تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2234 از 3195 اولاول ... 123417342134218422242230223122322233223422352236223722382244228423342734 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,331 به 22,340 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

اگه نباشه جاش خالی می مونه leonredfield's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    far away

پيش فرض

کلا بنظر من انتقاد و بحث خوبه به شرطی که سازنده باشه نه اینکه الکی و برای کل کل باشه یک بحثی منو داش میلاد وسعید شروع کردیم بادلایل منطقی وثابث شده که با این سیاستهافروش x360 زیاد بوده وهممونم به یک نتیجه درست و عقلانی رسیدیم حالا دوستان میگن ms بیاد یک مرحله از gowرو بسازه!!!!!!
    دوست عزیز شما فکر کنم یه کم دیر وارد بحث شدی منظور منو درست متوجه نشدی. بحث سر بازیای انحصاری هر دو کنسول بود و این که مایکروسافت هیچ بازی انحصاری به یاد موندنی و تاثیر گذار در حد GOD, Shadow of the colossus, ICO, The last guardian و خیلی بازی های دیگه نداره. علتشم گفتم از نظر بنده عدم توانایی مایکروسافته. چند نفر از دوسان هم گفتن علتش عدم توانایی نیست مایکروسافت جای دیگه (مثلا Live پولی) دنبال درامده. منم گفتم که از دید بنده نتونستن با نخواستن فرقی نداره مهم اینه که بازی دست ما نمیرسه.
    اینا یه خلاصه ای از بحثای چند صفحه قبل بود. حالا شما خودت بگو این بحث کلکل الکیه یا انتقاد سازنده.

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    far away

پيش فرض

اولین تاپیکی هست که میبینم موضوعش تمامی مباحث xbox 360 ه
    ولی توش بحث سیاسی و اقتصادی و فرهنگی و سیاست های شرکت های بزرگ و دین و اختلاف نژاد توش میشه!
    خوبه من که راضیم ازش!
    خدایی دیگه دین و اختلاف نژاد نداریم.
    ولی در کل منم راضیم

---------- Post added at 03:39 PM ---------- Previous post was at 03:36 PM ----------

داداش دنیای بازیه dbazi.com
    اینجوری که تو عکس نشون میده گرافیک geow 2 بیشتره که؟! نه؟
    فکر کنم گرافیکش یه چیزی تو مایه های Bulletstorm باشه که خیلی از gears 2 بهتره. کلا تو gears 2 تکسچرها وضعیت تاسف اوری داشتن. و (از دید بنده) نور پردازی افتضاح بود که هر دو تو bulletstorm حل شده بودن.

3. 3 کاربر از leonredfield بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

سلام ! من الیت دارم بدجوری به سرم زده بفروشمش برم اسلیم بگیرم با این قیمت ها !

من اگه اسلیم خام بخرم بعدا اگه هـک اسلیم اومد میتونم کپی خورش کنم ؟

در ضمن باندل اسلیم کنکت 250GB خام چنده ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    far away

پيش فرض

سلام ! من الیت دارم بدجوری به سرم زده بفروشمش برم اسلیم بگیرم با این قیمت ها !

من اگه اسلیم خام بخرم بعدا اگه هـک اسلیم اومد میتونم کپی خورش کنم ؟

در ضمن باندل اسلیم کنکت 250GB خام چنده ؟

اگه اومد میتونی ولی اگه اومد یه مدته قراره بیاد وقتش زیاد قطعی نیست
    کلا کار زیاد مطمئنی نیست.
    تازه شاید اصلا تو اینده 360 (حداقل یه مدت) به مشکل بخوره (به خاطر دیسک های جدید) ممکنه مجبور شیم ps3 بگیریم که از ریشه ... شده.
    قیمت به روزشو نمیدونم. احتمالا دور و بر 500 تا 550

6. این کاربر از leonredfield بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

یه بحثی هست تو علم اقتصاد (رشته بنده) تحت عنوان تعادل عرضه و تقاضا که بحثش مفصله. خواهشا تو مواردی که سررشته ندارین نظر ندین.
    میگم شما یکم دیگه فکر ببین چیزی یادت نمیاد بگی !!

5 تا پست پشت سر هم نمیدن که !!

این چیزی که شما داری ازش صحبت میکنی رو من واحدش رو داشتم . اصلا چه ربطی به این موضوع داره !!؟؟
    ===========================

چی شده جدیدا همه رشته های تحصیلیشون رو به رخ میکشن !!؟؟

بخدا دانشگاه چند ساله خز شده !

سلام، چرا گاهی اوقات بازی که رو هارد ریختم، از رو DVD اجرا میشه؟ یعنی کل زمانی که دارم بازی میکنم، صدای چرخش و خوندن DVD رو میشنوم.
    جدی میگی !!؟؟ تا حالا همچین چیزی کسی گزارش نکرده بود اینجا و خودم هم جایی ندیدیم.

با همه ی بازی ها مشکل داری ؟
    Last edited by SamGun; 03-04-2011 at 15:51.

8. 11 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    far away

پيش فرض

میگم شما یکم دیگه فکر ببین چیزی یادت نمیاد بگی !!

5 تا پست پشت سر هم نمیدن که !!

این چیزی که شما داری ازش صحبت میکنی رو من واحدش رو داشتم . اصلا چه ربطی به این موضوع داره !!؟؟
    ===========================

چی شده جدیدا همه رشته های تحصیلیشون رو به رخ میکشن !!؟؟

بخدا دانشگاه چند ساله خز شده !
    داداش دیگه از شما بعیده بیای اسپم بدی. من دو روز نبودم جواب بچه ها رو یه جا دادم. چیزی رو هم به رخ نکشیدم فکر میکردم دانشگاه جا افتاده و کسی فکر نمیکنه دارم چیزی رو به رخ میکشم. واقعا حرف درستی نزدی داداش من. خواستم دوستمون فکر نکنه یه چیز الکی دارم میگم.
    ربطشم الان بهت میگم:
    شرکتی مثل سونی که میخواد یه کالایی رو وارد بازاد کنه عوامل زیادی رو (مثل قیمت، قیمت کالای جانشین که تو این مورد 360 و wii ه، سطح درامد خریدار و ....) در نظر می گیره تا تعداد کالای عرضه شده با تعداد تقاضا برای اون کالا برابر باشه. مثلا اگه قیمت رو از یه حدی پایین تر اعلام کنه تقاضا بیشتر میشه و ممکنه سونی توانایی تولید کنسول کافی نداشته باشه. و برعکس اگه قیمت بالاتر باشه تقاضا میاد پایین و کالاهای شیپ شده میمونه رو دست فروشگاه ها. همینجوری یا علی نمیگن که کنسول شیپ کنن.
    من دیگه نمیدونم چی بگم هر وقت اومدم یه بحث درست تو این فروم بکنم بچه ها اومدن با یه پارازیت الکی کل بحثو به حاشه کشوندن.

10. 2 کاربر از leonredfield بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

ممنونم دوست عزیز اطلاعات کاملی بود. ولی همین اشخاصی که شما گفتی برای Sony Cmputer Entertainment Inc کار میکنن و برای اونا بازی میسازن نه برای مایکروسافت. اصلا اگه بیشتر دقت میکردی میدیدی که اسم کامل اون شرکت اینه: Sony Computer Entertanment Santa Monica Studio
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در ضمن شما موفقیت سونی رو هم که انداختی گردن یونانیای باستان که. خوب پس چرا clash of the titans اونجوری از آب درومد؟
    سانتا مونیکا فقط یکی از استودیو ها هست عزیزم ، یک دور دیگه زیر لینکها رو بخونید .

من موقعیت سونی رو ننداختم گردن یونان باستان ، موقعیت این بازی رو انداختم .
    Clash Of the titans هم اون طوری در نیومد چون فیلمش فروش خوبی نداشت و نقد های خیلی زیادی بهش وارد شده و در نتیجه بازیش هم نداشته و قبلش یک چیزی به نام GOW وجود داشته .
    تازه همیشه بازی هایی که از روی یک فیلم ساخته میشند فروش خیلی کمی دارند ولی برعکس فیلمهایی که از روی بازی های معروف ساخته میشند فروش زیادی دارند .
    اگر الان بیاند و یک فیلم از روی مجموعه بازی GOW تولید کنند مطمئن باشد فروشش رکورد دار میشه حتی اگر آت و آشغال بسازند .

خوب داداش من انتخاب موضوع مناسب اولین قدم برای موفقیت یه بازیه (نه بازار یابی). شرکتی مثل سونی برای بازاریابی بازی انحصاری کنسولش موانع کمتری داره. یعنی بازی انحصاری خوب بازارش محفوظه. دوباره میگمclash of the titans رو یادته؟ ایدش از یونان باستان بودا!!!

---------- Post added at 03:06 PM ---------- Previous post was at 03:03 PM ----------

داداش یه حسی میگه شما نه GOW و نه گرشاسپو درست بازی نکردی. جیگرم حال میاد اگه مایکروسافت برای رقابت با GOW امتیاز گرشاسپو بخره.
    در ضمن معما چون حل شود آسان شود. مهم خلق اثره نه کپیش.
    انتخاب موضوع مناسب اولین قدم نیست . مگه میخوان کتاب حسن کچل بنویسیند که اولش موضوع انتخاب کنند ؟
    دقیقا انتخاب موضوع و حتا اسم و عنوان بازی آخرین گامه . شما اگر روند ساخته شدن یک فیلم یا بازی رو بدونید خواهدید دید که خیلی قسمت ها حذف میشه ، قسمت های جدید اضافه میشه - اسم بازی عوض میشه - سین ها عوض میشه ، کاراکتر ها عوض میشند و حتی خیلی وقتها سناریو عوض میشه - احتمالا شما تا به حال نسخه های UNCUT رو بازی نکردید .

GOW رو به جز شماره 3 اش باقیشو بنده خوردم ! گرشاسپ هم چون توی اروپا نمیشه تهیه کرد - من فقط از یوتیوب یک سری فیلم ازش دیدم و نظر های ملت توی IGN رو در بارش خوندم .

یه بحثی هست تو علم اقتصاد (رشته بنده) تحت عنوان تعادل عرضه و تقاضا که بحثش مفصله. خواهشا تو مواردی که سررشته ندارین نظر ندین.
    اگر قرار باشه که با استناد به اینکه چه رشته ی تحصیلی میخونیم یک حرفی رو اثبات کنیم ، بنده 15 ساله که برنامه نویس هستم و الان هم دارم مالتی مدیا انجینرینگ میخونم که پایه اصلی ساخت هر بازی رو این دوتا رشته میسازه ولی هرگز نیومدم بگم چون من توی این رشته ها سابقه دارم و یا دارم تحصیل میکنم پس من درست میگم ! و بهش میگن مغالطه ی فضل فروشی !

بهتره یک دور فهرست مغالطات رو مطالعه کنید که این طوری چپ و راست مغلطه نکنید توی بحث کردن :

کد:
    و شمایی که میگی اقتصاد میخونی ، باید فرق بین اینها رو بدونی :
    Unit shipped
    Unit shipped to sold
    Unit sold

شیپ شدن به معنی فروخته شدن نیست ، معمولا محصولات این کمپانی ها به دلایل اقتصادی در کشور چین تولید میشوند ، سپس به نمایندگی های این کمپانی در سرتاسر جهان فرستاده میشوند (Unit shipped) سپس بسه به تقاضای مشتری بین فروشندگان پخش میشوند (Unit Sold) و بد نیست بدونید که اجناس برگشتی از فهرست Unit Sold خارج میشوند ولی از فهرست Unit shipped خارج نمیشوند .

درک این مساله احتمالا برای شما سخته که در اروپا مشتری میتواند طی مدت یک هفته به هر دلیلی جنس خریداری شده رو پس بده و در مورد گارانتی اگر جنسی که داشته خراب شده باشه و به تولید کننده جهت تعمیر مراجعه کنه میتونه درخواست کنه و پولی که پرداخت کرده رو پس بگیره .

و همون طوری که اینجا میتونید بخونید ، برای نمونه 14 میلیون کینکت شیپ شده :

کد:
    این خبر مربوط به 29 اکتبر 2010 هستش

ولی همش 10 میلییون فروخته شده :

کد:
    و این یکی مربوط به 10 مارچ 2011

و راستی یک چیز دیگه رو هم بگم شاید بد نباشه بدونید ، هیچ کدام از دانشگاه های ایران رو در اروپا و آمریکا قبول ندارند و شما اگر پذیرش بگیرید اول و آخر باید یک سال کالج رو برید و دلیلش هم اینه : با وجود اینکه سطح کیفی آن چیزی که آموزش داده میشود در رشته هایی مانند ریاضی و یا فیزیک از سایر کشور ها بالاتره ولی در بسیاری موارد خیلی چیز ها با هم قاطی شدند و دانشجو درک درستی از مسایل نداره ، یکی از اونها همین مورده که شمایی که اقتصاد خوندی فکر میکنی Unit Shipped یعنی همون Unit Sold ! و جالبه که حتی به معنی فارسیش هم توجه نمیکنید ، یعنی اومدید دارید میگید واحد حمل شده ، با واحد فروخته شده یکی است ، حالا ما میگیم : "چرا ؟!" شما میگی : "چون من اقتصاد خوندم" .
    Last edited by sonixax; 03-04-2011 at 16:47.

12. 6 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

جدی میگی !!؟؟ تا حالا همچین چیزی کسی گزارش نکرده بود اینجا و خودم هم جایی ندیدیم.

با همه ی بازی ها مشکل داری ؟
    نه، حتی همون بازی هم، گاهی اینجوری میشه، گاهی هم نمیشه!

راستی، این Xbox چیزی به اسم فریمویر هم داره؟ که Update کنیمش...

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    far away

پيش فرض

سانتا مونیکا فقط یکی از استودیو ها هست عزیزم ، یک دور دیگه زیر لینکها رو بخونید .
    من که متوجه نشدم. یکی از استودیو های سونیه. خوب که چی؟

انتخاب موضوع مناسب اولین قدم نیست . مگه میخوان کتاب حسن کچل بنویسیند که اولش موضوع انتخاب کنند ؟
    دقیقا انتخاب موضوع و حتا اسم و عنوان بازی آخرین گامه . شما اگر روند ساخته شدن یک فیلم یا بازی رو بدونید خواهدید دید که خیلی قسمت ها حذف میشه ، قسمت های جدید اضافه میشه - اسم بازی عوض میشه - سین ها عوض میشه ، کاراکتر ها عوض میشند و حتی خیلی وقتها سناریو عوض میشه - احتمالا شما تا به حال نسخه های UNCUT رو بازی نکردید .
    سناریو اولین گام ساخت فیلم نیست. ها؟
    شما گفتی عامل موفقیت GOW یونان باستانه ما هم گفتیم نیست. اخه چند بار بگم clash? بحثو نبر تو حاشیه ما اینجا راجع به فیلم و حسن کچل بحث نمیکنیم.

GOW رو به جز شماره 3 اش باقیشو بنده خوردم ! گرشاسپ هم چون توی اروپا نمیشه تهیه کرد - من فقط از یوتیوب یک سری فیلم ازش دیدم و نظر های ملت توی IGN رو در بارش خوندم .
    همینه دیگه داداش من. بازی نکردی بیخود نظر میدی وقت مارم میگیری.

اگر قرار باشه که با استناد به اینکه چه رشته ی تحصیلی میخونیم یک حرفی رو اثبات کنیم ، بنده 15 ساله که برنامه نویس هستم و الان هم دارم مالتی مدیا انجینرینگ میخونم که پایه اصلی ساخت هر بازی رو این دوتا رشته میسازه ولی هرگز نیومدم بگم چون من توی این رشته ها سابقه دارم و یا دارم تحصیل میکنم پس من درست میگم ! و بهش میگن مغالطه ی فضل فروشی !
    خسته نباش داداش من. تنها دلیل این که من اسم رشتمو آوردم این بود که شما بفهمی که من مثل خودت از اطلاعاتمو از آب نمیگیرم. هر هرفی بزنم یه منبعی پشتشه.

بهتره یک دور فهرست مغالطات رو مطالعه کنید که این طوری چپ و راست مغلطه نکنید توی بحث کردن :

کد:
    ما اینجا راجع به Xbox 360 و موارد مرتبط بث میکنیم.

و شمایی که میگی اقتصاد میخونی ، باید فرق بین اینها رو بدونی :
    Unit shipped
    Unit shipped to sold
    Unit sold

شیپ شدن به معنی فروخته شدن نیست ، معمولا محصولات این کمپانی ها به دلایل اقتصادی در کشور چین تولید میشوند ، سپس به نمایندگی های این کمپانی در سرتاسر جهان فرستاده میشوند (Unit shipped) سپس بسه به تقاضای مشتری بین فروشندگان پخش میشوند (Unit Sold) و بد نیست بدونید که اجناس برگشتی از فهرست Unit Sold خارج میشوند ولی از فهرست Unit shipped خارج نمیشوند .
    پست قبل منو چرا نمیخونی؟
    Unit shipped to sold اینم اختراع کردی نه؟ دمت گرم.

درک این مساله احتمالا برای شما سخته که در اروپا مشتری میتواند طی مدت یک هفته به هر دلیلی جنس خریداری شده رو پس بده و در مورد گارانتی اگر جنسی که داشته خراب شده باشه و به تولید کننده جهت تعمیر مراجعه کنه میتونه درخواست کنه و پولی که پرداخت کرده رو پس بگیره .
    شما که تو اروپایی و درکش کردی بگو ببینیم این چه ربطی به بحث ما داره؟

و همون طوری که اینجا میتونید بخونید ، برای نمونه 14 میلیون کینکت شیپ شده :

کد:
    این خبر مربوط به 29 اکتبر 2010 هستش

ولی همش 10 میلییون فروخته شده :

کد:
    و این یکی مربوط به 10 مارچ 2011
    اونا هم فروش میرن و رو هوا نمیمونن. مگه فروش kinect متوقف شده؟

و راستی یک چیز دیگه رو هم بگم شاید بد نباشه بدونید ، هیچ کدام از دانشگاه های ایران رو در اروپا و آمریکا قبول ندارند و شما اگر پذیرش بگیرید اول و آخر باید یک سال کالج رو برید و دلیلش هم اینه : با وجود اینکه سطح کیفی آن چیزی که آموزش داده میشود در رشته هایی مانند ریاضی و یا فیزیک از سایر کشور ها بالاتره ولی در بسیاری موارد خیلی چیز ها با هم قاطی شدند و دانشجو درک درستی از مسایل نداره ، یکی از اونها همین مورده که شمایی که اقتصاد خوندی فکر میکنی Unit Shipped یعنی همون Unit Sold !
    و این یعنی ماها که تو ایرانیم همه بی سوادیم؟ بازم میگم ما اینجا درباره Xbox 360 صحبت میکنیم.
    شما تو این پست هر حرف بی ربطی زدی تا حرفتو پیش ببری. ما اینجا دعوا نداریم که داداش من. میخوایم با هم به یه نتیجه ای برسیم. بازم اگه حرفی راجع به مباحث این فروم داری من در خدمتم اگه نه من دیگه راجع به چیزای دیگه با شما بحث نمیکنم چون اینحا جاش نیست.

15. 3 کاربر از leonredfield بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

داداش دیگه از شما بعیده بیای اسپم بدی. من دو روز نبودم جواب بچه ها رو یه جا دادم. چیزی رو هم به رخ نکشیدم فکر میکردم دانشگاه جا افتاده و کسی فکر نمیکنه دارم چیزی رو به رخ میکشم. واقعا حرف درستی نزدی داداش من. خواستم دوستمون فکر نکنه یه چیز الکی دارم میگم.
    ربطشم الان بهت میگم:
    شرکتی مثل سونی که میخواد یه کالایی رو وارد بازاد کنه عوامل زیادی رو (مثل قیمت، قیمت کالای جانشین که تو این مورد 360 و wii ه، سطح درامد خریدار و ....) در نظر می گیره تا تعداد کالای عرضه شده با تعداد تقاضا برای اون کالا برابر باشه. مثلا اگه قیمت رو از یه حدی پایین تر اعلام کنه تقاضا بیشتر میشه و ممکنه سونی توانایی تولید کنسول کافی نداشته باشه. و برعکس اگه قیمت بالاتر باشه تقاضا میاد پایین و کالاهای شیپ شده میمونه رو دست فروشگاه ها. همینجوری یا علی نمیگن که کنسول شیپ کنن.
    من دیگه نمیدونم چی بگم هر وقت اومدم یه بحث درست تو این فروم بکنم بچه ها اومدن با یه پارازیت الکی کل بحثو به حاشه کشوندن.
    اسپم !؟!؟!؟!؟

من فکر کنم برای حرفهام مخاطب قرار ندادم دادم !؟ گفتم همه . اگه واقعا تو چنته ی کسی چیزی باشه فکر نمیکنم نیازی به گفتن مدرک تحصیلی و یا هر چیز دیگری باشه. شما و هرکس دیگه وقتی نتونی برای حرفت خریدار پیدا کنی نباید که از کاری که وظیفت بوده مایه بزاری.

در مورد درست حرف زدن هم خب این نظر شماست و برای من محترم.

ببین من اصلا نگفتم داری اشتباه میگی !! اصلا اینجا جاش نیست !!

تعادل عرضه و تقاضا اصلا چه ربطی به ما داره !! ما که تولید کننده نیستیم که بخوایم راجب به نحوه ی آمار گیری یا ارزش جنس نظر بدیم .

آخه کلا این بحث ها از بیخ اشتباهه !! برای اینکه هیچ کدوم از ما نه کارشناس هستیم و نه تو داستان سیاست شرکت های تولید کننده ی محصولات دخالتی داریم.

همه هم که فقط ساز زیبای خودشون رو میزنن و بس .

17. 6 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •