امروز برای اولین بار تمام گزینه ها رو دستی کردم واقعا بازی خیلی جذابتر میشه اولش سخته ولی با پشتکار خیلی زود به این شیوه عادت میکنید به کسانی که تا حالا موفق به انجام بازی روی حالت دستی نشدن پیشنهاد میکنم حتما این حالت رو برای بازی انتخاب کنن
امروز برای اولین بار تمام گزینه ها رو دستی کردم واقعا بازی خیلی جذابتر میشه اولش سخته ولی با پشتکار خیلی زود به این شیوه عادت میکنید به کسانی که تا حالا موفق به انجام بازی روی حالت دستی نشدن پیشنهاد میکنم حتما این حالت رو برای بازی انتخاب کنن
خیلی کار آسونیه!
چون خرید ستاره آسونه خیلی آسونه
لذتش به اینه که بازیکن نخری مگر اینکه ایمیل از باشگاه بهت بدن!
بعدشم یه تیم خیلی ضعیفتر بردار
من فیفا 10 رو نصب کردم بعدش الان دی وی دی های بازی نیستن و نمیشه بازی رو اجرا کنم
ببینید تو ریجستری HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE یک کلید یا به اسم FIFA 10 یا EA هستش میذاره میخواستم بگم کسی از دوستان میتونه اون رو برام بفرسته خب انتخابش کنید بعد از منوی FILE=>Export رو بزنید و اون فایل رو برام ارسال کنید یا هرجوری دیگه من بازیم کار بیفته
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان بازی فیفا 10 من هم نصب میشه وقتی میره بازی میاد بیرون این خطا رو میده خیلی کفم یک دست بازی کنم
رو پنج سیستم آزمایش کردم نصب میشه هیچ وارد بازی هم میشه ولی رو سیستم خودم الان نصب نمیشه قبلا نصب کردم یک ماهی میشه نصب نکردم حالا هرچی ویندوز رو هم عوض میکنم هیچی نمی بخشه
Last edited by MicrosoftH; 04-09-2010 at 19:26. دليل: تصحیح
سلام دوستان
من تازه این بازی رو گرفتم، که انگار فارسی سازی هم شده ()
دو تا dvd هست، بعد از نصب وقتی میخوام بازی رو اجرا کنم، میگه دیسک دو رو بذار، میذارم اما هیچ اتفاقی نمیفته! انگار اصلا اجرا نمیشه.
ممنون میشم کمکم کنین![]()
کرک داره ؟!
اگه داره که باید جایگزین فایل اصلی بازی کنی وگرنه ...... :-؟
عزیزم شما کلا بازی رو پاک کن و برو فیفا 11 بخر
زمین تا آسمون به نسخه 2010 فرقمیکنه
نه نداره. اول نصب هم چندبار directx رونصب کرد.دیگه چه کار میتونم بکنم؟کرک داره ؟! اگه داره که باید جایگزین فایل اصلی بازی کنی وگرنه ...... :-؟
آخه مشکلم اینجاست که اون به سیستمم نمیخورهعزیزم شما کلا بازی رو پاک کن و برو فیفا 11 بخرزمین تا آسمون به نسخه 2010 فرقمیکنه
Last edited by frnsh; 04-04-2011 at 08:45.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)