تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2239 از 3195 اولاول ... 123917392139218922292235223622372238223922402241224222432249228923392739 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,381 به 22,390 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

دوست من از شما بعید ....ما داریم بحث می کنیم "به خورد مردم میدین" یعنی چه؟؟تو پستتون هم کلی تیکه به بنده انداختین که مشکلی نیس ولی یه بحث ارزش این کارا رو نداره.......

+

در مورد اماری که گذاشتم هم این بار دقیقتر میذارم تا واسم بگی ببینی این کجاش ایراد داره؟بازم یه نقل قول سادس :

طبق خود امار سونی تا اخر june 2010 تعداد 38.1 کنسول فروخته:

Hardware Q1 Q2 Q3 Q4 FY LTD
    FY 2010 2.4 ? ? ? 0.0 38.1

ولی طبق گفته سایت vgchartz تعداد فروخته شده حدود 37,345,110 بوده یعنی یه فرق بیشتر از 700 هزار تایی(تازه من از 17 نوامبر 2006 گرفتم تا 3 جولای یعنی سه روزم بیشتر از اعلام خود سونی)

اینم منابع:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    []=PS3&reg[]=Total&start=39040&end=40363

کلا یه سرچ کنید تو گوگل در مورد وی جی چارت و آمارای حدسیش تا کلی مطلب و گلایه از سایتای خارجی که شما بیشتر بهشون علاقه داری بیاد........ .

+

در مورد فروش اروپا بله من در اروپا نبودم و اگه همونطور که شما می گید مایکروسافت بازیهاش رو میشه اونجا اجاره کرد و فلان بله میشه گفت میزان فروش بازی رو نمیشه ملاک قرار داد....... .

.[/COLOR]
    سپاس بابت اینکه این داستان VGCHARTZ و اون چارتی که ازش گذاشته بودید رو مستند کردید
    فقط مونده اون نقل قولی که ازش صحبت شده بود

و یک توضیحی هم در مورد فروش بدم ، در اروپا حداقل ، هر شرکتی خودش مسئول فروش محصولاتش در فروشگاه های بزرگ هست - یعنی میرند یک فضایی از اون فروشگاه رو اجاره میکنند و شروع به کار میکننند و وقتی که میگن انقدر شیپ شده منظورشون اینه که برای اون نمایندگیشون این مقدار شیپ شده و در آمار فروش منظور نمیکنند چون هنوز جنس دست خود تولید کننده هستش . یک چیزی مثل نمایشگاه بین المللی که در ایران راه میوفته ولی این دایمی هستش و با وجود این فروشگاه ها خرده فروش ها به جز فروش محصولات دست دوم و چیز دیگه ای بهشون نمیرسه - یعنی من اگر برم یک مغازه بزنم و کنسول نو بفروشم قطعا ورشکست میشم .
    البته GameStop هم هست که خود شرکت مستقیم جنسش رو اونجا نمیفروشه ولی همین فروشگاه هم در زمینه ی کنسول نو خیلی فروش نداره و فروشش روی بازی ها و کنسول های و تجهیزات جانبی دست دوم هست بیشتر تا نو .

پ.ن : من هم اگر چیزی رو بدون منبع قرار بدم یعنی دارم به خورد مردم میدم - از این مدل صحبت کردن دلگیر نشید
    Last edited by sonixax; 03-04-2011 at 22:35.

2. 4 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

آخه هارد که External نیست، دستگاه Elite هست. بازی رو پاک میکنم دوباره نصب میکنم ببینم چی میشه...

یه مشکلی هم که هست، COD رو اجرا نمیکنه، میریزم رو هارد، بعد که اجراش میکنم، صفحه سیاه میمونه، بعد میخوام برگردم به صفحه کنسول هم، سر Yes/No گیر میکنه و مجبورم دستگاه رو خاموش کنم. COD رو دوباره نصب کردم اما درست نشد.

همون iXtreme +LT که شما فرمودید، Version داره دیگه درسته؟ اگه بخوام ببینم مال من کدوم ورژن هست باید کجا برم؟
    شما زمانی که دستگاه خودت رو چه از نظر داشبورد و چه از نظر درایو آپدیت میکنی یکسری بازی ها دیگه اجرا نمیشه چون Security AP.2.5 براشون فعال میشه و کنسول دیگه اجازه ی Run شدن رو به شما نمیده.

شما یا باید بازیت رو Patch کنی و یا patch شدش رو بخری.

در مورد هارد هم اون کارایی که من و دوستان گفتن انجام دادی ؟
    دیدم حیف دوستان این اختراع من را نبینن
    البته این اختراع داره مراحل آزمایش را پشت سر میزاره و به زودی با شکل و شمایل زیباتر و کارایی بهتر به بازار عرضه میکنم

آقا این چیه !!!؟؟؟ وای خدا چقدر خندیدیم !!
    دوست من قبلا هم گفتم الان هم چون مهمه بازم میگم. از دید بنده هم مایکروسافت پیروزه هم سونی. و خدایی از لحاض فروش هم زیاد با هم تفاوت ندارن. از نظر سخت افزار هم که جزو مهم ترین فاکتوراس اختلافشون حداقله. و در همه موارد دیگه. من گفتم ps3 فقط تو زمینه بازی انحصاری پیروزه که شما هم تایید کردی. و این یعنی ماها با هم توافق داریم.
    آفرین . واقعیت همینه.
    قبول دارم. الته قسمت dante's inferno رو کاملا رد میکنم. باور کن اگه GOW 3 رو بازی کنی هرگز این حرفو تکرار نمیکنی. بعد از GOW3 حاضری برگردی بارها GOW 1 رو بازی کنی ولی حتی یه بار هم به Inferno نگاه نکنی. علتشم خیلی فراتر از بحث طراحی و پول و این حرفاس. بحث سر روح بازیه.
    ودر مورد سینما هم بگم ژاپنی ها final fantasy ,devil may cry,resident evil و خیلی بازی دیگه ساختن که از لحاظ سینمایی در بالاترین سطح ممکن قرار دارن. و اصلا هم دست با دامن امریکایی ها نشدن. در مورد بنده هر چیزی که ژاپنی ها میسازن به شدت تو قلب آدم نفوذ میکنه بر خلاف کارهای امریکایی که میان و میرن و یادمونم نمیوفتن. (من حتی تو عالم پ.و.ر.ن و خیلی چیزای دیگه هم ژاپونیشو ترجیح میدم) البته تو زمینه موسیقی که فقط و فقط امریکا رو قبول دارم. (از موسیقی اروپا هم دل خوشی ندارم و بازم علتش روح موسیقیه که ادم تفاوت مثلا راک انگلیسی رو با راک امریکایی به خوبی حس میکنه)
    البته این تا حد زیادی نظر شخصی بندس و امیدوارم به کل کل نکشه
    باهات کاملا موافقم دادا !! GOW 3 واقعا روح آدم رو تسخیر میکنه .
    سعید منظورش من بودم که گفته رشتشونو به رخ می کشن..........بله من در اون رشته ای که درس خوندنم و واحدهای اقتصاد پاس کردم(نه اینکه منبعش ویکی پدیا باشه)میتونم قاطعتر نظر بدم(نه اینکه حرفم حتما درس باشه) درسته تو ایرانیم دانشگاهامون رو حساب نمی کنن و کلا ضعیفیم و مسایل رو نمی فهمیم و فلان....... ولی بالاخره کتابایی که خووندیم مبتنی بر یه اصول کلی هستش کتابا ترجمه همون کتابای خارجیه .......

همه میدونن شیپ با فروش فرق داره اگه فرق نداشت که از دو کلمه جدا استفاده نمی کردنولی مساله اینه که وقتی بنگاه تولیدی سفارشی رو از یه جایی میگیره به تعداد سفارش به اون جا جنس میده مثلا 10 تا........حالا اون جایی که اون 10 تا سفارشو گرفته شاید چند هفته طول بکشه اون 10 تارو بفروشه و شاید برگردونه(بعد از زمان خاصی) یا فروش نرفته ها رو اصلا برنگردونه.......... .

حالا اون بنگاه تولیدی مثلا تو حسابش مینویسه من 10 تا فروختم دیگه کاری نداره این 10 تا ماه بعد برگردن یا نه.......اونو تو مقدار ماه بعدش لحاظ می کنه که اره مثلا از ماه قبلی فلان مقدار هم برگشت خورده پس کسر کنین(اگه جنس برگشتنی باشه)

این شرکتای بازیسازی هم اینطورین میگن اینقدر شیپ کردن اکقرا هم یمدونن که این مقدار فروش خواهد رفت چ یک دقیقه بعد چه یک هفته بعد(شرکتی مثه مایکروسافت یا بنز یا ایران خودرو بیکار نیستن که برن بشمرن هر مغازه چند تا فروخته بیان با هم جمع کنن ....مقدار سفارشای مغازه های متقاضی رو به عنوان فروش اعلام می کنن)

این یه اصله ربطی هم به آلمان و استرالیا و ایران نداره..........چیز خاصی هم نیس که بری از ویکی پدیا واسش منبع بیاری............ .
    .
    .
    مگه بد میگم مراد جان ؟! منو تو که دیگه 3 ساله همدیگرو میشناسیم و رفیق هستیم . میدونیم اینطور از خود تعریف کردن ها حتی شخص نظارت گر رو هم تحریک میکنه چه برسه به کسی که خودش یه سره گوشی دستشه !!

نه تو بلکه هر کس دیگه ای هم این کارو میکرد من باز ازش گله میکردم !!

که در واقع تو , میلاد , دوستمون آقای leonredfield این موضوع رو تا حالا 2 بار تکرار کردید.

اصلا جالب نیست. اصلا.
    Last edited by SamGun; 03-04-2011 at 22:50.

4. 10 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه danavan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    آقا ما تو بازیtroy رسیدیم به دوئل Aeneas و Agamemnon دیگه بریدم چطور انجامش بدم؟

پروفشنال alireza_sun72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    یه زمان اسمش ایران زمین بود...

پيش فرض

سلام
    آقا ما تو بازیtroy رسیدیم به دوئل Aeneas و Agamemnon دیگه بریدم چطور انجامش بدم؟
    داداش حس نمیکنی اینجا جاش نیست؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه danavan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

داداش حس نمیکنی اینجا جاش نیست؟؟
    شزمنده اشتباه شد !

8. 2 کاربر از danavan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه M.Bagheri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

DVD های اصل که هیچ وقت به مشکل بر نمیخورن چون همشون از روی دیسک مادر رایت میشن پس اگه مشکل داشته باشه یعنی دیسک مادر خرابه و اگه دیسک مادر خراب باشه یعنی کلا بازی مشکل داره که در

واقع یا Patch برای بازی بیرون میدن یا اینکه میان خوده بازی رو یک ورژن ارتقا میدن.

هرچی هست سره این دیسک ها یا خوده هارده.

شما از هاردت یک Backup بگیر (save و Profile و...) بعد هارد رو یکبار کامل فرمت کن.

بعد تست کن ببین درست میشه یا نه.

راستی هاردتون چند گیگه ؟

هاردش 120GB هست.آقا حق با شما بود.اشکال سر هارد بود.هاردو که عوض کردم همه چی درست شد.

از راهمناییتون بی نهایت تشکر........

10. 2 کاربر از M.Bagheri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

هاردش 120GB هست.آقا حق با شما بود.اشکال سر هارد بود.هاردو که عوض کردم همه چی درست شد.

از راهمناییتون بی نهایت تشکر........
    خواهش میکنم عزیز

شما هارد رو امتحان نکردی ببینی با Format کردن درست میشه مشکلش یا نه ؟

12. 4 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه avril3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام به همه ...یه چندتا بازی باحال xbox360رو بگید ..می خوام برم کلی بازی بگیرم...بعد این بازی های که با کینکت بهتر اجرا می شه رو هم جدا معرفی کنین..ممنون میشم ...
    .یه سوال دیگه: تهران کجا میشه دستگاه رو کپی خور کرد...ممنونم

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

سلام به همه ...یه چندتا بازی باحال xbox360رو بگید ..می خوام برم کلی بازی بگیرم...بعد این بازی های که با کینکت بهتر اجرا می شه رو هم جدا معرفی کنین..ممنون میشم ...
    .یه سوال دیگه: تهران کجا میشه دستگاه رو کپی خور کرد...ممنونم
    تا دلت بخواد بازی داره
    هم بازی های انحصاری
    هم بازی های انحصاری بین خودش و ps3
    هم باز ی های multi

اولی مثل :
    gears of war 2
    halo 3
    halo reach
    forza motor sport 3
    ninja gaiden 2
    dead or alive
    و ...

دومی مثل :
    vanquish
    castlevania
    red dead redemption
    bayonetta
    و ....

سومی هم :
    Shift 2
    bulletstorm
    dragon age

kinect بازی هاش جداست و کلا قضیش جداست

تو تهران خیلی جاها این کار رو میکنن
    نمونش همیم مثیم خودمون که اینجا هم عضوه

15. 9 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه leonredfield's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    far away

پيش فرض

این بازی هایی که فهرست کردید ، یک زمانی بازی های قشنگی بودند ، خود من Tekken رو اصلا خوشم نمیاد ، ماریو که خدا بیامرزه ، سونیک رو دوست داشتم و از آی دیم هم پیداست ولی بعد از اینکه سه بعدی شد دیگه مفتش نمی ارزه ، سایلنت هیل هم دولوپر هاش اینها هستند :

Team Silent (Konami)
    Climax Studios
    Double Helix Games
    Vatra Games

که فقط یکیشون ژاپنی هست و باقی مال جمهوری چک و بریتانیا و و آمریکا هستند .
    کرونو کراس رو بازی نکردم و نظری ندارم ، زنده یا مرده یا همون DOA هم به نظر من بازی قشنگی نیست و البته به نظر گیمر ها هم نیست و این رو میشه از امتیازش دید :
    کد:
    و البته این بازی رو از روی یک فیلم آمریکایی با همین نام ساختند .

و در کل تمام این بازی های فایتینگ توی سبک Tekken باید برند جلوی Mortal Kombat لونگ بندازند .
    شما هر بازی ژاپنی رو روش دست بذاری به جز یک سری بازی های سبک مانگا و انیمه مثل سونیک و یا ماریو و یا جدید ترهاش ، همه و همه با کمک آمریکایی ها ساخته شدند و به تنهایی نمیتونستند نتیجه ی خوبی داشته باشند .
    ژاپنی ها توی ناروتو ساختن و دیجیمون ساختن و این مدل بازی ها واقعا موفق هستند ولی توی بازی های سنگین تر شاهکارشون سری متال گیر بوده و هر چی از این بازی آدم تعریف کنه باز هم کم گفته و در مقابلش آمریکایی ها اسپلینتر سل رو ساختند و با اینکه من یکی حالم ازش بهم میخوره ولی خیلی طرفدار داره ، خیلی خیلی زیاد .
    داداش راجع به نصف بازی هایی که نوشتم نظر ندادی.

tekken که نظر شماس ولی کسی تو فوقالعاده بودنش شک نداره
    ماریو مرده؟ نه ... نیگا کن منو ... ماریو مرده؟ (galaxy 2)

سونیک وقتی مالتی پلتفورم شد خراب شد. adventure روی dreamcast عالی بود و سه بعدی هم بود. جدیدا روس 360 هم اومده و من گرفتم بازی میکنم. قراره رو xbox live arcade هم بیاد.
    کد:
    خالق silent hill و سازنده بازی های اصلی سری سایلنت هیل دو شرکت معظم ژاپنی konami و kce tokyo هستن. ضعیف ترین بازی سری homecoming رو غربی ها خرابش کردن. منبع: ویکیپدیا و ign و تجربه خودم
    کد:
    شما لینک امتیاز doa xtreme 2 یک اسپین آف رو به ملت دادی که حکم survivor رو برای resident evil داره. اصلا سبکxtreme 2 هم با سری اصلی فرق داره و کلا یه بازی دیگس. معلومه حتی بازیو ندیدی. بازی های doa همیشه جزو خوش ساخت ترین 3d fighting ها بودن.همونطور که شماره 4 که انحصاری 360 بود امتیاز 9 از 10 از gameinformer گرفت. و مهمتر این که دوست عزیز فیلم DOA یه فیلم آمریکائیه که از روی بازی 100 درصد ژاپنی doa بعد از انتشار نسخه سومش ساخته شده. نه این که بازی از رو فیلم باشه. شک داری ویکی رو بگرد. من همه بازی های doa و اسپین آفاشو رو جز 1 و 3 خوردم.

کد:
    دوست من یه تحقیق کوچولو بکن و ببین اینا مبارزه سه بعدین یا mortal kombat. من خودم خوره این بازیام: virtua fighter, tekken, doa,soulcalibur
    و mortal kombat در رده بعدی قرار میگیره. امتیاز همه این بازیارو (critic score) با هم مقایسه کن و از همه مهمتر همشو تجربه کن قبل نظر دادن.

مرگ من حرف بدون منبع نزار اینجا. قضیه کمک امریکایی ها رو کلا بنداز دور. 0 درصد هم صحت نداره و میتونه جک سال بشه. اگه راست میگی منبع بیار داداش من.

فقط و فقط به خاطر روی ماه تو لیستمو یه کم دیگه گسترش میدم

ico, shadow of the colossus, the last guardian, xenosaga, chrono cross, virtua fighter, tekken, dead or alive,sonic, mario, shenmue, siren, fatal frame, ilent hill, genji
    +
    resident evil, devil may cry, pes, onimusha, zelda, MGS,castlevania, shadow hearts, xenogears, vagrant story, clock tower, fatal frame,Gran Turismo, Naruto, Tenchu, Bayonetta, Soulcalibur, Yakuza, Red ninja, street fighter
    اینا فقط اسم سری بازی هایی بود که بداهه اومد و من نوشتم. حالا ببین چیا از قلم افتاده. sonixax جان اگه میخوای مثل پست قبلت حرفای کاملا اشتباه راجع به این بازیا بزنی بهتره اصلا بی خیال شی چون من یه ساعت وقت گذاشتم اشتباهای شما رو درست کنم.
    حالا هرکی بگه منم که بی منبع و بی اساس حرف میزنم واقعا بی انصافه.
    Last edited by leonredfield; 04-04-2011 at 15:45.

17. 4 کاربر از leonredfield بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •