سلام ،
پرینتری مد نظرم است که قیمتش کمتر از 150 باشد (قابل شارژ <-- مهم ) قطعات آن در صورت خرابی به طور مناسب قابل تهیه باشد درضمن کارکرد آن مناسب باشد در ضمن من 150 پرینت در هفته بیشتر ندارم .
با تشکر
حمید رضا
سلام ،
پرینتری مد نظرم است که قیمتش کمتر از 150 باشد (قابل شارژ <-- مهم ) قطعات آن در صورت خرابی به طور مناسب قابل تهیه باشد درضمن کارکرد آن مناسب باشد در ضمن من 150 پرینت در هفته بیشتر ندارم .
با تشکر
حمید رضا
آقا کسی نیست جواب بده ؟
دوستان من یک بار دیگه مشخصات دستگاهی رو که می خوام می گم لطفا راهنمایی کنید چی بخرم
1- قیمت تا 250 هزار تومن
2- برای کار در منزل می خوام
3- امکان داره مثلا 2 هفته هم باهاش پرینت نگیرم.
4- لیزری یا جوهر افشان؟
5- شارژراحت و لوازم پرینتر در دسترس باشه.بشه بینهایت بار شارژش کرد.
ممنون
برادر رو انتخاب نکن.کارتریج هاش دردرسره.دراماش 25000برگ کار میکنه.اما بعد از خراب شدن باید 50 تومن پول درام بدی.اگه با پودر بدی شارژ بشه درست شدنش داستان داره.قیمن درام کیت و مخزن تونر نزدیگ به قیمت دستگاس.
اما hp درامش ارزونه پودرش ارزونه.کل کارتریج 85a رو میتونی تا 25 تومن هم بخری.وسیله هاش هم همه جا ریخته
چاپگر HP C4783 دارم.نمیدونم چرا کیفیت عکسا نامطلوب میشه و هرکاری میکنم رو A4 با کاغذ گلاسه پرینت نمیتونه بگیره و کیفیتش خیلی پایینه...وقتی پرینت میگیرم داخل عکسا نقطه نقطه های ریز وجود داره.
حالا باید چی کار کنم؟
کسی نیود کمک کنه؟ خیلی واسم مهمه لازم دارم. ممنون میشم هر چه زودتر جواب بدین.
خودم هر کاری کردم نتونستم تنظیماتش رو جوری تنظیم کنم که کیفیت بالا داشته باشه
وقتی سی دی پرینتر رو نصب کردم خودش آخرش یه پرینت اتوماتیک میگیره که کیفیتش عالیه ولی من هر کاری میکنم نمیشه.تازه کیفیت عکسام هم بالاست و با و سه بار زوم بازم کیفیتش عالیع ولی نمیدونم چرا وقتی پرینت میگیرم ناجور در میاد؟
سلام دوست عزیز c4783 دستگاه خوبیه.شما باید موقعی که دستور پرینت عکس را میدی به قسمت perfermens یا peropertis که قسمت اول برای palin paper که واسه کاغذهای معمولی هست.شما باید قسمت دوم که برای عکس هست را انتخاب کنی و از گزینه های بالا به قسمت تنظیمات جنس کاغذ بروی و glose paper رو بزنی و dpi رو best رو انتخاب کن برات عالی پرینت میگیره![]()
با سلام
من یک پرینتر اپسون مدل tx 117 دارم
در حال چاپ کردن بودم که نا گهان کاغذ کامل بیرون فرستاد
و دو چراغ نارنجی بدون چشمک ثالت ماند بعد خاموش و روشن کردم باز هم کامل هیچ عکس العملی نشان نداد
و چراغ نارنچی و دو چراغ نارنجی ثابت مانده است
تو رو خدا راهنمایی ام کنید که چطور از این وضعیت راهها پیدا کنم (مخزن جوهر مجزا بهش وصل است)
دوست عزیز اگر برای چاپ سیاه و سفید بخوای خوب hp 1102 دستگاه خوبیه با توجه به اینکه مقدار پرینتت کمه
البته قیمتهای بالاتر هم هست که برای شما 1102 انتخاب خوبیه قیمتش هم حدود 120 میشه
البته که 1102 خوب است اما canon 3010
قیمتش 10 تمن گرونتره اما مصرفیهای hp روش است.و مخزن تونرش با توجه به اینگه هم مدل hp است اما بزرگتره.
و از لحاظ زیبایی حرف اول رو میزنه.قیمت 130
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)