با اجازه اساتید
1. بله میشه ولی اون رو به عنوان یک مموری میشناسه و حداکثر 16 گیگ اون قابل استفاده هست مگه اینکه بخوای از روش حتی تغییر نام فولدر ها استفاده کنی که یه ذره پیچیدگی داره این کار ولی کلا به طور همزمان نمی تونی در یک فولدر کانفیگ شده بیش از 16 گیگابایت بازی و اطلاعات بریزی
2. آپدیت که هست برای ایکس باکس ولی اینطوری نیست برای هر بازی آپدیت بخواد بعضا به دلیل اقدامات ضد سرقتی که مایکروسافت انجام میده نیاز میشه آپدیک یا ه.ک و حتی فریمور بر روی درایو دستگاه ریخته بشه از 3-4 ماه گذشته فعلا نه آپدیتی اومده که الزاما باید نصب کنی نه پچ فریمور
3. منظورت رو دقیق متوجه نمیشم... اگه توی تهران زندگی می کنی که خیالت راحت باشه چون هم بازی پچ شده خوب فت و فراوونه اونجا هم بازی اورجینال می تونی تهیه کنی در کمترین زمان
4. از 200 کیلو بایت داریم تا 50 مگابایت (البته 50 مگابایت رو من فقط واسه مافیا 2 دیدم بزی ها اغلب کمتر از 10 مگ میشن ولی بستگی به بازی هاش داره من زیاد کلکسیون ندارم و تعداد دیسک های بازیم 20 - 25 تا بیشتر نیست)
5- مودم کافیه خروجی Ethernet داشته باشه که بتونی کابل رو به پشت دستگاه بزنی البته وایرلس هم میتونی کانکت کنی به دستگاه گزینه مربوطه رو هم داره... سرعت برای آنلاین بازی کردن که هرچی بیشتر بهتر ولی واسه لایو رفتن هر سرعتی میشه یعنی به سرعت ایراد نمی گیره وقتی به لایو وصل میشی. ولی من که 128 داشتم توی فیفا 11 به مشکل بر می خوردم توی بازی های تیمی ولی one on one match مشکلی پیش نمی اومد البته بگم اگه isp خوب باشه و سرعتت رو کم نکنه همون 128 هم خوبه