تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 60 از 109 اولاول ... 105056575859606162636470 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 1081

نام تاپيک: میزگرد علمی-فلسفی

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

شما سوالتو بگو منم پاسخ میگم
    حتی میتونی چیزی که متافیزیکی یا... میتونی رو هم سوال کنی

2. این کاربر از saeeddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    مقر گشتاپو

پيش فرض

شما سوالتو بگو منم پاسخ میگم
    در يك كلام به من بگو بعد از مرگ چه ميشود؟

آخر فروم باز XirowN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    روی صندلی پشت میز کامپیوتر

پيش فرض

جهان موازی چیست !

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

خب علم میگه از جهان موازی که درون هستی به جهان موازی دیگه میری
    علم یه همچین حرفی نمیگه.

6. این کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

من که متوجه نشدم چی گفتین شما؟

8. این کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه a@s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پدیده هایی که توعلم برررسی میشن عینی هستندوهرکسی میتونه باآزمایش وتجربه اونهارو بررسی کنه. این پدیده هامستقیمابوسیله حواس قابل درکند.اماپدیده های ماوراالطبیعی مثل روح یاجن اینطوری نیستندوفقط بواسطه آثارشون قابل شناسایی هستند.هگل درکتاب"فنومنولوژی روح " به بررسی آثاری میپردازه که نشانه ی وجود روحه. بحث وجودخدا هم همینطوره. حالاممکنه ازنظر یکی جهان منظم باشه ازنظر دیگری نظمی وجودنداشته باشه. همه جای دنیا میگن عدالت خوبه ولی عدالت چطوری بایدایجادبشه هرکسی یجور جواب میده. یکی هم ممکنه بگه اصلاعدالتی تواین دنیاوجودنداره.اثبات عقلانی وجودخدایک تلاش ذهنیه والبته ذهنیت ها باهم فرق دارن.
    به نظرمن اینکه خداباشه یانباشه؟حکومت دموکراتیک باشه یاتئوکراتیک ؟خیلی مهم نیست. مهم اینه که رویکردمذهب به زندگی انسان آلوده به اغراض وامیال مصلحت جویانه نشه.دینی که حقیقت رو قربانی مصالح حکومتی نمیکنه.
    Last edited by a@s; 25-03-2011 at 02:05.

داره خودمونی میشه a@s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فضای بیکران
    اینکه فضا بیکران است و تقریبا بطور یکنواخت از ماده انباشته شده است، چیزیست که مشاهدات هم آن را تأیید می‌کنند. در فضای بی کران حتی غیر محتمل‌ترین رویدادها نیز بالاخره در جایی، اتفاق خواهند افتاد. در این فضا، بینهایت سیاره مسکونی دیگر وجود دارد، که نه تنها یکی بلکه تعداد بیشماری از آنها مردمانی دارند که شکل ظاهری ، نام و خاطرات آنها دقیقا همان هاست که ما داریم. به ساکنانی که تمامی حالتهای ممکن از گزینه‌های موجود در زندگی ما را تجربه می‌کنند. من و شما احتمالا هرگز خودهای دیگرمان را نخواهیم دید.
    وسعت عالم
    دورترین فاصله‌ای که ما قادر به دیدن آن هستیم، مسافتی است که نور در مدت 14 میلیارد سال که از انفجار بزرگ و آغاز انبساط عالم سپری شده است، طی می‌کند. دورترین اجرام مرئی هم اکنون حدود 1026*4 متر دور تر از زمین قرار دارند. این فاصله، عالم قابل مشاهده توسط ما را تعریف می‌کند. بطور مشابه، عالمهای خودهای دیگر ما کراتی هستند به همین اندازه، که مرکزشان روی سیاره محل سکونت آنهاست. چنین ترکیبی ساده‌ترین و سر راست‌ترین نمونه از جهانهای موازی است. هر جهان تنها بخشی کوچک از " جهان چند گانه " بزرگتر است.
    جدال فیزیک و متا فیزیک
    با این تعریف از جهان ممکن است شما تصور کنید که مفهوم جهان چند گانه تا ابد در محدوده قلمرو متا فیزیک باقی خواهد ماند. اما باید توجه داشت که مرز میان فیزیک و متا فیزیک را این مسأله که یک نظریه از لحاظ تجربه قابل آزمون است، یا خیر تعیین می‌کند، نه این موضوع که فلان نظریه شامل اندیشه‌های غریب و ماهیتهای غیر قابل مشاهده است. مرزهای فیزیک به تدریج با گذر زمان فراتر رفته و اکنون مفاهیمی است بسیار انتزاعی تر نظیر زمین کروی، میدان الکترو مغناطیسی نامرئی، کند شدن گذر زمان در سرعتهای بالا، برهمنهی کوانتومی، فضای خمیده و سیاهچاله را در بر گرفته است. طی چند سال گذشته مفهوم جهان چند گانه نیز به این فهرست اضافه شده است.
    پایه این اندیشه بر نظریاتی است که امتحان خود را به خوبی پس داده‌اند. نظریاتی همچون نسبیت و نظریه مکانیک کوانتومی، افزون بر آن به دو قاعده اساسی علوم تجربی نیز وفادار است. که پیش بینی می‌کنند و می‌توانند آن را دستکاری نمایند.
    انواع جهانهای موازی
    دانشمندان تا کنون چهار نوع جهان موازی متفاوت را تشریح کرده‌اند. هم اکنون پرسش کلیدی وجود یا عدم جهان چند گانه نیست، بلکه سوال بر سر تعداد سطوحی است که چنین جهان می‌تواند داشته باشد. یکی از نتایج متعدد مشاهدات کیهان شناسی اخیر این بوده است که جهانهای موازی دیگر مفهومی خیال پردازانه و انتزاعی صرف نیست. به نظر می‌رسد که اندازه فضا بینهایت است. اگر اینگونه باشد، بالاخره در جایی از این فضا هر چیزی که امکان پذیر باشد واقعیت خواهد یافت. اصلاً مهم نیست که امکان پذیری آن تا چه حد نامتحمل است.
    فراسوی محدوده دید تلسکوپهای ما، نواحی دیگری از فضا کاملا شبیه آنچه که پیرامون ماست وجود دارند، آن نواحی یکی از انواع جهانهای موازی هستند. دانشمندان حتی می‌توانند محاسبه کنند که این جهانها بطور متوسط چقدر با ما فاصله دارند و مهمتر از همه اینکه تمامی اینها فیزیک حقیقی و واقعی است. زمانی که کیهان شناسان با نظریاتی روبرو می‌شوند که از استحکام لازم برخوردار نیستند، نتیجه می‌گیرند که جهانهای دیگر می‌توانند ویژگیها و قوانین فیزیکی کاملا متفاوتی داشته باشند. وجود این جهانها بسیاری از جنبه‌های پرسش بنیادی در خصوص ماهیت زمان و قابل درک بودن جهان فیزیکی را پاسخ داد.

11. 2 کاربر از a@s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XirowN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    روی صندلی پشت میز کامپیوتر

پيش فرض

دوستان آیا چیزی هست که برهان نظم رو رد کنه ؟!

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

دوستان آیا چیزی هست که برهان نظم رو رد کنه ؟!
    بله ... بران نظم کلی منتقد داره ...
    قبلا یه گذری بهش زده بود در همین تاپیک ... این لینک ویکی پدیا خوب توضیح داده :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مهمترین دلیل رد این برهان بخاطر مفهوم و معنای نظمه ...نظم یه چیز نسبیهکه ما انسان ها اونو ساختیم نه یک مفهوم مطلق ... ممکن در یک دنیایی بی نظم به نسبت این دنیا زندگی کنیم ، ولی اونو منظم بدونیم (عادت انسان).

"هیوم در این باره در کتاب مکالماتی دربارهٔ دین طبیعی از زبان شخصیت فیلو بیان کرد که باید تصدیق نمود که برای ما، از نگاه محدودی که داریم، غیر ممکن است بتوانیم بگوییم آیا این نظام، در مقایسه با نظامهای ممکن و حتی واقعی دیگر، حاوی هر گونه خطای چشمگیری هست و یا خیر؟ "

به نظر من کل اون مطلب رو بخونید ... بعد نظرتون رو اینجا گید ...

من قبلا هم گفتم ، برخلاف اون چیزی که مدافعان این برهان ها میگن ، برهان نظم از ضعیفترین برهان هاست .... مثل همه برهان هایی که برای اثبات خدا اومده ... اون چیزی که من میبینم اینه که تلاش انسان ها برای اثبات خدا کاملا بیهوده بوده و چیزی جز چند برهان ضعیف و پیش پا افتاده که اصلا قابل اثبات نیست ، بلکه هزار جور ایراد هم داره ، وجود نداره ....

14. 2 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

من قبلا هم گفتم ، برخلاف اون چیزی که مدافعان این برهان ها میگن ، برهان نظم از ضعیفترین برهان هاست .... مثل همه برهان هایی که برای اثبات خدا اومده ... اون چیزی که من میبینم اینه که تلاش انسان ها برای اثبات خدا کاملا بیهوده بوده و چیزی جز چند برهان ضعیف و پیش پا افتاده که اصلا قابل اثبات نیست ، بلکه هزار جور ایراد هم داره ، وجود نداره ....
    یه موضوعی براه پیش اومد در رابطه با اینکه هر اطفاقی بیوفته و هر مورده علمی که اثبات بشه و بخواد دین رو رد کنه یه چیزی فورا" براش پیدا میکنن .

یه داستانی برام پیش اومد بهتره بگم :

چند وقت پیش رفتم پیشه یه اخوند که خیلی ادعا میکرد میخواستم دین رو پیشش رد کنم . بهش گفتم :
    ادم و هوا اولین انسانها چند ساله پیش افریده شدن ؟
    گفت :
    روایات زیاد هست ولی میگن حدوده 5 هزار سال

گفتم :
    پس چجوری فسیله انسان کشف کردن از 4 بیلیون سال پیش ؟! ( اینو از خودم همینجوری پروندم ببینم چی میگه )

گفت :

یه ربع ساعت فکر کرد و گفت :
    وقتی خدا گفت به شیطان که سجده کنه فرشته ها و شیطان گفتن انسان باعثه فساد در زمین میشه و ...
    یعنی اینکه اونا رفتاره انسان رو میدونستن
    پس از اینجا میشه فهمید که قبل از ادم و هوا هم انسانهایی وجود داشتن !

خداییش به هیچ رنگی کم نمیارن . خیلی سوالایه دیگه ای ازش پرسیدم و جوابایه کاملا غیر منطقی شنیدم که الان وقتشو ندارم بگم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •