دوستان بردهای جاسپر این مشکل رو دارن ؟؟؟
دوستان بردهای جاسپر این مشکل رو دارن ؟؟؟
فقط میتونید Bios دستگاه رو یا عوض کنید یا با روش Jtag کردن Reset کنید.
نه پوریا جان مشکلی نداره !! بردهای جاسپر هم از نظر CPU و هم از نظر GPU به ساختمان 65nm تغییر وضعیت دادن و گرما و برق مصرفیشون بشدت کاهش پیدا کرده.
حتی Falcon ها هم این مشکل رو ندارن دیگه چه برسه Jasper ها .
سلام به دوستان گلم
من زیاد با ایکس باکسم بازی نمیکنم هفته ای 2 ساعت به زور ... دیروز کنسول و روشن کردم چشممون به جمال این 3 تا چراغ قرمز بالاخره روشن شد ... کنسولم مادربوردش جاسپر هستش مال همون سری اول که اومد.
خلاصه 1 دقیقه خیره شده بودم به این 3 چراغ قرمز و گفتم فاتحه ! ... طبق عادت که نسبت به وسایل برقی خونه پیدا کردم ... ایکس باکس و خاموش کردم و سیم برقش و کشیدم و هارد و درآوردم و یه فوت جادویی کردمگذاشتم سرجاش سیم برقش و وصل کردم و کنسول و روشن کردم باورم نمیشد
قشنگ مثل همیشه بالا اومد و 3 ساعت هم باهاش بازی کردم بدون هیچ مشکلی .
مگه همچین چیزی ممکنه ؟؟؟مگه 3 چراغ بشه معنیش این نیست که فاتحه ؟؟؟
مشکلش چی بود ؟؟؟
سلام
3 چراغ شدن کنسول چندین دلیل داره عزیزم.
سلام
یه سوال دارم:
باطری دسته ی شما چند وقت یه بار تموم می شه؟
من سر 3 هفته تموم شد یه دو تا باطری دیگه گذاشتم سر 1 ساعت و نیم یکی از خط شارژهاش پرید.
طبیعیه؟
خب باطری داریم تا باطری !!
هم از نظر mAh با هم فرق دارن و هم از نظر ساختمان و هم از نظر مرقوبیت و جنس و برند.
شما باطریت چیه ؟
باطری من light way super heavy duty هست.
باطری قبلی هم باطری خود ایکس باکس بود.
این آلان اسم باطریته!!؟؟؟
داداش من منظورم mAh و برند باطریته , نه نوع کارکردش !!
mAh یعنی Mili Amper Hour که مفهموم اون میزان آمپر مصرفی در واحد زمان (ساعت) است.
باطری های AA یا همون قلمی همگی روشون یه عدد 4 رقمی وجود داره که از 1500 تا 2700 روشون حک شده . هرچه این عدد بیشتر باشه میزان نگه داری شارژ بیشتر خواهد بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)