تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 12 اولاول 1234567 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 112

نام تاپيک: آیا UDK یک Mod ساز است ؟!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

خوب حالا شما بفرمایید به فرض محال اگه ما تو ایران بخواهیم یه بازی به قول شما AAA بسازیم، چه گلی باید به سرمون بگیریم.

فقط جان مادرت حرف موتورهای Open Source رو نزن که همشون مفت گرونن.
    برادر من چیزی که نمیشه که نمی تونیم روش بهش کنیم.
    چرا خودمون رو گول میزنیم وقتی کشورمون نمی خواد ما چطور باید انجام بدیم.
    دقیقا یادمه چند سال پیش یه گزارش از پویا دادگر سر بازی اخریش خونده بودم که می گفت داشتن فشار میاوردن که باید قطع شدن دست و اعضا از بازیتون حذف بشه که پویا دادگر با گردن کلفتی تمام گفت که یا این رو میزارم یا بازی رو بیرون نمی دم. اخه چه انتظاری داری .کلا بازی سازی ما درگیر سیاست کشور ماست . اگه فردا پس فردا بخوای یه بازی مثل GTA بسازی که مثلا بیاد پلیس ها رو بزنه مطمئن باش بازیتو خودتو ........اینجا با نگرشی که به بازی های رایانه ای دارن نمی شه بازی AAA ساخت . تو فکر کن مثلا مثلا بخوای نشستی کلی سرمایه گذاری کردی پول خرج کردی بازی ساختی که مثلا توی فلان قسمتش توی فلان کشور خارجی یه زنه بی حجاب بود. مطمئن باش واسه همین یه نفر بازیت توقیف میشه ((نمی خوام اسم ببرم همین کافیه))
    همین سانسور ها باعث میشه که ما توی این صنعت به هیچ جا نرسیم . خوبه فردا پس فردا به قولی راهمون به بازار جهانی باز شد میایم بازی میسازیم که زن فلان تروریست مثلا مواد مخدر فلان کشور مثلا امریکا چادری بود یا حجاب اسلامی رو کاملا رعایت کرده بود.

2. 3 کاربر از silsin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه pezhmax's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

راستش من تجربش رو ندارم! تا حالا هم بهش فکر نکردم که دقیقا چه چیز هایی نیاز داره.
    بد بختی ما هم همینه دیگه. همه میدونن چی نمیخوان ولی همینا نمیدونن چی میخوان یا چی نیاز دارن. راحت میایم ماله میکشیم رو زحمت یه تیمی که 10 - 12 سال رو یه نرم افزار زحمت کشیدن بعد هم در اختیار عموم قرار دادنش، اونوقت با چند تا جمله نا قابل طرفو نابود میکنیم بره. آخرش هم "راستش من تجربش رو ندارم!".

آخه قربونت برم همین UDK مجانی از سرمون هم زیاده. ما فقط اگه بتونیم 50% از قابلیتهای این موتورو تو بازیهای ایرانی استفاده کنیم ، یه گرشاسب بیرون میاده که این همه باگهای عجیب و غریب توش نباشه و گرافیکش هم چندین برابر بهتر باشه.

4. 3 کاربر از pezhmax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ببینم شما عکس میاری نباید منبع هم بزاری ؟ این عکس چی رو ثابت می کنه ؟ چی رو می تونه ثابت کنه؟
    اون عکس از کتاب Game Engine Architecture هست. نویسندش از برنامه نویسان Uncharted یا God of war هست، یادم نیست کدومش بود.

دوم انریل انجین رو خود اپیک ساخته باز میاد واسه Gears Of war انجینش رو تغییر بده؟ شما بر چه سندی داری می گی که اینا انجین رو تغییر دادن ؟ خب شما بگو چه ابزاری نداره که شما می خوای بهش اضافه کنی ؟ اساس این انجین بازی های اول شخص حالا وقتی می تونه بازی های مختلف تولید کنه شما داری اشکال می گیری؟
    Gears of war بعلاوه ی خود انجین 250000 خط کد غیر از خود انجین داره.
    میتونید تو Google جست و جو کنید.

در ضمن لطفا بهم توضیح بده که کنترل کننده داستان چیه؟
    همونطور که می دونید تو بازی های RPG داستان خیلی مهمه. بازیکن میتونه انتخاب های مختلفی داشته باشه، روال دستان رو تغییر بده، میتونه شخصیتی خوب، بد، حرفه ای و ... باشه. این قسمت این چیزمیز ها رو کنترل می کنه. مثلا بر حسب انتخاب های بازیکن تعیین میکنه که شخصیت چه نوع شخصیتی هست، جوابی که طرف مقابل در برابر حرف بازیکن باید بده چیه و ....

کلا می گم بازی Red Dead Redemption چه ربطی به انریل انجین داره ؟ اون رو که با موتور بازی gta ساختن ؟
    اسم موتورش Rage هست. همونطور که گفتم من منکر قدرت Unreal Engine نیستم ولی می خواستم بگم که هر نوع بازی ای رو نمیشه باهاش ساخت. حداقل فعلا نمیشه.

در ضمن باز هم می گم تمرکز انریل انجین روی ساخت بازی های اول شخصه حالا ملت میان باهاش بازی های مختلف میسازن دلیل نشده که شما بیای به کل سیستم اشکال بگیری.
    رو چه حسابی این حرف رو می زنید؟

اضافه کردن ابزار دلیل بر کمبود اون نیست . این شرکت ها ابزر ها رو اضافه میکنند که کارشون راحتتر بشه .
    من هم نگفتم که کمبود حساب میشه. ولی برای اضافه کردن اون ابزار ها نیاز به سورس انجین دارند. البته بدون سورس هم باید بشه انجام داد ولی نتیجه برای بازی های AAA ضعیفه.

در ضمن اپیک هیچ وقت نگفته که انجین Udk اپن سورسه
    مگه من گفتم هست؟

در ضمن انجین UDK که از هیچ اطلاعات Native cod خودش رو نمی گیره حتما توی خود کدها هست پس شاید ما بلد نیستیم به اون دسترسی پیدا کنیم.
    اینجا رو نتونستم خوب بخونم. منظورتون رو متوجه نشدم!

بد بختی ما هم همینه دیگه. همه میدونن چی نمیخوان ولی همینا نمیدونن چی میخوان یا چی نیاز دارن. راحت میایم ماله میکشیم رو زحمت یه تیمی که 10 - 12 سال رو یه نرم افزار زحمت کشیدن بعد هم در اختیار عموم قرار دادنش، اونوقت با چند تا جمله نا قابل طرفو نابود میکنیم بره. آخرش هم "راستش من تجربش رو ندارم!".
    اینکه چه گلی باید به سرمون بگیریم یه حرف کلی هست و در دانش من نیست. نیازمند افراد مختلفی با دانش های مختلفی هست. باید با یک مدیر و حسابدار قهار صحبت کرد و خیلی کسان دیگر. جواب سوالتون رو تقریبا می تونید تو کتاب Agile Game Development with Scrum پیدا کنید. ولی برای گرفتن جواب کامل باید خیلی مطالعه کنید و خیلی تجربه کنید که در حد عمر معمولی یک انسان نیست.
    از طرف دیگه من کجا حرفی زدم که باعث نابود شدن طرف شده؟ تا الان کسی از تیمی درخواست نکرده که چنین انجینی که در رویا های شما هست رو بسازه. اینکار با فناوری های کنونی کمی شبیه به تقسیم بر صفر هست.

ما فقط اگه بتونیم 50% از قابلیتهای این موتورو تو بازیهای ایرانی استفاده کنیم ، یه گرشاسب بیرون میاده که این همه باگهای عجیب و غریب توش نباشه و گرافیکش هم چندین برابر بهتر باشه.
    تقریبا تایید می کنم.
    Last edited by Armin060; 26-03-2011 at 13:57.

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی parvizamd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

برادر من چیزی که نمیشه که نمی تونیم روش بهش کنیم.
    چرا خودمون رو گول میزنیم وقتی کشورمون نمی خواد ما چطور باید انجام بدیم.
    دقیقا یادمه چند سال پیش یه گزارش از پویا دادگر سر بازی اخریش خونده بودم که می گفت داشتن فشار میاوردن که باید قطع شدن دست و اعضا از بازیتون حذف بشه که پویا دادگر با گردن کلفتی تمام گفت که یا این رو میزارم یا بازی رو بیرون نمی دم. اخه چه انتظاری داری .کلا بازی سازی ما درگیر سیاست کشور ماست . اگه فردا پس فردا بخوای یه بازی مثل GTA بسازی که مثلا بیاد پلیس ها رو بزنه مطمئن باش بازیتو خودتو ........اینجا با نگرشی که به بازی های رایانه ای دارن نمی شه بازی AAA ساخت . تو فکر کن مثلا مثلا بخوای نشستی کلی سرمایه گذاری کردی پول خرج کردی بازی ساختی که مثلا توی فلان قسمتش توی فلان کشور خارجی یه زنه بی حجاب بود. مطمئن باش واسه همین یه نفر بازیت توقیف میشه ((نمی خوام اسم ببرم همین کافیه))
    همین سانسور ها باعث میشه که ما توی این صنعت به هیچ جا نرسیم . خوبه فردا پس فردا به قولی راهمون به بازار جهانی باز شد میایم بازی میسازیم که زن فلان تروریست مثلا مواد مخدر فلان کشور مثلا امریکا چادری بود یا حجاب اسلامی رو کاملا رعایت کرده بود.
    آخ گفتی این همون بالایی بود که سر بازی پادشاه خیابان ها من افتاد :سر اینکه طرف می تونست آدم یا پلیس بکشه ازش ایراد گرفتند!.

7. این کاربر از parvizamd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

اون عکس از کتاب Game Engine Architecture هست. نویسندش از برنامه نویسان Uncharted یا God of war هست، یادم نیست کدومش بود.
    خب این معلومه اینا بیان همچین حرفی بزنن . مگه توی نمایشگاهای مختلف این مسولان روی سر و کول هم دیگه هی نمی پرنن مال شما فلان داره مال ما داره ؟ حالا لینک کتاب بده ببینیم چی داره.

همونطور که می دونید تو بازی های RPG داستان خیلی مهمه. بازیکن میتونه انتخاب های مختلفی داشته باشه، روال دستان رو تغییر بده، میتونه شخصیتی خوب، بد، حرفه ای و ... باشه. این قسمت این چیزمیز ها رو کنترل می کنه. مثلا بر حسب انتخاب های بازیکن تعیین میکنه که شخصیت چه نوع شخصیتی هست، جوابی که طرف مقابل در برابر حرف بازیکن باید بده چیه و ....
    خب برادر من اینرو که به راحتی می شه با همین Kismet خشک و خالی UDK ساختش که .این کیسمت رو ساختن واسه همین دیگه.
    اسم موتورش Rage هست. همونطور که گفتم من منکر قدرت Unreal Engine نیستم ولی می خواستم بگم که هر نوع بازی ای رو نمیشه باهاش ساخت. حداقل فعلا نمیشه.
    بازم میگه نمیشه .پس اینایی که هست چین بازی نیستن . هزار و یک نوع بازی پلتفرمی هم با این انجین اومده .
    نمی دونم چرا الان الزایمر گرفتم یه سایت بود مخصوص ثبت بازی ها بالای هزار تا بازی ساخته شده با Unreal Engine و UDK توش ثبت شده بود.

رو چه حسابی این حرف رو می زنید؟
    به استناد اولین بازی های که با این انجین اومد . به استناد حرف خود شرکت اپیک . وقت کردم منبع هم میزارم.

من هم نگفتم که کمبود حساب میشه. ولی برای اضافه کردن اون ابزار ها نیاز به سورس انجین دارند. البته بدون سورس هم باید بشه انجام داد ولی نتیجه برای بازی های AAA ضعیفه.
    بدون سورس هم میشه انجام داد . من خودم یه سیستم جدید با انریل اسکریپت واسش ساختم چون روش خیلی زحمت کشیدم صبر کنید اول به اپیک بفروشم بعد به شما هم می دم . شوخی کردم . یه سیستم ساخت ماشینه که سرعت ساختش رو خیلی کم می کنه با انریل اسکریپت نوشتم.

پس چرا می گی باید سورس هم داشته باشه؟

اینجا رو نتونستم خوب بخونم. منظورتون رو متوجه نشدم!
    توی اینجا گفتم که UDK از ناکجا که نمی تونه کد بیاره حتما از یه جایی داره استفاده می کنه . این سوال رو توی اپیک هم مطرح کردم ملت قاطی کردن . نتونستن جواب بدن.

اینکه چه گلی باید به سرمون بگیریم یه حرف کلی هست و در دانش من نیست. نیازمند افراد مختلفی با دانش های مختلفی هست. باید با یک مدیر و حسابدار قهار صحبت کرد و خیلی کسان دیگر. جواب سوالتون رو تقریبا می تونید تو کتاب Agile Game Development with Scrum پیدا کنید. ولی برای گرفتن جواب کامل باید خیلی مطالعه کنید و خیلی تجربه کنید که در حد عمر معمولی یک انسان نیست.
    از طرف دیگه من کجا حرفی زدم که باعث نابود شدن طرف شده؟ تا الان کسی از تیمی درخواست نکرده که چنین انجینی که در رویا های شما هست رو بسازه. اینکار با فناوری های کنونی کمی شبیه به تقسیم بر صفر هست.
    اینرو میسپارم به طرف جواب

9. این کاربر از silsin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

خب این معلومه اینا بیان همچین حرفی بزنن . مگه توی نمایشگاهای مختلف این مسولان روی سر و کول هم دیگه هی نمی پرنن مال شما فلان داره مال ما داره ؟ حالا لینک کتاب بده ببینیم چی داره.
    حالا خوبه تو اون نمودار 3 Unreal Engine رو بهترین Engine دونسته!

خب برادر من اینرو که به راحتی می شه با همین Kismet خشک و خالی UDK ساختش که .این کیسمت رو ساختن واسه همین دیگه.
    نمیشه چیزی ساخت که داستان بازی ای مثل Mass Effect 2 رو باهاش کنترل کرد.

[QUOTE]بازم میگه نمیشه .پس اینایی که هست چین بازی نیستن . هزار و یک نوع بازی پلتفرمی هم با این انجین اومده .
    نمی دونم چرا الان الزایمر گرفتم یه سایت بود مخصوص ثبت بازی ها بالای هزار تا بازی ساخته شده با Unreal Engine و UDK توش ثبت شده بود.[/QUOTE
    بله، من بازی های زیادی با Unreal Engine دیدم. ولی همشون که AAA نیستند!

بدون سورس هم میشه انجام داد . من خودم یه سیستم جدید با انریل اسکریپت واسش ساختم چون روش خیلی زحمت کشیدم صبر کنید اول به اپیک بفروشم بعد به شما هم می دم . شوخی کردم . یه سیستم ساخت ماشینه که سرعت ساختش رو خیلی کم می کنه با انریل اسکریپت نوشتم.
    من هم گفتم میشه. ولی واسه بازی های AAA ضعیفه. مثلا همون کنترل کننده ی داستان رو اگر بخواید با Unreal Script درست کنید خیلی کند میشه.

پس چرا می گی باید سورس هم داشته باشه؟
    واسه بازی های AAA بله باید سورس باشه. ولی این دلیل نمیشه که UE کدباز باشه. UE در ازای سورس پولش رو میگیره. در ضمن شرکتی که اون رو خریده حق نداره از اون سورس ها استفاده کنه مگر با رضایت epic.

توی اینجا گفتم که UDK از ناکجا که نمی تونه کد بیاره حتما از یه جایی داره استفاده می کنه
    یعنی چی؟ منظورتون اینه که سورس تو UDK هست؟

11. این کاربر از Armin060 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

خسته شدم . باشه فردا ادامه بحث .
    ولی در مورد اخرین سوالت. من تا گرفتن جواب دنبالشم . جوابی که تا اینجا گرفتم اینه که یو دی کی اجازه دسترسی رو نمی ده همین . اطلاعات بیشتر بدست اوردم حتما می گم .

راستی دوستان یه چیزی یه اهنگ می خوام . اونی که شبکه یک موقع اعلام برنامه های نوروزی میزنه ویولون هم داره . خیلی قشنگه کسی داره((در خواست رو حال کردین )) اگه کسی داره دریغ نکنه.

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

سلام دوستان
    به قوله محمد جان هر کی میره سراغه UDK پر رو میشه ! مثلا اولش راحت میتونی فیزیک بدی متریال بدی طراحی مرحله کنی و با هزار تا ابزار و ادیتور کارت ساده پیش میره بعد یهو به کد نویسی که رسید میگیم موتور مشکل داره . انعطاف نداره . کد نویسی زیاد میخواد و ....
    کلا من تویه هیچ موتوری ندیدم به این راحتی بشه امکاناتو پیاده کرد البته من هنوز اوله راهم ولی همینایی رو که میبینم به این راحتی میشه به بازی اضافه کرد بعضی وقتا واقعا تعجب اوره !
    کلا هر چی هم کمبود داشته باشه بینه انجینایه در دسترس ( رایگان ) بهترینه . غیر از اینه ؟! ( تو تایپیک مقایسه قبلا ثابت شد )
    Last edited by Reza Azimy_RW; 26-03-2011 at 18:14.

14. این کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

دوستان همچنان در حال در گیری با اپیکی ها هستم و فکر کنم دارم به نتیجه جالبی میرسم .
    راستی کسی اون اهنگه رو نداره؟ همونی رو می گم که موقع اعلام برنامه های نوروزی سینما 1 شبکه یک میزنه . ویولون هم داره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Universe

پيش فرض

به دوستان توصیه می کنم حتما یه سر به اینجا بزنن. مطالب بسیار جالبی در مورد این بحث وجود داره.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    منبع:

وبسایت شخصی بهنام آقاجانی، مدیر فنی بازی میرمهنا

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •