تو بازی مثله Fruit Ninja شما با 4نقطه خیلی راحت تر بازی میکنی!
یا وقتی داری بازی مثله Farm Frenzy یا Diner Dash رو انجام میدی بعضی مواقع به 6تا نقطه هم احتیاج پیدا میکنی : دی
آدم قاتی میکنه بعضی مواقع!
تو بازی مثله Fruit Ninja شما با 4نقطه خیلی راحت تر بازی میکنی!
یا وقتی داری بازی مثله Farm Frenzy یا Diner Dash رو انجام میدی بعضی مواقع به 6تا نقطه هم احتیاج پیدا میکنی : دی
آدم قاتی میکنه بعضی مواقع!
بالاخره این گوشی امروز صبح به دستم رسید...
چه کارایی لازمه بکنم؟؟؟
چه جوری باید آپدیتش کنم به 2.1؟؟؟
iOS تمام کاراش از iTunes انجام می شه ، واس این چه نرم افزارایی نیاز دارم؟؟؟
به 2.1 آپدیت کنم فارسی هم اضافه می شه؟؟؟
Root کردن چیه؟؟؟
ممنون می شم یه کم توضیح بدین![]()
الان جعبه رو نگاه کردم...
دیدم یه برچسب زده Android 2.1رفتم توی گوشی هم دیدم همین طوره!!!
واس اضافه کردن فارسی باید چی کار کنم؟؟؟
واسه فارسی باید چیکار کنم؟؟؟
من هم دقیقا سوال دوست بالایی رو دارم...باید چیکار کرد الان؟
اپدیت؟
روت کنم چیکار کنم..کلا بزارمش توی جعبش از گوشی قبلی استفاده کنم؟ دی:
نه آقا گوشی رو به pc وصل کنید و با update service که باید دانلودش کنید آپدیت کنید گوشی رو تا فارسی اضافه بشه. تمام کارایی که باید انجام بدید برای آپدیت رو هم گفته. خیلی راحته.
یه Android PC suite هم دانلود کنید که برای خیلی کارا کاربر داره.
چیز میز ریختن توی گوشیهای آندروید بر خلاف آیفون بسیار بسیار راحته.
دوست عزیز اگر ورژن 2.1 روشه خودش فارسی رو پشتیبانی میکنه و نیازی به اضافه کردن و روت کردن واسه زبان فارسی نیست.
روی جعبه زده اندروید 2.1 ولی اس ام اس فارسی رو مربع نشون میده...اخرین نسخه این اندروید برای گوشی چیه؟من چیزی که فهمیدم اینه..
اپدیت
روت کنم
برم سراغ نصب نرم افزار و .. درسته؟
کاستوم رام نریزم ااشکالی داره؟
راستی من خوندم گفته بودین که اگه 10 دقیقه فیلمبرداری کنم باش و ریست نشه مشکل نداره گوشی درسته؟من این کار رو کردم مشکلی براش پیش نیومد..حله؟لازم نیست بازی ای چیزی نثب کنم و تستش کنم؟
راستی یه سوال دیگه..من الان زدم گوشی رو توی شارژ...تا چند ساعت توی شارژ باشه؟
میتونم درحال شارژه باهاش کار کنم چون سری اوله باتری داره شارژ میشه و هر کسی یه چیزی میگه...
راستی لیست برنامه ها و .. که بنظرتون برای گوشی خوبه رو برام میشه بزارین/ممنوننننننننننن..چقدر سوال پرسیدم
شما فلشر و رام با شماره ساخت 06 را دانلود کن بعد رام را فلش کن....
اگر میخواهی رام های غیر رسمی مثل 2.2 بریزی باید روت کنی که با فلشر به راحتی میشه
در مورد ریاستارت هم باید بگم که این مشکل بعدا بوجود میاد گوشی های نو این مشکل را ندارند...
بهتره خامموش بزنی به شارز تا زمانی که چراغش سبز میشه.تا چند ساعت توی شارژ باشه؟
برنامه های اندورید خیلی زیادن با توجه به نیازتون استفاده کنید ولی...راستی لیست برنامه ها و .. که بنظرتون برای گوشی خوبه رو برام میشه بزارین/ممنوننننننننننن..چقدر سوال پرسیدم
power amp برای موسقی گوش دادن
task killer برای سرعت بالا تر
astro یک فایل منجر با حال
دقیقا مشخصات گوشیت مث منه
---------- Post added at 03:12 PM ---------- Previous post was at 03:09 PM ----------
من توی سیستم عاملای اسمارت با اینا کار کردم :
iOS
Android
Bada
S60 ^3
S60 V5
UIQ 3.0 منقرض شده
هیچ کدومشون به گرد پای iOS نمی رسن... یعنی کلا آی او اس نمی دونم چرا من همون روز اول که گرفتم هیچ چیزی نبود که ازش ندونمهمه چی رو خود به خود متوجه می شدم
اندروید هم اون قدرا چیزی ازش کم نداره... اما هنوز کار داره تا به iOS برسه... سیستم عامل خوبیه...
مرسی از کمکت...الان دیگه چراغش سبز شده برم درش بیارم پس..دی:
من بخوام از طریق خود سونی اریکسون اپدیت کنم مشکلی داره؟راستش با کاستمو رام ها حال نمیکنم...یه طورایی تا بتونم نمیخوام اینها رو بریزم رو گوشی
جدا؟شمام مثل من مشکل داری با این فارسیش؟چیکارش کردی؟اپدیتش کردی یا نه؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)