تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 355 از 755 اولاول ... 255305345351352353354355356357358359365405455 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,541 به 3,550 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام ،
    پرینتری مد نظرم است که قیمتش کمتر از 150 باشد (قابل شارژ <-- مهم ) قطعات آن در صورت خرابی به طور مناسب قابل تهیه باشد درضمن کارکرد آن مناسب باشد در ضمن من 150 پرینت در هفته بیشتر ندارم .

با تشکر
    حمید رضا

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

آقا کسی نیست جواب بده ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوستان من یک بار دیگه مشخصات دستگاهی رو که می خوام می گم لطفا راهنمایی کنید چی بخرم
    1- قیمت تا 250 هزار تومن
    2- برای کار در منزل می خوام
    3- امکان داره مثلا 2 هفته هم باهاش پرینت نگیرم.
    4- لیزری یا جوهر افشان؟
    5- شارژراحت و لوازم پرینتر در دسترس باشه.بشه بینهایت بار شارژش کرد.

ممنون

آخر فروم باز mehran gorji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    The former royal

پيش فرض

سلام دوستان. من بین Hp1102p و Brother 2140 گیر کردم. این برادر رو خیلی تعریفشو شنیدم تو سایت های مقایسه کننده. از لحاظ ساپورت تو ایران چطوره؟ قطعات. تعمیر شدن و شارژ شدن و...؟
    برادر رو انتخاب نکن.کارتریج هاش دردرسره.دراماش 25000برگ کار میکنه.اما بعد از خراب شدن باید 50 تومن پول درام بدی.اگه با پودر بدی شارژ بشه درست شدنش داستان داره.قیمن درام کیت و مخزن تونر نزدیگ به قیمت دستگاس.
    اما hp درامش ارزونه پودرش ارزونه.کل کارتریج 85a رو میتونی تا 25 تومن هم بخری.وسیله هاش هم همه جا ریخته

اگه نباشه جاش خالی می مونه Prince_M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Middle-Earth

پيش فرض

چاپگر HP C4783 دارم.نمیدونم چرا کیفیت عکسا نامطلوب میشه و هرکاری میکنم رو A4 با کاغذ گلاسه پرینت نمیتونه بگیره و کیفیتش خیلی پایینه...وقتی پرینت میگیرم داخل عکسا نقطه نقطه های ریز وجود داره.

حالا باید چی کار کنم؟

6. این کاربر از Prince_M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Prince_M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Middle-Earth

پيش فرض

چاپگر HP C4783 دارم.نمیدونم چرا کیفیت عکسا نامطلوب میشه و هرکاری میکنم رو A4 با کاغذ گلاسه پرینت نمیتونه بگیره و کیفیتش خیلی پایینه...وقتی پرینت میگیرم داخل عکسا نقطه نقطه های ریز وجود داره.

حالا باید چی کار کنم؟
    کسی نیود کمک کنه؟ خیلی واسم مهمه لازم دارم. ممنون میشم هر چه زودتر جواب بدین.

خودم هر کاری کردم نتونستم تنظیماتش رو جوری تنظیم کنم که کیفیت بالا داشته باشه

وقتی سی دی پرینتر رو نصب کردم خودش آخرش یه پرینت اتوماتیک میگیره که کیفیتش عالیه ولی من هر کاری میکنم نمیشه.تازه کیفیت عکسام هم بالاست و با و سه بار زوم بازم کیفیتش عالیع ولی نمیدونم چرا وقتی پرینت میگیرم ناجور در میاد؟

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    The former royal

پيش فرض

کسی نیود کمک کنه؟ خیلی واسم مهمه لازم دارم. ممنون میشم هر چه زودتر جواب بدین.

خودم هر کاری کردم نتونستم تنظیماتش رو جوری تنظیم کنم که کیفیت بالا داشته باشه

وقتی سی دی پرینتر رو نصب کردم خودش آخرش یه پرینت اتوماتیک میگیره که کیفیتش عالیه ولی من هر کاری میکنم نمیشه.تازه کیفیت عکسام هم بالاست و با و سه بار زوم بازم کیفیتش عالیع ولی نمیدونم چرا وقتی پرینت میگیرم ناجور در میاد؟
    سلام دوست عزیز c4783 دستگاه خوبیه.شما باید موقعی که دستور پرینت عکس را میدی به قسمت perfermens یا peropertis که قسمت اول برای palin paper که واسه کاغذهای معمولی هست.شما باید قسمت دوم که برای عکس هست را انتخاب کنی و از گزینه های بالا به قسمت تنظیمات جنس کاغذ بروی و glose paper رو بزنی و dpi رو best رو انتخاب کن برات عالی پرینت میگیره

9. این کاربر از mehran gorji بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت bandari1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

با سلام
    من یک پرینتر اپسون مدل tx 117 دارم
    در حال چاپ کردن بودم که نا گهان کاغذ کامل بیرون فرستاد
    و دو چراغ نارنجی بدون چشمک ثالت ماند بعد خاموش و روشن کردم باز هم کامل هیچ عکس العملی نشان نداد
    و چراغ نارنچی و دو چراغ نارنجی ثابت مانده است
    تو رو خدا راهنمایی ام کنید که چطور از این وضعیت راهها پیدا کنم (مخزن جوهر مجزا بهش وصل است)

داره خودمونی میشه sadatnia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام ،
    پرینتری مد نظرم است که قیمتش کمتر از 150 باشد (قابل شارژ <-- مهم ) قطعات آن در صورت خرابی به طور مناسب قابل تهیه باشد درضمن کارکرد آن مناسب باشد در ضمن من 150 پرینت در هفته بیشتر ندارم .

با تشکر
    حمید رضا
    دوست عزیز اگر برای چاپ سیاه و سفید بخوای خوب hp 1102 دستگاه خوبیه با توجه به اینکه مقدار پرینتت کمه
    البته قیمتهای بالاتر هم هست که برای شما 1102 انتخاب خوبیه قیمتش هم حدود 120 میشه

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    The former royal

پيش فرض

دوست عزیز اگر برای چاپ سیاه و سفید بخوای خوب hp 1102 دستگاه خوبیه با توجه به اینکه مقدار پرینتت کمه
    البته قیمتهای بالاتر هم هست که برای شما 1102 انتخاب خوبیه قیمتش هم حدود 120 میشه
    البته که 1102 خوب است اما canon 3010
    قیمتش 10 تمن گرونتره اما مصرفیهای hp روش است.و مخزن تونرش با توجه به اینگه هم مدل hp است اما بزرگتره.
    و از لحاظ زیبایی حرف اول رو میزنه.قیمت 130

13. این کاربر از mehran gorji بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •