چندماه نه البته! حدود 3هفته!بیشین بینیم عاموچند ماهی میشه که مولتی تاچش ردیف شده
با 2.3 قراره عاقل بشه بش بگی برو تو منو بره تو
(مثال بود
)
تازه 3ماهه که 2.1 براش اومده![]()
چندماه نه البته! حدود 3هفته!بیشین بینیم عاموچند ماهی میشه که مولتی تاچش ردیف شده
با 2.3 قراره عاقل بشه بش بگی برو تو منو بره تو
(مثال بود
)
این فرهوده که خوبه!!! به این نازی!!! به این گلی!!! ما بدتر از فرهوده رو زیاد دیدیمچیزه این فرهوده زیادی بی تعصب حرف میزنه
مثلا هر گوشی میاد می گه دیزاینش بی خوده!!! چپش تو راستشه!!! اندرویدش تو iOSــشه
اصولا معایب رو پرت می کنه جلو آدم!!! اهمیتی هم به مزایاش نمی ده
حالا نمی دونم خودش بخواد بخره چی می خره!!! خدا داند!!!
جریان فول پک چیه؟؟؟
من امروز رفتم گفتم قیمت Xperia X10 چنده؟؟؟ زنگ زد نمایندگی گوشی ور نداشت زنگ زد یکی از رفیقاش تهران اونم گف از 420 هست تا 435-440...
منم گفتم اشکال نداره بیار و قراره فردا بیاره واسم... حالا این فول پک مول پک ایناس یا نه؟؟؟
باید حتما فول پک بخرم که 8گیگ رم روش داشته باشه؟؟؟
TNX![]()
چند تا عکس ریختم رو مموری گوشیم میخوام والپیپر کنم پیغام میده میگه باید عکس رو edit کنید.
چیکار کنم مثل گوشی های دیگه راحت عکسامو والپیپر کنم؟
نه فول پک تا جایی که میدونم یه هنزفری بلوتوس تپلی روشهکه روی اینا نیست!
مموری 8 باید رو همشون باشه
والله من پیش دوستم رفتم که همیشه همه جا قیمت میگیرم اما اخر سر میرم از اون میگیرم.چون زیر همه قیمتها بهم میده و همین که اون بهم میده واسم معتبره....گفت الان بخواهی گرونه...بذار 13 ام بگذره و بازار رسما راه بیوفته، قیمتها مشخص شه بعد بیا پیشم.ما هم گفتیم چشم
در مورد فرهوده هم خوب مشخصه نمیشناسیش حتما...کارش خرید و فروش گوشی...گوشی که داشته باشه میشه بهترین گوشی دنیا و بقیه مضخرف ترین گوشی های دنیا....همون فرداش که اون گوشی رو بفروشه...میاد و ازش بد میگه!کلا بچه های قدیمی رو نگاه کنی هیچوقت پستش رو نقل قول نمیکنن و یا واکنشی به حرفهاش نشون نمیدن ....چون میدونن اعتباری نداره پستاش![]()
پناه داره فرهوده انقد بهش گیر ندین!!!
اخه ماها که گوشی میفروشیم،با همه جور مشتری سروکار داریم....
اخه شما بگو،یه بابایی اومده تو یکی از بزرگترین گوشی فروشی های مرکز یه استان،میگه گوشی داری؟!!
میگم بعله و از کنارش رد میشم که یکی از بچه ها جواب بده چون مشخصا نهایت خریدش،1100با کلی تخفیفه!!
اخر سر میگه اقا تا 700 تومن یه گوشی بده ما!!!
تیز بهش گلکسی رو با اون عظمتش نشون میدم،میگم این 650 تا،میگه این چینیا رو تو بازار میدن 50 تومن!شما فک کردی چون تو مغازت چارتا کامپیتر!!! داری و یه خورده نورافشانی میکنه میتونی 700 تومن بذاری روش؟
حالا فرض کن در طول روز،با 500 تا مثل این سروکار دارم من!! بعدش هم دانشگاه و سی پلاس نویسی!!
بعدش باید بشینم رو گوشی اقایون محترم برنامه بریزم و نحوه ی چک کردن اس ام اس در ایفون رو توضیح بدم!!!!
واسه همین،گاهی ...شعر جواب میدیم یا اینکه یه چیزی رو مدام تکرار میکنیم(چون گلکسی رو به یکی از رفقا نشون دادم که روشن کردم و اینا،چند نفر از کیفیت صفحه نمایش ذوق کرده بودن گیر داده بودن که نیاز بود بهشون بگم گوشی خوبی نیست!!!)
یه همچنین مسایلی باعث میشه طرف قاطی بکنه!!یه همچین جوابی رو اینجا هم تحویل بده!!
درضمن،خدایی گلکسی یه تیکه اشغال 600 تومنیه و بس!و در مقابل اکس پریا،مطلقا هیچ حرفی نداره!
تصدیق می شود
سامسونگ در برابر سونی اصولا حساب نمی شه
نمی دونم ، دقیقا چی شد از وقتی تصمیم گرفتم X10 بگیرم ، این همه ارادتمند سونی شدم![]()
بیش از 1 ماهه که گوشیم خراب شده و دیگه روشن نشد. 1 ماه قبل از اون دوال تاچ داشتم! انگری بردز خوراکم بودچندماه نه البته! حدود 3هفته!
افرین که پشت سر خودت حرف نمی زنی!!! اخه به فرهوده گفن شاهدت کو؟! گفت خودم!فرهوده همیشه حقیقت را می گوید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)