من فقط همین 2 بازی رو تست کردم.
من هر دوشونو بازی کردم.red dead رو هم تا تقریباَ تا آخراش رفتم.فکر کنم DVD سالمه.من منظورم از اشکال DVD اورجینال یا کپی بودنش هست.میتونه موثر باشه؟
من تازه بهمن 89 گرفتمش.خود فروشنده گفت ورژنش جدیده........2010 ظاهراُ
من فقط همین 2 بازی رو تست کردم.
من هر دوشونو بازی کردم.red dead رو هم تا تقریباَ تا آخراش رفتم.فکر کنم DVD سالمه.من منظورم از اشکال DVD اورجینال یا کپی بودنش هست.میتونه موثر باشه؟
من تازه بهمن 89 گرفتمش.خود فروشنده گفت ورژنش جدیده........2010 ظاهراُ
آقا اين اسليم ه ك كامل نشد بريم بگيريم؟پس كي هك ميشه؟
DVD های اصل که هیچ وقت به مشکل بر نمیخورن چون همشون از روی دیسک مادر رایت میشن پس اگه مشکل داشته باشه یعنی دیسک مادر خرابه و اگه دیسک مادر خراب باشه یعنی کلا بازی مشکل دارهکه در
واقع یا Patch برای بازی بیرون میدن یا اینکه میان خوده بازی رو یک ورژن ارتقا میدن.
هرچی هست سره این دیسک ها یا خوده هارده.
شما از هاردت یک Backup بگیر (save و Profile و...) بعد هارد رو یکبار کامل فرمت کن.
بعد تست کن ببین درست میشه یا نه.
راستی هاردتون چند گیگه ؟
سلام بر دوستان 360 باز ! هـک اسلیم کی میاد ؟
تیم C4 یه ه.ک تست داد بیرون که بعضی از بچه ها امتحان کردن و جواب نداد.........
شاید تا چند روزه دیگه کاملش بیاد......![]()
Last edited by Alex Fera; 03-04-2011 at 12:05.
نه دوست من. سیاستایی مثل درامد از طریق Xbox Live بود که تو پستای قبلی بحثش بود.
ممنونم دوست عزیز اطلاعات کاملی بود. ولی همین اشخاصی که شما گفتی برای Sony Cmputer Entertainment Inc کار میکنن و برای اونا بازی میسازن نه برای مایکروسافت. اصلا اگه بیشتر دقت میکردی میدیدی که اسم کامل اون شرکت اینه: Sony Computer Entertanment Santa Monica Studio
در ضمن شما موفقیت سونی رو هم که انداختی گردن یونانیای باستان که. خوب پس چرا clash of the titans اونجوری از آب درومد؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
خوب داداش من انتخاب موضوع مناسب اولین قدم برای موفقیت یه بازیه (نه بازار یابی). شرکتی مثل سونی برای بازاریابی بازی انحصاری کنسولش موانع کمتری داره. یعنی بازی انحصاری خوب بازارش محفوظه. دوباره میگمclash of the titans رو یادته؟ ایدش از یونان باستان بودا!!!
---------- Post added at 03:06 PM ---------- Previous post was at 03:03 PM ----------
داداش یه حسی میگه شما نه GOW و نه گرشاسپو درست بازی نکردی. جیگرم حال میاد اگه مایکروسافت برای رقابت با GOW امتیاز گرشاسپو بخره.
در ضمن معما چون حل شود آسان شود. مهم خلق اثره نه کپیش.
---------- Post added at 03:08 PM ---------- Previous post was at 03:06 PM ----------
این بازیا پچ شدش لازمه
black ops
modern warfare 2
fable 3
NFS HP
Halo reach
assassins creed BH
اگه black ops شما پچ نشده به دردی نمیخوره. البته احتمالا بعدها با عرضه فرمورهای جدیدتر این دیسک های پچ نشده قابل استفاده بشن. اینو گفتم دور نندازیش.
Last edited by leonredfield; 03-04-2011 at 15:58.
یه بحثی هست تو علم اقتصاد (رشته بنده) تحت عنوان تعادل عرضه و تقاضا که بحثش مفصله. خواهشا تو مواردی که سررشته ندارین نظر ندین.
سلام، چرا گاهی اوقات بازی که رو هارد ریختم، از رو DVD اجرا میشه؟ یعنی کل زمانی که دارم بازی میکنم، صدای چرخش و خوندن DVD رو میشنوم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)