تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 96 از 309 اولاول ... 46869293949596979899100106146196 ... آخرآخر
نمايش نتايج 951 به 960 از 3081

نام تاپيک: Defy | گوشي مقاوم موتورلا با دوربين 5 مگاپيكسلي و صفحه نمايش 3.7 اينچي

داره خودمونی میشه ipejh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

من به این نتیجه رسیدم تا وقتی فونت فارسی یا عربی رو گوشی نباشه محاله با اوپرا یا هر براوزر دیگه ای فارسی رو دید!
    دوستانی که گوشیشون فارسی داره لطف کنن با روت اکسپلورر برن به این آدرس : system /fonts
    اونجا فونت DroidArabic یا هر فونتی که arabic یا persian یا farsi نوشته رو برامون آپلود کنن تا بریزیم رو گوشیمون مام براوزر فارسی داشته باشیم دم عیدی صواب داره!
    ممنون از دوستانی که همکاری میکنند( مخصوصا آقا مهدی گل! )
    خواهش ميكنم احسان خان!بايد عرض كنم كه من با اپرا وفتم تو يه سايت فارسي مربعي نشون داد!ورزن 5 بتا!بروزر خود گوشي هم اصلا هيچ سايتي رو باز نميكنه!حالا 5.1رو نصب كنم ببينم چي ميشه!ولي چشم،اونا رو واست ميفرستم تست كني!

2. 2 کاربر از ipejh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال kkkaktoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راهی هم هست برای unroot ؟

4. 2 کاربر از kkkaktoos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

این نرم افزار که برای روت گذاشتم ادعا کرده unroot هم میکنه ولی من امتحان نکردم اما اگه گوشی رو فلش کنید به همون روشی که قبلا آموزششو گذاشته بودم گوشی unroot میشه

6. 4 کاربر از Arash0065 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

من ديروز كه يكسري برنامه شامل اپرا ميني 5.1 هم بود ريختم!و يه فايل ويدوئي 600mb و گوشي رو از كامپيوتر جدا كردم!سرعت گوشي به طرز محسوسي اومده پايين!البته هنوز برنامه ها رو نصب نكرده بودم ها!بعد از كلي كلنجار اول مموري رو فرمت كردم و بعد گوشي رو فكتوري ريست كردم!ولي بازم همونجوريه!در ضمن اون فولدر هايي كه توي مموري بودن،همشون رفتن بجز 2تا!يعني چه بلايي داره سرم مياد؟لينك نرم افزارارم از همين جا گرفتم فقط!كلا امكان ويروسي شدن هست؟آخه تو cool disk كه اون فايل ويدئو يي رو ازش كپي كردم، يه ويروس خفن هست فكر كنم كه باعث شده رايت پروتكت شده!و فرمت هم نميشه!ها درضمن بعد از كپي اونا به مموري گوشي يه فايل عجيب قريب ناشناس و يه فايل txt تو مموري ديدم كه فكر كردم از اول نبود!واسه همون del كردم!نكنه اشتباهي پاك كردم؟
    دوستان كمك كنيد لطفا!!!!!!!!

8. این کاربر از ipejh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز johnypersian1656's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

من ديروز كه يكسري برنامه شامل اپرا ميني 5.1 هم بود ريختم!و يه فايل ويدوئي 600mb و گوشي رو از كامپيوتر جدا كردم!سرعت گوشي به طرز محسوسي اومده پايين!البته هنوز برنامه ها رو نصب نكرده بودم ها!بعد از كلي كلنجار اول مموري رو فرمت كردم و بعد گوشي رو فكتوري ريست كردم!ولي بازم همونجوريه!در ضمن اون فولدر هايي كه توي مموري بودن،همشون رفتن بجز 2تا!يعني چه بلايي داره سرم مياد؟لينك نرم افزارارم از همين جا گرفتم فقط!كلا امكان ويروسي شدن هست؟آخه تو cool disk كه اون فايل ويدئو يي رو ازش كپي كردم، يه ويروس خفن هست فكر كنم كه باعث شده رايت پروتكت شده!و فرمت هم نميشه!ها درضمن بعد از كپي اونا به مموري گوشي يه فايل عجيب قريب ناشناس و يه فايل txt تو مموري ديدم كه فكر كردم از اول نبود!واسه همون del كردم!نكنه اشتباهي پاك كردم؟
    دوستان كمك كنيد لطفا!!!!!!!!
    وقتی فایلهای تصویری یا صوتی حجیم میریزین و سرعت گوشی میاد پایین داره رفرش میشه و برای اینکه سرعت رفرش شدن رو افزایش بدین میتونین فایل .udstate رو به طور دستی پاک کنین تا گوشی سریعتر رفرش بشه. وقتی هم مموری رو فرمت میکنین گوشی به طور اتوماتیک فولدرهایی مثل dcim یا .android_secure رو میسازه و مشکلی نیست.میتونین با کسپر اسکای ورژن مخصوص آندروید هم گوشی رو یکبار چک کنین. در مورد فایل txt هم اسم فایل رو یادتون نمیاد؟ اگه چیزایی مثل log یا disk cache بوده مشکلی نیست! ایرادی نداره

10. 4 کاربر از johnypersian1656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

وقتی فایلهای تصویری یا صوتی حجیم میریزین و سرعت گوشی میاد پایین داره رفرش میشه و برای اینکه سرعت رفرش شدن رو افزایش بدین میتونین فایل .udstate رو به طور دستی پاک کنین تا گوشی سریعتر رفرش بشه. وقتی هم مموری رو فرمت میکنین گوشی به طور اتوماتیک فولدرهایی مثل dcim یا .android_secure رو میسازه و مشکلی نیست.میتونین با کسپر اسکای ورژن مخصوص آندروید هم گوشی رو یکبار چک کنین. در مورد فایل txt هم اسم فایل رو یادتون نمیاد؟ اگه چیزایی مثل log یا disk cache بوده مشکلی نیست! ایرادی نداره
    ها،ها فكر كنم همون log بود!آخه فكر كردم اول نبود،يا بوده من نديدم؟فولدر جديد نساخته فولدر هاي قبلي حذف شدن!اين كسپر رو پي سي نصب ميشه يه رو گوشي؟از انتي ويروس هاي خود آندرويد مثل lookout نصب كنيم چطوره؟يه فايل ديگه هم حذف كردم اسمش و فرمتش عجيب بود!شايد همون udstate بود!؟هردو داخل مموري بودن همينجوري،تو هيچ فولدري نبودن!كلا احتمال ويروسي شدن هست؟با مثل لينوكس مقاومه؟يكي از آقايون ميگفت ويروس هاي ويندوز رو ي اندرويد تاثيري نداره!
    از توضيجات و حوصله تون يك دنيا ممنونم!
    من 2تا مشكل ديگه هم دارم !واقعا ممنون ميشم كمك كنيد!
    1.بروزر خود گوشي فقط يه بار كار كرد!ديگه هيچ سايتي رو نمياره!(ولي اپرا كار نصب كردم كار ميكنه)
    2.چند روزه توي ديتا منيجر ،ديتا ميتر رو روش تاچ ميكنم باز نميشه !يه لحظه ميخواد باز كنه ها ولي نمشه!
    3.امروزم اومدم بعد از فول شارز شدن گوشي رو روشن كنم بعد از روشن شدن كامل يالا نيومد و پروسس فيل يا همچين چيزي داد و force close شد و دوباره روشن شد!اولين بار بود!
    Last edited by ipejh; 24-03-2011 at 15:46.

12. این کاربر از ipejh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال beckham7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    786

پيش فرض

بالاخره گوشی منم رسید دستم
    موتو بلور کجاست؟ هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم؟؟!!

14. 2 کاربر از beckham7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال 01110362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tabarestan-Tehran

پيش فرض

بالاخره گوشی منم رسید دستم
    موتو بلور کجاست؟ هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم؟؟!!
    مبارکه دوست عزیزچندوکجاگیرش انداختی؟

16. این کاربر از 01110362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال beckham7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    786

پيش فرض

مرسی گوشی یکماه پیش خریدم از علادین منتها دستم نرسید دستم کسی بود که برام خریده بودش
    میگم نکنه گوشیم موتو بلور نداره!!؟؟؟
    Last edited by beckham7; 25-03-2011 at 08:59.

18. این کاربر از beckham7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی unknown47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

به سلامتی... مبارکت باشه!!!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •