اگر برای شما امکانش هست پول بفرست خارج از ایران بده یکی برات بخره ور داره بیاره ایران
خیلی خیلی ارزون تر میشه - فقط دیگه جعبه نداره چون باید بدون جعبه بیاره که گمرک نخوره توی سرش .
اگر برای شما امکانش هست پول بفرست خارج از ایران بده یکی برات بخره ور داره بیاره ایران
خیلی خیلی ارزون تر میشه - فقط دیگه جعبه نداره چون باید بدون جعبه بیاره که گمرک نخوره توی سرش .
ماجرا الایت با فریم ویر 1,1 LT plus و آخرین اپدیت داشبورد 2,12 چیه ؟ کلا یعنی چه ؟
---------- Post added at 07:38 PM ---------- Previous post was at 07:33 PM ----------
امکانش هست ولی باید بدم یکی کپی خورش کنه که شاید گند بزنه توش . تو راه هم که اینا را میخوان بیارن میپکوننش و میارن. مملکتمون که قانون نداره که ! ! ! ! !
![]()
از کدوم کشور ؟
اگر از آلمان بتونه برات بیاره من یک نفر رو میشناسم که دستگاه کپی خور شده آماده میفروشه - قدیم ها توی مایکروسافت کار میکرده به خاطر همین کارها انداختنش بیرون![]()
از امریکا . بیخیال معلوم نیست یه وقت دیدی قیمتا اومد پایین ! ! ! ! !![]()
سلام.
من می خوام XBOX بگیرم به نظر شما الان بگیرم یا بزارم تابستون تا مدل جدیدتری بیاد؟؟؟؟؟
مگه سازندش يا خط توليدش تو ايرانه كه قراره مدل جديد بياد؟
ولي اگه منظورت اينه كه صبر كني ارزون شه كه صبر كن! چون اصلا" الان خريد X360 به صرفه نيس!
بخواد يا نخواد قيمتا مياد پايين!
الايت شده 530!!!!! جان ؟؟؟ مگه درايوشو طلا كاري كردن؟يا روي بدنش رو با الماس آفريقا حكاكي كردن؟
چرا اینقدر گرون شده !!!؟ یادمه 12 ماه پیش 330 بود !
خودتون می گید 12 ماه پیش !!!حالا دیگه حساب کنید .
الان خرید کنسول محبوب PS3 (ع) خیلی به صرفه تر از X360 (ل.ع) هستش .
OMG ..... !
سلام دوستان..
ببخشید این مدل xbox چرا از بقیه ارزون تره؟آیا همه بازی های xbox روش اجرا میشن یا اینکه فقط ماله خودش رو باید گرفت؟ببخشید من مپتدی ام توی کنسول این رو هم برای بچه برادرم میخوام بخرم...کلا 250 تومن پول دارم همین خوبه واسه خرید؟
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)