اویل گنده چون survivor یا outbreak ها بد بودن.
    در مورد ژاپنی نبودن رزیدنت اویل بازم جک گفتی و بازم منبع نیاوردی. اگه بازم جای دیگه بدون منبع بگی آبروت میره داداش من. اون مورد اجازه هم که چه ربطی به سازنده بازی داره داداش من آخه؟ چی میگی تو اصلا؟
    در همه موارد 100 درصد باهات مخالفم و با قاطعیت تمام مخالفت میکنم.
    در مورد بازی ها هم بگم اصلا تعریف ما از چیز خوب و بد فرق داره. پس دیگه این بحثو ادامه نمیدیم. اصلا جالب نیست یکی که سال ها doa بازی کرده بیاد با یکی که اصلا نمیدونه doa چیه بحث کنه. یا کسی که به fatal frame و castlevania بگه انیمه و مانگا. (داداش اصلا میدونی انیمه چیه؟ میدونی مانگا چیه؟)
    تو مورد امتیاز اینم بگم که امتیاز خیلی ملاک نیست مثلا gears 2 امتیاز بالایی گرفته ولی جزو بدترین بازیای من بوده و به زور یه باز تا آخرش رفتم.
    ویرایش: حیفم اومد این عکسو اضافه نکنم. مافیا 2 یکی از بازیای بوده که من واقعا ازش لذت بردم و خودم 9 از 10 بهش میدم و خیلی هم از gta ریخت و پاش بهتر میدونمش.
    کد:
    و در مورد سبک مبارزه سه بعدی که سوال کرده بودی. ما دو سبک بازی کاملا مجزا داریم. مثال برای هرسبک میزنم:
    3D fighting: tekken, virtua fighter, soulcalibur, doa, (mortal kombat 4, armageddon, deadly alliance, deception)
    2D fighting: (Mortal kombat 1,2,3,2011), street fighter, KOF

2D و 3D مربوط به گیم پلی میشه. مثلا تو بازی mortal kombat 2011 همه چیز به صورت سه بعدی رندر میشه ولی مبارزه محدود به فضای دو بعدیه و این بازی رو 2D fighting میدونن.
    Last edited by leonredfield; 04-04-2011 at 21:47.

4. 3 کاربر از leonredfield بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه M.Bagheri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

خواهش میکنم عزیز

شما هارد رو امتحان نکردی ببینی با Format کردن درست میشه مشکلش یا نه ؟

اتفاقا هم هارد و هم خود Xbox رو فرمت کردم.ولی بازم درست نشد.دیگه رفتم پیش فروشندشءعوضش کرد درست شد....

بازم تشکر..........

6. 2 کاربر از M.Bagheri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

دوست من هرگز کیفیت یه سری بازی یا یه فرنچایز رو از رو اسپین آفاش نمیسنجن. قبلنم گفتم مثل این که بگی سری رزیدنت اویل گنده چون survivor یا outbreak ها بد بودن.
    در مورد ژاپنی نبودن رزیدنت اویل بازم جک گفتی و بازم منبع نیاوردی. اگه بازم جای دیگه بدون منبع بگی آبروت میره داداش من. اون مورد اجازه هم که چه ربطی به سازنده بازی داره داداش من آخه؟ چی میگی تو اصلا؟
    در همه موارد 100 درصد باهات مخالفم و با قاطعیت تمام (با منابعی که ذکر کردی) مخالفت میکنم.
    در مورد بازی ها هم بگم اصلا تعریف ما از چیز خوب و بد فرق داره. پس دیگه این بحثو ادامه نمیدیم. اصلا جالب نیست یکی که سال ها doa بازی کرده بیاد با کی که اصلا نمیدونه doa چیه بحث کنه. یا به fatal frame و castlevania بگه انیمه و مانگا. (داداش اصلا میدونی انیمه چیه؟ میدونی مانگا چیه؟)
    تو مورد امتیاز اینم بگم که امتیاز خیلی ملاک نیست مثلا gears 2 امتیاز بالایی گرفته ولی جزو بدترین بازیای من بوده و به زور یه باز تا آخرش رفتم.
    قاطعیت تمام شما ، به درد خودتون میخوره ، چون شما صلاحیت رد کردن یک منبع رو نداری مگر اینکه یک منبع معتبر داشته باشی که نداری .

شما هنوز نمیدونی مانگا چیه و فکر میکنی فوتبالیستها یعنی مانگا ! هر چند که بعید میدونم همونش رو هم تا قبل از اینکه من بهت بگم میدونستی !

امتیاز بازی دقیقا ملاکه ، نه اینکه شما خوشت اومده یا بدت اومده ؟ ببخشید ولی کی به شما اهمیت میده ؟ اصلا کی شما رو میشناسه ؟ که بخواد بگه فلانی گفته بده پس بده ؟!

در مورد سری رزیدنت اویل ، شما احتمال زیاد یا اصلا بازی نکردی ، یا اگر بازی کردی نفهمیدی چی شد !
    توی خود بازی بشین Time Line و هیستوری و فایلهاش رو بخون کلش رو میفهمی و البته اینکه چرا اسم این بازی شد Resident Evil در صورتی که قرار بود اسمش Bio Hazard باشه :

کد:
    عزیز من مطالعات شما در حد صفره خوب به من چه ؟ هر کسی که اویل بازی کرده این داستان رو میدونه !

اینجا رو هم بخونید ، متوجه میشید که مسیر داستان کلی عوض شده :

کد:
    یعنی همون بحثی که من در مورد ساخت بازی کردم و شما خیلی سخیفانه و بدون تحقیق بهش خندیدی !

DOA رو قبل از اینکه شما بدونی بازی کامپیوتری چیه - ما جواد کردیم رفت عزیز من ، بد نیست بدونی اولین پورتش توی PC که توی ایران پخش شده بود رو خود من آماده کردم اون هم بدون استفاده از شبیه ساز ! بعدش هم سری کرش ها رو باهاش این کار رو کردم شاید شما یکی ازش هم خریده باشی - البته سری دوم رو با شبیه ساز انجام دادم ولی نیازی نبود که کسی کار خاصی بکنه و خیلی راحت مثل باقی بازی های PC اینستالش میکردی و تمام ، از روی هارد هم اجرا میشد نه CD-Drive.

اسم شرکتش هم دلفین بود .

شرط میبندم قبل از اینکه من بگم مانگا ، انیمه و هنتای شما اصلا نمیدونستی اینها چی هستند ! در مورد کسل وانیا که میگی مانگا نیست :

Ayami Kojima's art was introduced since Symphony of the Night, and has been featured in a few other titles. Years later, the first two Castlevania games for the Nintendo DS returned to the anime style used in the original Castlevania: Rondo of Blood, among other titles, in hopes of broadening the player demographic by not discouraging slightly younger Nintendo DS owners to be put off by Kojima's art.[9] Dawn of Sorrow was the first game to do this, and the second DS release Portrait of Ruin followed with the same style.[10]

کد:
    و به همین خاطره که میگنم اصلا نمیدونی چی هست !

جالبه که به Fatal Frame میگی بازی قشنگ با این امتیاز های بوقیش :
    کد:
    بگو میخوام یه حرفی بزنم ، پامو کردم توی یک کفش که اینی که من میگم درسته هم خودتو راحت کن هم مارو !

خیلی جالبه بزرگترین سایتهای مقایسه بازی ها مثل IGN و GameSpot آمارشون و امتیاز هاشون به درد نمیخوره ! بعد نظر ایشون در مورد یک بازی مهمه !!!!

ویرایش: حیفم اومد این عکسو اضافه نکنم. مافیا 2 یکی از بازیای بوده که من واقعا ازش لذت بردم و خودم 9 از 10 بهش میدم و خیلی هم از gta ریخت و پاش بهتر میدونمش.
    کد:
    و در مورد سبک مبارزه سه بعدی که سوال کرده بودی. ما دو سبک بازی کاملا مجزا داریم. مثال برای هرسبک میزنم:
    3D fighting: tekken, virtua fighter, soulcalibur, doa, (mortal kombat 4, armageddon, deadly alliance, deception)
    2D fighting: (Mortal kombat 1,2,3,2011), street fighter, KOF

2D و 3D مربوط به گیم پلی میشه. مثلا تو بازی mortal kombat 2011 همه چیز به صورت سه بعدی رندر میشه ولی مبارزه محدود به فضای دو بعدیه و این بازی رو 2D fighting میدونن.
    حالا فهمیدم شما منظورت در مورد سه بعدی چیه ، عزیزم این داستان از Mortal Kombat 4 به بعد وجود داشته ، چون شما بازی نکردی دلیل نمیشه که نبوده !

و خیلی جالبه شمایی که آمار ها رو قبول نداشتی ! اومدی از همون آمار ها عکس گذاشتی

و این نظری که در مورد GTA دادید ، تکلیف من و باقی دوستان رو با شما روشن کرد .

و نظر شما اصلا مهم نیست و حتی قابل بحث هم نیست ، همین لینک کافیه :

کد:
    شما به بازی که میانگین امتیازش بالای 9 هست میگی بیخود بعدش به Zelda میگی خوف
    یک نگاهی به شناسنامتون بندازید بدونید چه رده سنی بازی هایی به دردتون میخوره البته اگر رنج سنیتون از Zelda و CastelVania و ناروتو بالاتره !!!

در مورد سایلنت هیل هم یک بار نوشتم ، و عادت ندارم 500 بار یک چیزی رو تکرار کنم ، و البته امتیازاش هم که به درد عمش میخوره

کد:
    راستی شاید این هم به دردت بخوره تا بفهمی بهترین در بازی سازی کدوم کشوره :

کد:
    ژاپنی که شما کم مونده به خاطرش یه بمب ببندی به خودت عملیات انتحاری براش انجام بدی فقط و فقط 26% از کل رو داره !

من هم دیگه با شما در این باره بحث نمیکنم ، چون یک نفری یک تاپیک رو منهدم کردید و بیخیال هم نمیشید .

شادزی
    Last edited by sonixax; 04-04-2011 at 22:13.

8. 7 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

اتفاقا هم هارد و هم خود Xbox رو فرمت کردم.ولی بازم درست نشد.دیگه رفتم پیش فروشندشءعوضش کرد درست شد....

بازم تشکر..........
    خود کنسول رو فرمت کردید ؟!
    منظورتون حافظه داخلیش بوده ؟

10. 2 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال alireza_sun72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    یه زمان اسمش ایران زمین بود...

پيش فرض

مایکروسافت دست به جیب شد:

بر اساس پاسخ درست، امتیاز بگیرید
    گاهی اوقات، برخی شرکت ها - حتا سونی و مایکروسافت- متهم می شوند که تنها به فکر خالی کردن جیب مشتریان خود هستند و کمتر طرح های تشویقی را اجرا می کنند.

احتمالا مایکروسافت برای فرار از از تیغ انتقادهای کاربران و کارشناسان، به سراغ یک سری طرح تشویقی رفته که تا به امروز هم دنباله داشته است.

حالا این شرکت پیشنهاد می کند که برای پاسخ های درست خود به پرسش هایی که در زمینه ی بازی های کامپیوتری از شما پرسیده می شود، امتیاز مایکروسافت دریافت کنید. گفتنی است این بازی ها، شامل بازی های نام داری مانند ندای وظیفه و هیلو 3 هم می شوند تا از آن طرف هم کسی نتواند این طرح را تشریفاتی و نمایشی بداند!

در واقع، مایکروسافت با این روش، IQ شما را در زمینه ی بازی های کامپیوتری می سنجد! این طرح تا 25 اردیبهشت ماه دنباله خواهد داشت. جالب است بدانید که مایکروسافت جایزه های خوبی شامل 1000 امتیاز در روز، 4000 امتیاز در هفته و یک جایزه بزرگ 10000 برای این طرح در نظر گرفته است.

البته گوگل کردن پاسخ یک پرسش، ایرادی ندارد، اما امتیازی که در آخر به دست خواهید آورد، بر اساس پاسخ های درست و زمانی که صرف شده، محاسبه خواهد شد.

12. 5 کاربر از alireza_sun72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    far away

پيش فرض

sonixax عزیز به نظر من یکی نفرت انگیز ترین چیزا تو دنیا کلکل الکیه و من تا حالا هیچ وقت این کارو نخواستم بکنم. ولی بحث با شما به کل کل میکشه و من حوصلشو ندارم و وقتشم ندارم. دوستان هم همینطور. من هر چیزی بگم شما یه جوابی درست یا غلط واسش پیدا میکنی و بحث هیچ وقت تموم نمیشه. جواب پستتو نمیدم تا بحث همینجا تموم شه تا بیشتر از این تاپیک و خونمونو خراب نکنیم.
    Last edited by leonredfield; 04-04-2011 at 23:14.

14. 3 کاربر از leonredfield بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه avril3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

تا دلت بخواد بازی داره
    هم بازی های انحصاری
    هم بازی های انحصاری بین خودش و ps3
    هم باز ی های multi

اولی مثل :
    gears of war 2
    halo 3
    halo reach
    forza motor sport 3
    ninja gaiden 2
    dead or alive
    و ...

دومی مثل :
    vanquish
    castlevania
    red dead redemption
    bayonetta
    و ....

سومی هم :
    Shift 2
    bulletstorm
    dragon age

kinect بازی هاش جداست و کلا قضیش جداست

تو تهران خیلی جاها این کار رو میکنن
    نمونش همیم مثیم خودمون که اینجا هم عضوه
    اقا ما شب دیگه خوابمون نمی بره که))

راستی بین این دسته بندی چه فرقی وجود داره ..می دونم همشون اجرا می شن اما
    منظور از بازی های انحصاری
    بازی های انحصاری بین خودش و ps3
    باز ی های multi
    چیه ؟؟(جهت تکمیل اطلاعات عمومی )

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    far away

پيش فرض

اقا ما شب دیگه خوابمون نمی بره که))

راستی بین این دسته بندی چه فرقی وجود داره ..می دونم همشون اجرا می شن اما
    منظور از بازی های انحصاری
    بازی های انحصاری بین خودش و ps3
    باز ی های multi
    چیه ؟؟(جهت تکمیل اطلاعات عمومی )
    انحصاری های 360x فقط روی xbox 360 عرضه شدن
    انحصاری "بین خودش و ps3" فقط برای ps3 و 360 هستن
    و multiplatform که روی پلتفورمهای زیادی عرضه شده. مثلا روی ps3,360,wii,pc,ps2,psp,ds و موبایل

مهم اینه که رو کنسول شما اومده باشه بقیش به ما چه؟ اصلا کاش همه بازیا رو همه پلتفورما میومد و همه ازشون لذت میبردن

17. 5 کاربر از leonredfield بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amaranth_silent's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان از کجا تشخیص بدم که لنز کنسولم ضعیف شده الان بازی نو هم میزارم open try میزنه باید یه dvd فیلم بزارم تا اونو اجرا کنه بعد cd بازیو میزارم میاد.........مشکل از لنزه؟؟ یا تسمه ای چیزی شل شده تو درایو
    و اینکه میشه لنز رو تنظیم کرد تا درست شه ؟؟
    خودم میتونم؟؟

چقدر سخته؟؟؟
    هزینه بیرون چقدره؟؟ ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •