تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2235 از 3195 اولاول ... 123517352135218522252231223222332234223522362237223822392245228523352735 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,341 به 22,350 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

اگه نباشه جاش خالی می مونه leonredfield's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    far away

پيش فرض

نه، حتی همون بازی هم، گاهی اینجوری میشه، گاهی هم نمیشه!

راستی، این Xbox چیزی به اسم فریمویر هم داره؟ که Update کنیمش...
    همین iXtreme +LT و اینا firmware های دستکاری شده درایو کنسول هستن. ماها مجبور به آپدیت اینا برای اجرای بازی های کپی هستیم.
    و در ضمن هارد شما اریجیناله؟ رو فلش نصب کن ببین درست میشه؟ اگه نه یه بار پاک کن و دویاره نصبش کن. مطمئنی که وقتی بازی از رو دیسک اجرا میشه هارد درست به کنسول وصله؟ تو این حالت وقتی storage device رو تو بازی میخوای انتخاب کنی هاردت تو لیست device ها میاد؟

2. 2 کاربر از leonredfield بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    far away

پيش فرض

اسپم !؟!؟!؟!؟

من فکر کنم برای حرفهام مخاطب قرار ندادم دادم !؟ گفتم همه . اگه واقعا تو چنته ی کسی چیزی باشه فکر نمیکنم نیازی به گفتن مدرک تحصیلی و یا هر چیز دیگری باشه. شما و هرکس دیگه وقتی نتونی برای حرفت خریدار پیدا کنی نباید که از کاری که وظیفت بوده مایه بزاری.

در مورد درست حرف زدن هم خب این نظر شماست و برای من محترم.

ببین من اصلا نگفتم داری اشتباه میگی !! اصلا اینجا جاش نیست !!

تعادل عرضه و تقاضا اصلا چه ربطی به ما داره !! ما که تولید کننده نیستیم که بخوایم راجب به نحوه ی آمار گیری یا ارزش جنس نظر بدیم .

آخه کلا این بحث ها از بیخ اشتباهه !! برای اینکه هیچ کدوم از ما نه کارشناس هستیم و نه تو داستان سیاست شرکت های تولید کننده ی محصولات دخالتی داریم.

همه هم که فقط ساز زیبای خودشون رو میزنن و بس .
    به هر حال این بحث درسته یا غلط اینجا داشتیم راجع بهش بحث میکردیم و شما هم تو بحث نبودی. بعدا اومدی بی خبر از همه چی بدون اینکه اصلا بحثو قبول داشته باشی یه پست الکی دادی و بحثو خراب کردی. به این میگن اسپم. در ضمن هر کسی یه حرفی میزنه باید یه منبعی داشته باشه تا بقیه به حرفش اعتماد کنن. رشته من اقصاده تو اون بحث و اونجا (که شما توش نبودی) یعنی من اینو تو یه کتابی چیزی خوندم الکی نمیگم. حرفش خریدار نداره و اینا مال 2000 سال قبله الان ملت حرف درست و با منبع میخوان بشنون. مگه من آخوندم حرفم خریدار داشته باشه یا نداشته باشه؟ متاسفانه دوستان وقتی من دارم با انگشتم اشاره میکنم فقط نوک انگشت منو میبینن نه جایی رو که باید. بعد این همه توهین تازه ده نفرم میان دکمه تشکرو فشار میدن که آقا دمت گرم بهش فحش دادی.

خواهشا شما خودت چند تا پست قبلی ماهارو بخون ببین کی سعی کرده حرفشو الکی پیش ببره من یا کس دیگه.
    Last edited by leonredfield; 03-04-2011 at 17:13.

4. 3 کاربر از leonredfield بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    من میخوام فیلم avi با xbox ببینم اما live نمیتونم برم واسه اپدیت راه افلاین چجوریه؟

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

من که متوجه نشدم. یکی از استودیو های سونیه. خوب که چی؟
    متوجه نمیشی چون بدون تحقیق حرف میزنی ، سانتا مونیکا تنها یکی از استدویو هایی هست که در ساخت بازی GOW نقش داره .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سناریو اولین گام ساخت فیلم نیست. ها؟
    شما گفتی عامل موفقیت GOW یونان باستانه ما هم گفتیم نیست. اخه چند بار بگم clash? بحثو نبر تو حاشیه ما اینجا راجع به فیلم و حسن کچل بحث نمیکنیم.
    زین پس به جای واژهای غریب و نا مانوس موضع ، تم ، کاراکتر و سین بفرمایید سناریو

در مورد Clash یک بار جوابتون رو دادم - دوباره بخونید .
    ولی در مورد ساخت یک بازی و عوامل موفقیتش حرف میزنیم و بخش هایی از پروسه ساخت یک بازی ، با پروسه ی ساخت یک فیلم یکی هستند ، پس ربط داره .
    شما هم یک دور تشریف ببرید نسخه های UNCUT رو تهیه کنید بازی کنید ، Directors Cut هم بهشون میگن ، متوجه میشید که داستان چیه .
    اسم بازی Resident Evil قبل از ساخت ، سلاح بیولوژیکی بوده ، موضوعی که داشته به کل با چیزی که برای اولین بار دیده شد فرق داشته و اینها رو شما زمانی متوجهش میشید که Time Line بازی و کتابهایی که در رابطه باهاش منتشر شده رو مطالعه کنید .
    GOW چون هنوز خیلی جدیده و نخستین نسخه ی بازیش سال 2005 منتشر شده نه 1996 ! هنوز اطلاعات خیلی زیادی از قبلش و تم اولیه و ... اش در نیومده .

همینه دیگه داداش من. بازی نکردی بیخود نظر میدی وقت مارم میگیری.
    مهم ژانره ، که مثل هم هستند .

خسته نباش داداش من. تنها دلیل این که من اسم رشتمو آوردم این بود که شما بفهمی که من مثل خودت از اطلاعاتمو از آب نمیگیرم. هر هرفی بزنم یه منبعی پشتشه.
    شرمنده داداش ، شما تا زمانی که منبع نشون ندی اطلاعاتت از روی آب و با کمال پوزش حرفت - حرف مفته .

ما اینجا راجع به Xbox 360 و موارد مرتبط بث میکنیم.
    بحث کردن الفبایی دارد و فرقی هم نمیکنه که موضوع بحث چی باشه - اون الفبا باید رعایت بشه - یکی از اونها اینه که شما برای اثبات حرف خود مغلطه نکنی که شما چپ و راست داری این کار رو میکنی !
    پس یک دور اون فهرست رو بخون که این طوری بی ربط حرف نزنی .

پست قبل منو چرا نمیخونی؟
    Unit shipped to sold اینم اختراع کردی نه؟ دمت گرم.
    اشتباه تایپی بود ، Ship to / Sold to

شما که تو اروپایی و درکش کردی بگو ببینیم این چه ربطی به بحث ما داره؟
    ربطش اینه که آمار واحد های فرستاده شده رو در اروپا با آمار واحد های فروخته شده یکی نمیدوند .

اونا هم فروش میرن و رو هوا نمیمونن. مگه فروش kinect متوقف شده؟
    .
    توی یک پست ، دو تا تناقض !
    بله اونها هم فروش میرند ، ولی همون طور که دیدید 14 میلیون دستگاه Ship شده و 10 میلیون دستگاه فروخته شده .
    یعنی Unit Shipped با Unit Sold یکی نیست .
    افتاد ؟!

و این یعنی ماها که تو ایرانیم همه بی سوادیم؟ بازم میگم ما اینجا درباره Xbox 360 صحبت میکنیم.
    شما تو این پست هر حرف بی ربطی زدی تا حرفتو پیش ببری. ما اینجا دعوا نداریم که داداش من. میخوایم با هم به یه نتیجه ای برسیم. بازم اگه حرفی راجع به مباحث این فروم داری من در خدمتم اگه نه من دیگه راجع به چیزای دیگه با شما بحث نمیکنم چون اینحا جاش نیست.
    من جایی نگفتم شماهایی که توی ایرانید بیسوادید ! بلکه گفتم نظام های آموزشی دنیا ، دانشگاه های ایران رو قبول ندارند و این معنیش اینه که نظام آموزش ایران مفتش گرونه و شخص بعد از انتقال به یک دانشگاه در خارج از کشور باید یک دوره کالج بگذرونه و در کنار زیان واحد های ریاضی و فیزیک و بیولوژی و واحد هایی در مورد رشته ای که میخواد توش ادامه تحصیل بده رو از اول پاس کنه .

من جایی نمیبینم حرف بیربطی زده باشم ، ولی برعکس شما بی ربط که زیاد حرف زدی هیچ ، مغلطه هم کردی و وقتی که بهت تذکر میدم و راهنمایی میکنم که بری یه جایی رو بخونی که الفبای بحث کردن رو یاد بگیری باز مغلطه میکنی (مغالطه دلیل نامربوط) و میگی ما داریم در مورد 360 بحث میکنیم !

---------- Post added at 05:31 PM ---------- Previous post was at 05:29 PM ----------

در ضمن هر کسی یه حرفی میزنه باید یه منبعی داشته باشه تا بقیه به حرفش اعتماد کنن. رشته من اقصاده تو اون بحث و اونجا (که شما توش نبودی) یعنی من اینو تو یه کتابی چیزی خوندم الکی نمیگم.
    عزیزم شما خودتو گرفتی یا ما رو ؟

اینکه شما اقتصاد خوندی شد منبع ؟

یا معنی منبع رو نمیدونی ، یا فقط میخوای یه چیزی گفته باشی .

7. 3 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pooriya_hp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزیز ، جناب leonredfield اینجا تاپیک اختصاصی x360 هست و فقط و فقط بحث ما در رابطه این کنسول هست ...

که باید اینجا تجربه ها + آموزش ها + خبر ها ی کوتاه و ... به اشتراک گذاشته بشه !!

نه سیاست فروش و اقتصاد و اینجور مسایل ....

چون اصلا ما در حدی نیستیم که بیام و در رابطه با فروش ، سیاست ها و ... صحبت کنیم ... !!

ضمنن دوستانی مثل : samgun + sonixax یا کاربران دیگه که برای این فروم زحمت کشیدن حقشون نیست که بیایم و با اینها
    دهن به دهن شیم !!

همین samgun که شما میگی اسپم زده و یک دفعه اومده تو بحث شما برای این انجمن خیلی زحمت کشیده و من خودم شخصا
    خیلی از مسایل در رابطه با x360 وحتی hardware از ایشون یاد گرفتم ....

خب حقش ( منظور تمام کاربرانی که برای فروم زحمت کشیده اند ) نیست بیایم و باهاشون برای یه مسئله بیخود که هیچ سودی نداره بحث کنیم و رابطه هامون رو خراب کنیم !!

خواهشم این هست که این بحث رو تموم کنید !!

موفق باشید
    Last edited by pooriya_hp; 03-04-2011 at 17:36.

9. 6 کاربر از pooriya_hp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    far away

پيش فرض

دوست عزیز ، جناب leonredfield اینجا تاپیک اختصاصی x360 هست و فقط و فقط بحث ما در رابطه این کنسول هست ...

که باید اینجا تجربه ها + آموزش ها + خبر ها ی کوتاه و ... به اشتراک گذاشته بشه !!

نه سیاست فروش و اقتصاد و اینجور مسایل ....

چون اصلا ما در حدی نیستیم که بیام و در رابطه با فروش ، سیاست ها و ... صحبت کنیم ... !!

ضمنن دوستانی مثل : samgun + sonixax یا کاربران دیگه که برای این فروم زحمت کشیدن حقشون نیست که بیایم و با اینها
    دهن به دهن شیم !!

همین samgun که شما میگی اسپم زده و یک دفعه اومده تو بحث شما برای این انجمن خیلی زحمت کشیده و من خودم شخصا
    خیلی از مسایل در رابطه با x360 وحتی hardware از ایشون یاد گرفتم ....

خب حقش ( منظور تمام کاربرانی که برای فروم زحمت کشیده اند ) نیست بیایم و باهاشون برای یه مسئله بیخود که هیچ سودی نداره بحث کنیم و رابطه هامون رو خراب کنیم !!

خواهشم این هست که این بحث رو تموم کنید !!

موفق باشید
    مشکل ما ایرانیا همینه. روابط مهم تر از ضوابط هستن. کسی بیشتر پست داده حتما راست میگه دیگه. من حرف شما رو قبول دارم و دست دوستمون samgun و هر کس دیگه ای رو که اینجا زحمت میکشه میبوسم. ولی شما اقای محترم قبل نظر دادن ببین همین بحث سیاست فروش و اقتصاد و اینجور مسایل .... رو که میگی من شروع کردم یا کس دیگه. اگه من شروع کردم و من تو این تاپیک خلاف کردم چشم شما درست میگی. احترام شما واجبه ولی شما صفحات قبلی رو نخونده اومدی همه چیزو به من نسبت میدی چون من دارم تازه خودمونی میشم؟

11. 4 کاربر از leonredfield بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    far away

پيش فرض

متوجه نمیشی چون بدون تحقیق حرف میزنی ، سانتا مونیکا تنها یکی از استدویو هایی هست که در ساخت بازی GOW نقش داره .

کد:

زین پس به جای واژهای غریب و نا مانوس موضع ، تم ، کاراکتر و سین بفرمایید سناریو

در مورد Clash یک بار جوابتون رو دادم - دوباره بخونید .
    ولی در مورد ساخت یک بازی و عوامل موفقیتش حرف میزنیم و بخش هایی از پروسه ساخت یک بازی ، با پروسه ی ساخت یک فیلم یکی هستند ، پس ربط داره .
    شما هم یک دور تشریف ببرید نسخه های UNCUT رو تهیه کنید بازی کنید ، Directors Cut هم بهشون میگن ، متوجه میشید که داستان چیه .
    اسم بازی Resident Evil قبل از ساخت ، سلاح بیولوژیکی بوده ، موضوعی که داشته به کل با چیزی که برای اولین بار دیده شد فرق داشته و اینها رو شما زمانی متوجهش میشید که Time Line بازی و کتابهایی که در رابطه باهاش منتشر شده رو مطالعه کنید .
    GOW چون هنوز خیلی جدیده و نخستین نسخه ی بازیش سال 2005 منتشر شده نه 1996 ! هنوز اطلاعات خیلی زیادی از قبلش و تم اولیه و ... اش در نیومده .

مهم ژانره ، که مثل هم هستند .

شرمنده داداش ، شما تا زمانی که منبع نشون ندی اطلاعاتت از روی آب و با کمال پوزش حرفت - حرف مفته .

بحث کردن الفبایی دارد و فرقی هم نمیکنه که موضوع بحث چی باشه - اون الفبا باید رعایت بشه - یکی از اونها اینه که شما برای اثبات حرف خود مغلطه نکنی که شما چپ و راست داری این کار رو میکنی !
    پس یک دور اون فهرست رو بخون که این طوری بی ربط حرف نزنی .

اشتباه تایپی بود ، Ship to / Sold to

ربطش اینه که آمار واحد های فرستاده شده رو در اروپا با آمار واحد های فروخته شده یکی نمیدوند .

توی یک پست ، دو تا تناقض !
    بله اونها هم فروش میرند ، ولی همون طور که دیدید 14 میلیون دستگاه Ship شده و 10 میلیون دستگاه فروخته شده .
    یعنی Unit Shipped با Unit Sold یکی نیست .
    افتاد ؟!

من جایی نگفتم شماهایی که توی ایرانید بیسوادید ! بلکه گفتم نظام های آموزشی دنیا ، دانشگاه های ایران رو قبول ندارند و این معنیش اینه که نظام آموزش ایران مفتش گرونه و شخص بعد از انتقال به یک دانشگاه در خارج از کشور باید یک دوره کالج بگذرونه و در کنار زیان واحد های ریاضی و فیزیک و بیولوژی و واحد هایی در مورد رشته ای که میخواد توش ادامه تحصیل بده رو از اول پاس کنه .

من جایی نمیبینم حرف بیربطی زده باشم ، ولی برعکس شما بی ربط که زیاد حرف زدی هیچ ، مغلطه هم کردی و وقتی که بهت تذکر میدم و راهنمایی میکنم که بری یه جایی رو بخونی که الفبای بحث کردن رو یاد بگیری باز مغلطه میکنی (مغالطه دلیل نامربوط) و میگی ما داریم در مورد 360 بحث میکنیم !

---------- Post added at 05:31 PM ---------- Previous post was at 05:29 PM ----------

عزیزم شما خودتو گرفتی یا ما رو ؟

اینکه شما اقتصاد خوندی شد منبع ؟

یا معنی منبع رو نمیدونی ، یا فقط میخوای یه چیزی گفته باشی .
    دوست عزیز من همینطور که خودتم میبینی این بحث به جایی نمیرسه. من اصلا اهل کلکل نیستم و هدفم هم از بحث با شما این نبوده ولی شما چرا. در ضمن چون سابقه شما بیشتره هر کس پاشو میذاره تو فروم ایرادو به من میگیره بدون این که واقعا بحثای ما رو خونده باشه. پس این بحثو همینجا تموم میکنیم. فقط راجع به سازنده GOW میگم یه بار دیگه تحقیق کن. SCE Santa Monica تنها خالق و سازنده این بازیه و فقط نسخه های psp رو شرکت ready at down (با همکاری santa monica) ساخته و دو شرکت دیگه که نسخه های موبایلشو ساختن. و این که شمایی که انقدر به اصول بحث پایداری دیگه بعیده بیای هی به ما بگی حرف زدنمونو بلد نیستیم. من دیگه حرفی ندارم موفق باشین.

---------- Post added at 08:02 PM ---------- Previous post was at 08:00 PM ----------

سلام
    من میخوام فیلم avi با xbox ببینم اما live نمیتونم برم واسه اپدیت راه افلاین چجوریه؟
    نه دوست من راهی نداره. فقط آپدیت داشبورد به صورت آفلاین ممکنه.

13. 5 کاربر از leonredfield بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

مشکل ما ایرانیا همینه. روابط مهم تر از ضوابط هستن. کسی بیشتر پست داده حتما راست میگه دیگه. من حرف شما رو قبول دارم و دست دوستمون samgun و هر کس دیگه ای رو که اینجا زحمت میکشه میبوسم. ولی شما اقای محترم قبل نظر دادن ببین همین بحث سیاست فروش و اقتصاد و اینجور مسایل .... رو که میگی من شروع کردم یا کس دیگه. اگه من شروع کردم و من تو این تاپیک خلاف کردم چشم شما درست میگی. احترام شما واجبه ولی شما صفحات قبلی رو نخونده اومدی همه چیزو به من نسبت میدی چون من دارم تازه خودمونی میشم؟
    ببین عزیزم بحث روابط یا کی بیشتر نوشته نیست ، بحث شناخته . طبیعی هست شمایی که 61 پست دارید ، دوستان هنوز ازتون شناخت ندارند و به عبارت ساده تر سابقه ای ندارید .

من هر وقت حرفی زدم یک منبع به یک ریفرنس هم براش گذاشتم و این عادت من رو همه میدونند .

در مورد اینکه کی اول شروع کرده اصلا به نظر من هم نیست ، خود شما به سعید گفتی که چرا پریدی وسط بحث در صورتی که خود شما این کار رو کردی ، این هم سندش :

کد:
    کد:
    و اتفاقا من خیلی هم خوشحالم ، چون این موضوع و این بحث عمومی هست نه خصوصی .

پوریا جان فقط به شما تذکر دادند که لحن مناسبی برای بحث کردن انتخاب نکردید - همین . به من هم هزار بار این طوری تذکر داده شده و ناراحت نشدم .

15. 3 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pooriya_hp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

عزیز من همین فکرها رو میکنی دیگه ... !!

اولا که اینجا پست و این ستاره ها حاکم نیست بلکه اطلاعات + فرهنگ افراد حکومت می کنه !!

دوما پست بنده و ستارهام از samgun + sonixax بیشتره !! پس دلیلی بر حمایت من از اینها نیست
    (( اگه فکر شما پیشه نظر باشه ))

سوما من یا کاربران ( پروفشنال-آخرفروم باز - فعال ) و یا حتی ناظرین یه روزی یک ستاره بودم ... !!

در نهایت اینجور افکار + بحث های کودکانه رو بزارید کنار !!

موفق باشید

17. 3 کاربر از pooriya_hp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

دوست عزیز من همینطور که خودتم میبینی این بحث به جایی نمیرسه. من اصلا اهل کلکل نیستم و هدفم هم از بحث با شما این نبوده ولی شما چرا. در ضمن چون سابقه شما بیشتره هر کس پاشو میذاره تو فروم ایرادو به من میگیره بدون این که واقعا بحثای ما رو خونده باشه. پس این بحثو همینجا تموم میکنیم. فقط راجع به سازنده GOW میگم یه بار دیگه تحقیق کن. SCE Santa Monica تنها خالق و سازنده این بازیه و فقط نسخه های psp رو شرکت ready at down (با همکاری santa monica) ساخته و دو شرکت دیگه که نسخه های موبایلشو ساختن. و این که شمایی که انقدر به اصول بحث پایداری دیگه بعیده بیای هی به ما بگی حرف زدنمونو بلد نیستیم. من دیگه حرفی ندارم موفق باشین.[COLOR="Silver"]
    Genres : ---- and slash, action-adventure
    --------------------
    Developers : SCE Santa Monica Studio (Main)
    Ready at Dawn Studios (PSP games)
    Javaground (Mobile phone)
    Bluepoint Games (Port for God of War Collection)
    --------------------
    Publishers : Sony Computer Entertainment
    Capcom (in Japan)
    --------------------
    Creators : David Jaffe, Cory Barlog, Stig Asmussen
    --------------------
    Writers : Marianne Krawczyk
    --------------------
    Platforms PlayStation 2, PlayStation 3, PlayStation Portable, Mobile Phone
    --------------------
    First release : God of War

NA March 22, 2005
    --------------------
    Latest release : God of War: Ghost of Sparta

NA November 2, 2010

کد:
    موفق باشید

19. 2 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •