تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2231 از 3195 اولاول ... 123117312131218122212227222822292230223122322233223422352241228123312731 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,301 به 22,310 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

راستش ps3 اصلآ شکست نخورده. فروش 360 به زور همین کپی خور شدنش با ps3 برابره. به نظر من مایکروسافت بیاد به جای این سیاستا یه بازی مثل god of war بسازه. اصلآ یه مرحله از gow رو بسازه.
    خیلی جالبه که شما فکر میکنید GOW رو سونی ساخته که از مایکروسافت توقع دارید که یه بازی اون طوری بسازه

GOW رو استودیو سانتامونیکا واقع در کالیفرنیای آمریکا ، استودیوی ردی ات داون واقع در کالیفرنیای آمریکا ، جاوا گراوند واقع در کالیفرنیای آمریکا و بلو پوینت واقع در تگزاس آمریکا دولوپ کردند و سونی با کمک کپکام پابلیشش کرده و نویسنده سری بازی هم یک خانمی هست به نام ماریان کراوزیک و سازندگانش هم :

دیوید جف ، کوری بارلوگ و اشتیگ آسموسن هستند و جالبه که حتی یک ژاپنی هم به عنوان سرپرست و یا بدنه ی اصلی توش کاره ای نبوده !

اولین نسخه ی بازی هم 22 مارچ 2005 بیرون داده شده و آخریش 2 نوامبر 2010

توی سبک گاد آف وار هم بازی های زیادی هست یکی از اونها اسمش هست گوست رایدر یا اینفرنو ولی دلیل محبوبیت گاد آف وار محیط تاریخی و محبوبیت یونان باستان هست نه گیم پلی و گرافیک و این حرفها ، هر چند که از نظر گیم پلی و گرافیک انصافا چیزی کم نداره و اگر بخوایم از حق نگذریم بازی هایی هستند که از نظر گرافیکی و گیم پلی و استوری برد هیچی از GOW کم ندارند ولی محبوب نیستند .

مطمئن باشید اگر محبوبیت یونان باستان و افسانه ها و اساطیرش رو هر منطقه ی تاریخی دیگه ای داشت هرگز GOW ای ساخته نمیشد و اگر ساخته میشد هرگز محبوبیت امروزش رو نداشت .

مثالهای زیادی هم میشه زد ، تقریبا هر بازی و فیلمی که از روی اسطوره های یونانی ساخته شده محبوب شده ، مثل هرکول که یک بازی دو بعدی هستش و از نظر گیم پلی و گرافیک اصلا قابل قیاس با GOW نیست .
    Last edited by sonixax; 01-04-2011 at 22:10.

2. 3 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

من یکم متوجه نشدم میشه بیشتر توضیح بدین ؟؟! یعنی گیم پلی و گرافیک و خط داستانی این همه بدبختی هایی که گروه سازنده کشیدن واسه یک گیمر اهمیت کمتری نسبت به یونان باستان داره !!!!؟؟؟؟

4. 3 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه astatira's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

راستش ps3 اصلآ شکست نخورده. فروش 360 به زور همین کپی خور شدنش با ps3 برابره. به نظر من مایکروسافت بیاد به جای این سیاستا یه بازی مثل god of war بسازه. اصلآ یه مرحله از gow رو بسازه.
    شاید بنظر شما gow مهم باشه ولی برای ms و sony در انتها فروش کنسول و سودی که به جیب میزنن مهمه من نمدونم چرا ما ایرانیها چیزای الکی رو ملاک قرار میدیم .مثلا شمابگو تویوتا بیاد یک ماشین در حد bmw m5 بزنه خب هیچوقت نمی تونه شایدم نمیخاد بزنه ولی از نظر فروش خیلی از بنز وbmw جلوتره .

6. 2 کاربر از astatira بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

من یکم متوجه نشدم میشه بیشتر توضیح بدین ؟؟! یعنی گیم پلی و گرافیک و خط داستانی این همه بدبختی هایی که گروه سازنده کشیدن واسه یک گیمر اهمیت کمتری نسبت به یونان باستان داره !!!!؟؟؟؟
    از نظر روانی ، بله .
    وقتی که شروع به ساختن یک بازی میکنند مهم ترین مساله یک بحثی هست به نام بازاریابی - در این امر گیمر های حرفه ای همیشه نادیده گرفته میشوند چون اونها هر چی گیرشون بیاد بازی میکنند .

ولی مردم عادی که من و شما باشیم یک سری سوابق ذهنی داریم و بر حسب اونها تیم بازاریابی تحقیقاتی میکنه و نتیجه تحقیقات رو به تیم سازنده میدند و اونها هم بر حسب نتایج اونها بازی رو میسازند و همین طوری میشه که بازی سوپر ماریو فروشش از GOW بیشتر میشه .

فرض کنید که همین تیم ، با همین تکنیک ها و گیم پلی و ... به جای استفاده از تم یونان باستان از تم صحرای عربستان استفاده میکرد ! فکر میکنید چه قدر بازی فروش داشت و محبوب میشد ؟

8. 3 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه astatira's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

کلا بنظر من انتقاد و بحث خوبه به شرطی که سازنده باشه نه اینکه الکی و برای کل کل باشه یک بحثی منو داش میلاد وسعید شروع کردیم بادلایل منطقی وثابث شده که با این سیاستهافروش x360 زیاد بوده وهممونم به یک نتیجه درست و عقلانی رسیدیم حالا دوستان میگن ms بیاد یک مرحله از gowرو بسازه!!!!!!

10. 2 کاربر از astatira بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

کلا بنظر من انتقاد و بحث خوبه به شرطی که سازنده باشه نه اینکه الکی و برای کل کل باشه یک بحثی منو داش میلاد وسعید شروع کردیم بادلایل منطقی وثابث شده که با این سیاستهافروش x360 زیاد بوده وهممونم به یک نتیجه درست و عقلانی رسیدیم حالا دوستان میگن ms بیاد یک مرحله از gowرو بسازه!!!!!!
    حالا جالبه که میگند ms بیاد یک مرحله بسازه ! انگار براش کاری داره .
    گویا نمیدونند که شبیه ساز پروازی که کل خلبانهای نظامی و غیر نظامی دنیا رو باهاش آموزش میدند ms ساخته
    شبیه GOW هم که کلی بازی داریم ، یکیش گرشاسپ خودمون که توی وطن ساخته شده ، گرافیک و گیم پلی اش هم قابل قبوله
    Last edited by sonixax; 01-04-2011 at 22:50.

12. 7 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hasankachal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

کابل کامپوزیت تو جعبه خود کنسوله. (همه مدلا) بیرون هم میفروشن. به تلویزیون sd وصل کن اگه hd نداری. اینجوری از کف هم در میای

---------- Post added at 07:13 PM ---------- Previous post was at 07:11 PM ----------

اول آپدیت کینکت میکنی. بعد +LT میریزی. بعد black ops رو پچ میکنی. اینجوری مشکلی پیش نمیاد
    اگر black opsم پچ نشده باشه باید چی کار کنم؟ بعد فقط همین بازیه که باید پچ شده باشه؟

پروفشنال alireza_sun72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    یه زمان اسمش ایران زمین بود...

پيش فرض

علیرضا جان ممون بابت مقایسه های جالبت .

من موندم این بازی رایانه این مقایسه هارو از کجاش میاره !!؟؟؟

حداقل نیومدن 2 تا محیط مشابه رو با هم مقایسه کنن !!! عکس اول که خیلی مسخرس !

من بازم دارم تأکید میکنم به هیچ عنوان از روی عکس نمیشه گرافیک رو تشخیص داد.

همونطور که بازی Crysis 2 تو عکس یه چیزه خفناکی بود ولی در حال رندرینگ من کلی ایراد گرفتم ازش !!

اینم مثل همون .

البته Gears of War داره با Res 1080 میادا !! و از اونور هم fps رو فداش کردن و به نصف رسوندن یعنی 30 .
    داداش دنیای بازیه dbazi.com
    اینجوری که تو عکس نشون میده گرافیک geow 2 بیشتره که؟! نه؟

15. 2 کاربر از alireza_sun72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال alireza_sun72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    یه زمان اسمش ایران زمین بود...

پيش فرض

اولین تاپیکی هست که میبینم موضوعش تمامی مباحث xbox 360 ه
    ولی توش بحث سیاسی و اقتصادی و فرهنگی و سیاست های شرکت های بزرگ و دین و اختلاف نژاد توش میشه!
    خوبه من که راضیم ازش!
    Last edited by alireza_sun72; 02-04-2011 at 00:08.

17. 6 کاربر از alireza_sun72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

اینجور که بوش میاد بحث HD DVD ها جدیه!!
    بدبخت شدیم یعنی؟؟؟
    البته به نظر من چینی ها هم بیکار نمیشینن!! نه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •