تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: نرم افزاری برای جداکردن قسمتی از فیلم و نرم افزاری برای پخش فرمت pvr

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

14 نرم افزاری برای جداکردن قسمتی از فیلم و نرم افزاری برای پخش فرمت pvr

سلام
    دوستان من یه برنامه میخوام که بتونم باش قسمتی از یک فیلمو حدف کنم مثلا وسط فیلم یک تبلیغات 2 دقیقه ای هست میخوام اونو حذف کنم ولی کیفیت فیلم وفرمتش تغیر نکنه ؟
    بعد چه جوری میتونم فرمت pvr رو توی کامپیوتر به راحتی نشون بدم با km player و K-Lite Codec Pack استفاده کردم صدا رو پخش نمیکنه یه برنامه ام برای این معرفی کنید که بدون مشکل پخش کنه ممنون میشم
    Last edited by qq8030; 22-03-2011 at 22:10.

آخر فروم باز AlexanderMahone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    شیراز

12

سلام
    دوستان من یه برنامه میخوام که بتونم باش قسمتی از یک فیلمو حدف کنم مثلا وسط فیلم یک تبلیغات 2 دقیقه ای هست میخوام اونو حذف کنم ولی کیفیت فیلم وفرمتش تغیر نکنه ؟
    بعد چه جوری میتونم فرمت pvr رو توی کامپیوتر به راحتی نشون بدم با km player و K-Lite Codec Pack استفاده کردم صدا رو پخش نمیکنه یه برنامه ام برای این معرفی کنید که بدون مشکل پخش کنه ممنون میشم
    برای عملیات های مختلف از جمله قطع کردن و برش فیلم از Ulead Video Studio 11 استفاده کن

و برای دیدن فرمت Pvr از CyberlinkPower Dvd 10 استفاده کن برای تغییر دادن فرمت pvr هم میتونی از نرم افزار
    Format Factory2.60 استفاده کنی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

دست شما درد نکنه ولی ulead حجمو وقتی سیو میکنم خیلی میاره بالا اگه یه برنامه معرفی کنید که فقط کارش حذف کردن قسمتی از فیلم باشه ممنون میشم بعد با power dvd 10 امتحان کردم صدا نداشت ولی خیلی ممنون

آخر فروم باز AlexanderMahone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    شیراز

12

دست شما درد نکنه ولی ulead حجمو وقتی سیو میکنم خیلی میاره بالا اگه یه برنامه معرفی کنید که فقط کارش حذف کردن قسمتی از فیلم باشه ممنون میشم بعد با power dvd 10 امتحان کردم صدا نداشت ولی خیلی ممنون
    قابلی نداشت دوست من بعد از کار با یولید میتونید برای کم کردن حجم اونو با فرمت فاکتوری تغییر فرمت بدید به Avi تا هم حجمش کمتر بشه هم کیفیتش و برای اینکه از دست اون مشکل با فایلی که فرمت pvr داره بازم با فرمت فاکتوری تغییر فرمتش بدید به Avi,Wma,Mpg که هم حجمش کم بشه و هم مشکل شما حل بشه من خودم برنامه هایی رو که ضبط میکنم با همین فرمت pvr یکم حجمش بالاس مثلا یه ویدیو از ریکی مارتین رو ذخیره کردم 3 دقیقه بود اما حجمش 155 مگابایت بود با فرمت فاکتوری به Avi تغییر فرمتش دادم بدون اینکه از کیفیت ویدیو کم کنه اونو به 23 مگابایت برام تغییر داد با فرمت Avi برنامه مفیدی هست پیشنهاد میدم ازش استفاده کنید

پروفشنال FX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    shahsavar

پيش فرض

در مورد اجرا اینو امتحان کن QQPLAYER
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بریدن تیکه از فیلم هم AVS Video Editor خوب هستش .

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز عنوان تاپیک خودتون رو متناسب با درخواستتون انتخاب کنید
    عنوان تاپیک ویرایش شد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

اقای fx دست شما درد نکنه ولی با اون برنامه که شما دادید هنوز صدا نداشت
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داداش دمت گرم این برنامه برای تبدیل خیلی خوب بود ولی وقتی تبدیل کردم صدا اومد تصویر رفت تصویر توسی شد ولی صدا که پخش نمیشد اومد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

از نرم افزار aimersoft video studio express استفاده کنید. فایلهای pvr رو برش بزنید بدون کوچکترین افت کیفیت . میتونید کانورت هم بکنید. تست شده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •