تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 444 از 773 اولاول ... 344394434440441442443444445446447448454494544 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,431 به 4,440 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

با سلام
    يكي از مشكلاتشايع در خصوص تلويزيون هاي LED كه از تكنولوژي Edge Lit استفاده مي كنند روشنتر بودن لبه هاي صفحه تلويزيون مي باشد كه اين مشكل در زمانيكه صفحه كاملا مشكي باشد به وضوح قابل مشاهده مي باشد (اصطلاحا به صورت لكه هاي ابر بر روي صفحه مشكي)، در مقايسه ايكه من داشتم در مورد تلويزيون هاي Samsunh 46C8000 و Sony HX800 اين مشكل در هر دو دستگاه به وضوح قابل مشاهده است ولي در Samsung C8000 بسيار شديدتر مي باشد:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    حالاسوال من اينه كه :
    1) اين مسئله در هنگام تماشاي تلويزيون براي يك يوزر معمولي چقدر مي تونه به چشم بياد و آزاردهنده باشه و آيا راهكاري هست كه اين مشكل تا حد قابل قبولي كاهش پيدا كنه؟
    2) آيا درطول زمان اين مشكل تشديد مي شه؟
    3) آيا اين موضوع بابحث همگن بودن صفحه (Uniformly) تفاوت داره؟
    4) در بعضي از ريويها پنل سامسونگ رو در اين خصوص بهتر از سوني ارزيابي كرده بودن و دربرخي برعكس، بالاخره براي من مشخص نشد كه كدام پنل وضعيت بهتري در اين مورد داره؟
    hx:

کد:
    1-در مورد يوزر معمولي شايد اصلا به چشم نياد و بهتر بگيم اصلا مهم نباشه ولي اگر كمي حساس هستين توي صجنه هاي تاريك اذيتتون ميكنه
    -در مورد كاهش هم راهكارهايي دارند مثلا ميتونيد طوري تنظيم كنيد كه زماني كه صفحه تاريك ميشه كلا اتوماتيك نور كم بشه و فكر ميكنيد hdtv خاموش هست
    2-نه تشديد نميشه
    3-همون يكنواختي نوردهي باعث اين قضيه ميشه
    4-رويو Avforums ‌رو ميديدم گويا hx بهترعمل ميكنه در اين مورد
    اين رو هم ببينيد در مورد Hx :
    Last edited by t_tanhayam; 27-03-2011 at 10:13.

2. 3 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

سلام خسته نباشید...سال نو همگی مبارک..
    اول تشکر به خاطر راهنماییهاتون در پست اول اول خودم قصد خرید LG داشتم ولی وقتی دیدم همگی پاناسونیک و پایونر رو بیشتر میپسندن و توصیه می کنن یه دوری تو بازار زدم و یه مدل از پاناسونیک دیدم. کلا الان سه مدل TV برای ما ملاک هستش که اگه ممکنه از دوستان می خوام ببینن و نظرشون رو بگن که کدوم مدل از اینا برای خرید مناسب هستش چون برای خود من اون جنس خوب ملاک هستش.

*
    این مدل پاناسونیک سری 20 هستش..
    U20s
    کد:
    *این مدل سری 5 سامسونگ هستش که اهل خونه بیشتر اینو میپسندن..
    LA40C550
    کد:
    *این هم مدل LG که مغازه دارها توصیه میکنن
    LH700
    کد:
    خودم از پاناسونیک خوشم اومده چون اون طور که در پست های دوستان خوندم بیشتر به کیفیت کالاش برای مشتری اهمیت میده. مرسی

4. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوسان نظرتون درباره ی SONY EX710 55inch چیه؟

6. این کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سلام خسته نباشید...سال نو همگی مبارک..
    اول تشکر به خاطر راهنماییهاتون در پست اول اول خودم قصد خرید LG داشتم ولی وقتی دیدم همگی پاناسونیک و پایونر رو بیشتر میپسندن و توصیه می کنن یه دوری تو بازار زدم و یه مدل از پاناسونیک دیدم. کلا الان سه مدل TV برای ما ملاک هستش که اگه ممکنه از دوستان می خوام ببینن و نظرشون رو بگن که کدوم مدل از اینا برای خرید مناسب هستش چون برای خود من اون جنس خوب ملاک هستش.

*
    این مدل پاناسونیک سری 20 هستش..
    U20s
    کد:
    *این مدل سری 5 سامسونگ هستش که اهل خونه بیشتر اینو میپسندن..
    LA40C550
    کد:
    *این هم مدل LG که مغازه دارها توصیه میکنن
    LH700
    کد:
    خودم از پاناسونیک خوشم اومده چون اون طور که در پست های دوستان خوندم بیشتر به کیفیت کالاش برای مشتری اهمیت میده. مرسی

-در مورد انتخاب هاتون خيلي متفاوت هستند
    -اول توصيه ميكنم ببينيد مورد استفادتون بيشتر چي هست ؟
    -دوم اينكه به چه چيز هايي نياز دارين با توجه به هزينتون

u20 يك پلاسماي قابل قبول در رنج قيمتي خودش هست
    c550 گزينه مناسبي هست در بين ال سي دي ها با توجه به قيمت وامكانات در رنج قيمتي زير 1 تومان
    lh70 هم تقريبا قديمي شده ولي چيزي از ارزش هاَ كم نميكنه من تصوير lh70 و البته lh90 رو بسيار زيباتر ميبينم تا مدل هاي جديد (سليقه اي)
    -سوم اينكه اگر به برندي علاقمند هستين بهتر هست از همون برند خريداري كنيد

---------- Post added at 01:05 PM ---------- Previous post was at 01:02 PM ----------

دوسان نظرتون درباره ی SONY EX710 55inch چیه؟
    -مدل خوبيه ميتونيد رويو زير رو بخونيد :

کد:

8. 3 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

-در مورد انتخاب هاتون خيلي متفاوت هستند
    -اول توصيه ميكنم ببينيد مورد استفادتون بيشتر چي هست ؟
    -دوم اينكه به چه چيز هايي نياز دارين با توجه به هزينتون

u20 يك پلاسماي قابل قبول در رنج قيمتي خودش هست
    c550 گزينه مناسبي هست در بين ال سي دي ها با توجه به قيمت وامكانات در رنج قيمتي زير 1 تومان
    lh70 هم تقريبا قديمي شده ولي چيزي از ارزش هاَ كم نميكنه من تصوير lh70 و البته lh90 رو بسيار زيباتر ميبينم تا مدل هاي جديد (سليقه اي)
    -سوم اينكه اگر به برندي علاقمند هستين بهتر هست از همون برند خريداري كنيد

[
    مورد استفادمون صرفا به منظور یک Tv هستش که تو خونه استفاده کنیم. مثلا شاید گاهی اوقات کنسول وصل کنم و گیم بازی کنم که اون زیاد برام مهم نیست.
    واقعیتش من برند پاناسونیک رو دوست دارم ولی خب میترسم بعدا خانواده بگن که بله ما گفتیم فلان رو بخر چون در فامیل همین دو مدل بالایی LG و Samsung رو دیدن پسندیدن اما خب خودم هم میگم که بهتره پولی که نزدیک 1200 میدیم برندی خوب و مرغوب داشته باشه مخصوصا که توصیه های دوستان این تاپیک رو خوندم همگی اکثرا پاناسونیک و پایونر رو گفتن.(اون چیزی که در تصویر c550 دیدن خیلی چشم نوازتر از lh70 بیان کردن و کاربدش رو هم گفتم فقط برای استفاده خانگی که به قول معروف ملت اومدن نگن این چیه خریدی این که کیفیت نداره منظور همون چشم نوازیه...) ولی اگر مدل خاص دیگه ای هم شما و دوستان مد نظر دارید بگید تو این رنج قیمت که عالی میشه..
    U20 رو برامون با قیمت 980 تومن گفتن ...البته سقف قیمت رو گفتم.تا اون حد...
    مرسی...

10. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

مورد استفادمون صرفا به منظور یک Tv هستش که تو خونه استفاده کنیم. مثلا شاید گاهی اوقات کنسول وصل کنم و گیم بازی کنم که اون زیاد برام مهم نیست.
    واقعیتش من برند پاناسونیک رو دوست دارم ولی خب میترسم بعدا خانواده بگن که بله ما گفتیم فلان رو بخر چون در فامیل همین دو مدل بالایی LG و Samsung رو دیدن پسندیدن اما خب خودم هم میگم که بهتره پولی که نزدیک 1200 میدیم برندی خوب و مرغوب داشته باشه مخصوصا که توصیه های دوستان این تاپیک رو خوندم همگی اکثرا پاناسونیک و پایونر رو گفتن.(اون چیزی که در تصویر c550 دیدن خیلی چشم نوازتر از lh70 بیان کردن و کاربدش رو هم گفتم فقط برای استفاده خانگی که به قول معروف ملت اومدن نگن این چیه خریدی این که کیفیت نداره منظور همون چشم نوازیه...) ولی اگر مدل خاص دیگه ای هم شما و دوستان مد نظر دارید بگید تو این رنج قیمت که عالی میشه..
    U20 رو برامون با قیمت 980 تومن گفتن ...البته سقف قیمت رو گفتم.تا اون حد...
    مرسی...
    -در مورد گيم بيشتر سمت پلاسما بايد برين (وضوح حركتي بالايي دارند )
    منتها مشكلي كه كاربران خونگي مواجه ميشن در مورد پلاسما اغلب برايتنس پايين اونها نسبت به lcd ‌ها هست
    توصيه ميكنم قبل خريد حتما در يك فروشگاه با مد هاي دايناميك تصوير ببينيد تا با اين مشكل بعدا برخورد نكنيد
    - سامي هم upscaling خوبي داره وامكاناتي كه مورد نياز يك خونواده هست با قيمت مناسب تر
    -اگر مشكل اندازه ندارين سراغ 37c650 برين با قيمت مورد نظر شما

12. 2 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

-در مورد گيم بيشتر سمت پلاسما بايد برين (وضوح حركتي بالايي دارند )
    منتها مشكلي كه كاربران خونگي مواجه ميشن در مورد پلاسما اغلب برايتنس پايين اونها نسبت به lcd ‌ها هست
    توصيه ميكنم قبل خريد حتما در يك فروشگاه با مد هاي دايناميك تصوير ببينيد تا با اين مشكل بعدا برخورد نكنيد
    - سامي هم upscaling خوبي داره وامكاناتي كه مورد نياز يك خونواده هست با قيمت مناسب تر
    -اگر مشكل اندازه ندارين سراغ 37c650 برين با قيمت مورد نظر شما
    مرسی من یه سوال اخریم رو هم بپرسم ببخشید زیاد سوال میپرسم..
    الان این نکاتی که گفتین رو به خانواده گفتم....این مدلی هم که معرفی کردید هم دیدن خوبه به خودمون قشگنه..
    پلاسما نه گفتم که مهم نیست گاهی اوقات ممکنه که برای گیم استفاده کنم چون خودم مانیتور دارم.
    پس الان بین اون 3 تا و این چهارمی که گفتید ما کدوم رو انتخاب کنیم...که به قول معروف بعدا پشیمون نشیم البته نه از بابت قیمتو اینا بابت این که کیفیت کالامون خوب نبوده...؟
    از لحاظ ورودی ها کنتراست و غیره..در سطح خوبی باشه..) ممنون واقعا مرسی

14. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

مرسی من یه سوال اخریم رو هم بپرسم ببخشید زیاد سوال میپرسم..
    الان این نکاتی که گفتین رو به خانواده گفتم....این مدلی هم که معرفی کردید هم دیدن خوبه به خودمون قشگنه..
    پلاسما نه گفتم که مهم نیست گاهی اوقات ممکنه که برای گیم استفاده کنم چون خودم مانیتور دارم.
    پس الان بین اون 3 تا و این چهارمی که گفتید ما کدوم رو انتخاب کنیم...که به قول معروف بعدا پشیمون نشیم البته نه از بابت قیمتو اینا بابت این که کیفیت کالامون خوب نبوده...؟
    از لحاظ ورودی ها کنتراست و غیره..در سطح خوبی باشه..) ممنون واقعا مرسی
    من فكر ميكنم گزينه هاي زير به ترتيب با توجه به كارايي وقيمت و امكانات و كيفيت البته در اولويت باشند
    -SAMSUNG C650
    -LG LD650
    -SONY EX500

شما اگر محدوديت بودجه دارين سراغ اينچ هاي 37 برين كه حول وحوش همون قيمت مد نظر شماست
    -دو مورد اول علاوه بر USB ‌خوب با قابليت اجراي فرمت هاي مختلف تيونر ديجيتال هم داره كه بدردتون ميخوره

16. 2 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه e_parshang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    there is only one world

پيش فرض

دوستان لطفا نظرشون را در مورد Samsung C5000 بفرمایند.

بنده بین دو مدل LCD Sony 46ex500 و LED Samsung 46C5000 یک مقداری تردید دارم.
    بنا به پیشنهاد یک سری از دوستان علاقمند به خرید ال سی دی سری 6 سام شدیم همچنین ال جی LD650، ولی وجود اینترنت تی وی بدون کاربرد (کمینه در ایران) و اختلاف قیمتی که ایجاد میکنه، بیخیالش شدیم، ال جی هم نایاب بود.
    حالا محدود به این دو انتخاب شدیم، دوستان راهنمایی بفرمایند.
    با سپاس
    Last edited by e_parshang; 27-03-2011 at 16:05.

18. این کاربر از e_parshang بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

دوستان لطفا نظرشون را در مورد Samsung C5000 بفرمایند.

بنده بین دو مدل LCD Sony 46ex500 و LED Samsung 46C5000 یک مقداری تردید دارم.
    بنا به پیشنهاد یک سری از دوستان علاقمند به خرید ال سی دی سری 6 سام شدیم همچنین ال جی LD650، ولی وجود اینترنت تی وی بدون کاربرد (کمینه در ایران) و اختلاف قیمتی که ایجاد میکنه، بیخیالش شدیم، ال جی هم نایاب بود.
    حالا محدود به این دو انتخاب شدیم، دوستان راهنمایی بفرمایند.
    با سپاس
    فكر ميكنم ex500 گزينه خيلي خوبي هست مخصصا در مورد uniformity و مشكلات مربوط به edge lit ها ex500 فارق از اين مسائل هست
    البته امكانات خوب lg ld65 رو هم فراموش نكنيد

20. 2 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •