ممنونم دوست عزیز اطلاعات کاملی بود. ولی همین اشخاصی که شما گفتی برای Sony Cmputer Entertainment Inc کار میکنن و برای اونا بازی میسازن نه برای مایکروسافت. اصلا اگه بیشتر دقت میکردی میدیدی که اسم کامل اون شرکت اینه: Sony Computer Entertanment Santa Monica Studio
	کد:
	برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
  در ضمن شما موفقیت سونی رو هم که انداختی گردن یونانیای باستان که. خوب پس چرا clash of the titans اونجوری از آب درومد؟ 
.gif)

سانتا مونیکا فقط یکی از استودیو ها هست عزیزم ، یک دور دیگه زیر لینکها رو بخونید .
من موقعیت سونی رو ننداختم گردن یونان باستان ، موقعیت این بازی رو انداختم .
Clash Of the titans هم اون طوری در نیومد چون فیلمش فروش خوبی نداشت و نقد های خیلی زیادی بهش وارد شده و در نتیجه بازیش هم نداشته و قبلش یک چیزی به نام GOW وجود داشته .
تازه همیشه بازی هایی که از روی یک فیلم ساخته میشند فروش خیلی کمی دارند ولی برعکس فیلمهایی که از روی بازی های معروف ساخته میشند فروش زیادی دارند .
اگر الان بیاند و یک فیلم از روی مجموعه بازی GOW تولید کنند مطمئن باشد فروشش رکورد دار میشه حتی اگر آت و آشغال بسازند .

خوب داداش من انتخاب موضوع مناسب اولین قدم برای موفقیت یه بازیه (نه بازار یابی). شرکتی مثل سونی برای بازاریابی بازی انحصاری کنسولش موانع کمتری داره. یعنی بازی انحصاری خوب بازارش محفوظه. دوباره میگمclash of the titans  رو یادته؟ ایدش از یونان باستان بودا!!!
---------- Post added at 03:06 PM ---------- Previous post was at 03:03 PM ----------
داداش یه حسی میگه شما نه GOW و نه گرشاسپو درست بازی نکردی. جیگرم حال میاد اگه مایکروسافت برای رقابت با GOW امتیاز گرشاسپو بخره. 
.gif)
در ضمن معما چون حل شود آسان شود. مهم خلق اثره نه کپیش.

انتخاب موضوع مناسب اولین قدم نیست . مگه میخوان کتاب حسن کچل بنویسیند که اولش موضوع انتخاب کنند ؟
دقیقا انتخاب موضوع و حتا اسم و عنوان بازی آخرین گامه . شما اگر روند ساخته شدن یک فیلم یا بازی رو بدونید خواهدید دید که خیلی قسمت ها حذف میشه ، قسمت های جدید اضافه میشه - اسم بازی عوض میشه - سین ها عوض میشه ، کاراکتر ها عوض میشند و حتی خیلی وقتها سناریو عوض میشه - احتمالا شما تا به حال نسخه های UNCUT رو بازی نکردید .
GOW رو به جز شماره 3 اش باقیشو بنده خوردم ! گرشاسپ هم چون توی اروپا نمیشه تهیه کرد - من فقط از یوتیوب یک سری فیلم ازش دیدم و نظر های ملت توی IGN رو در بارش خوندم .

یه بحثی هست تو علم اقتصاد (رشته بنده) تحت عنوان تعادل عرضه و تقاضا که بحثش مفصله. خواهشا تو مواردی که سررشته ندارین نظر ندین.

اگر قرار باشه که با استناد به اینکه چه رشته ی تحصیلی میخونیم یک حرفی رو اثبات کنیم ، بنده 15 ساله که برنامه نویس هستم و الان هم دارم مالتی مدیا انجینرینگ میخونم که پایه اصلی ساخت هر بازی رو این دوتا رشته میسازه ولی هرگز نیومدم بگم چون من توی این رشته ها سابقه دارم و یا دارم تحصیل میکنم پس من درست میگم ! و بهش میگن مغالطه ی فضل فروشی !
بهتره یک دور فهرست مغالطات رو مطالعه کنید که این طوری چپ و راست مغلطه نکنید توی بحث کردن :
	کد:
 و شمایی که میگی اقتصاد میخونی ، باید فرق بین اینها رو بدونی :
Unit shipped
Unit shipped to sold
Unit sold
شیپ شدن به معنی فروخته شدن نیست ، معمولا محصولات این کمپانی ها به دلایل اقتصادی در کشور چین تولید میشوند ، سپس به نمایندگی های این کمپانی در سرتاسر جهان فرستاده میشوند (Unit shipped) سپس بسه به تقاضای مشتری بین فروشندگان پخش میشوند (Unit Sold) و بد نیست بدونید که اجناس برگشتی از فهرست Unit Sold خارج میشوند ولی از فهرست Unit shipped خارج نمیشوند .
درک این مساله احتمالا برای شما سخته که در اروپا مشتری میتواند طی مدت یک هفته به هر دلیلی جنس خریداری شده رو پس بده و در مورد گارانتی اگر جنسی که داشته خراب شده باشه و به تولید کننده جهت تعمیر مراجعه کنه میتونه درخواست کنه و پولی که پرداخت کرده رو پس بگیره .
و همون طوری که اینجا میتونید بخونید ، برای نمونه 14 میلیون کینکت شیپ شده :
	کد:
 این خبر مربوط به 29 اکتبر 2010 هستش 
ولی همش 10 میلییون فروخته شده :
	کد:
 و این یکی مربوط به 10 مارچ 2011
و راستی یک چیز دیگه رو هم بگم شاید بد نباشه بدونید ، هیچ کدام از دانشگاه های ایران رو در اروپا و آمریکا قبول ندارند و شما اگر پذیرش بگیرید اول و آخر باید یک سال کالج رو برید و دلیلش هم اینه : با وجود اینکه سطح کیفی آن چیزی که آموزش داده میشود در رشته هایی مانند ریاضی و یا فیزیک از سایر کشور ها بالاتره ولی در بسیاری موارد خیلی چیز ها با هم قاطی شدند و دانشجو درک درستی از مسایل نداره ، یکی از اونها همین مورده که شمایی که اقتصاد خوندی فکر میکنی Unit Shipped یعنی همون Unit Sold ! و جالبه که حتی به معنی فارسیش هم توجه نمیکنید ، یعنی اومدید دارید میگید واحد حمل شده ، با واحد فروخته شده یکی است ، حالا ما میگیم : "چرا ؟!" شما میگی : "چون من اقتصاد خوندم" .