من با wubi ، اوبونتوی 10.04 (2.7 ultimate) رو همونطوریکه راهنمایی کرده بودین در کنار ویندوز 7 نصب کردم و بدون هیچ مشکلی هم کار میکنه و 7،8 جور میز کار هم داره از جمله gnome و kde و ...، ولی نمیدونم چرا موقع نصب به جای اینکه اوبونتو رو داخل درایو پرایمری ویندوزم (c) بریزه ، درایو لجیکال آخرم یعنی (f) رو resize کرد و حدودا 30 گیگش رو به اوبونتو اختصاص داد .
4 تا مشکل اساسی هم دارم که لطفا راهنماییم کنید :
1-آنتی ویروسی که هم معدود ویروسهای لینوکسی و هم ویندوزی رو همزمان شناسایی کنه هست ؟ مثلا avast این کارو میکنه ؟ رو خودش clam نصبه ولی clam ، ریلتایم پروتکشن نداره .
2- فایروالی که رابط کاربری گرافیکی و آسون داشته باشه و ورودی و خروجی شبکه و استفاده ی پهنای باند رو نشون بده اگه هست لطفا معرفی کنید .(من رو ویندوز با comodo , outpost , online armor و چندتای دیگه کار میکردم)
3-من تو تاپیک مقالات فارسی لینوکس گشتم ولی متاسفانه لینک مقاله ی آموزش نصب خراب بود . لطفا یه لینک در مورد آموزش انواع فایلهای نصبی تو اوبونتو بگذارید . من درایور کارت گرافیکم رو از سایت amdati با پسوند run. دانلود کردم ولی نصبش مثل اینکه با deb. فرق داره !
4- یه سایتی مشابه سایت filehippo (که نرم افزارهای رایگان ویندوزی داره) برای اوبونتو و لینوکس معرفی کنید . (با کمال تعجب تو همراه خود اوبونتو همه چیز نصب شده غیر از kmplayer)

.gif)
جواب بصورت نقل قول
.gif)
.gif)
.gif)

.gif)
خرید برای کسانی هست که توان دانلود ندارند به هر دلیلی، و هزینه هم در واقع هزینه ی واسطه ای هست که سی دی رو آماده می کنه، ارسال می کنه و ...