سلام یه سوال...من میخوام روی گوشی نرم افزار نصب کنم...راحت ترین روش چیه؟5000 تا روش هر کسی گفته...کدوم بهترینه؟راحت ترینه؟
سلام یه سوال...من میخوام روی گوشی نرم افزار نصب کنم...راحت ترین روش چیه؟5000 تا روش هر کسی گفته...کدوم بهترینه؟راحت ترینه؟
اره خودم هم هرکار میکنم نمیتونم راضی بشم به روت کردن...ایول... فعلا نیازی به روت نداری... روت کردن چیزی نیس که حتما نیاز داشته باشی... صبر کن ، اگه نیاز پیدا کردی روتش کن...
بچه ها نرم افزار gps توپ چی هست برای این گوشی؟
روت کردن رو الان نیازی نیست انجام بدین.کاربرد خاصی براتون نداره که تازه گوشی رو گرفتین.یکم که راه افتادین خودتون میزنید گوشی رو میترکونید.
روت کردن یه کاری هست که برگشت پذیره.نخواستین آنروت میکنید.
بهترین روش نصب برنامه یکی بلوتوث کردن فایل مورد نظر هست یا اینکه اول یه برنامه فایل منیجر رو نصب کنید و بعد فایلها رو بریزید روی مموری کارت و با اون فایل منیجر نصب کنید.
بچه ها یه سوال...چطوری میشه از این مارکت گوشی استفاده کرد
یه دونه چیز تر شکن میخوام برای گوشی..چی خوبه؟
مرورگر از چی استفاده کنم؟اپرا موبایل فنا شده؟
دیگه یه نرم افزار میخوام که بشه باهاش بشه فهمید کدوم برنامه الان داره از اینترنت گوشی استفاده میکنه کدوم نه...و بعضیهاشون رو ترمینال کرد..کلا برای استفاده یه برنامه از اینترنت گوشی از من اجازه بگیره...شارژم دیروز تموم شد...این برنامه ها مدام به اینترنت وصل شدن فنا شدم...
یه V.P...N بگیر ، مشکلت حل می شه...
استفاده از اخریین نسخه فلش تولز...راحت ترین روش چیه؟5000 تا روش هر کسی گفته...کدوم بهترینه؟راحت ترینه؟
maverica pro
تو گوگل سرچ كن_آموزشهاي فارسيش هم است
Last edited by outpost; 30-03-2011 at 11:28.
این نرم افزار GPS آفلاینه؟؟؟
ایران هم ساپورت می کنه؟؟؟
یه نرم افزار جی پی اس ، ترجیحا آفلاین (آنلاین باشه هم مساله ای نیس) با ساپورت ایران میخوام... این جواب میده؟؟؟
بله نقشه آفلاين ايران رو هم داره
Last edited by outpost; 30-03-2011 at 11:55.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)