اين كه ميگن hp زود داغ ميكنه و نميشه زياد باهاش كار كرد درسته ؟
5010 dell رو هم شنيدم كه خيليها ازش راضي نيستن و كلا مارك dell به درد بخور نيست ميخواستم بدونم درسته ؟
پس بين گزينه هاي بالا ACER از بقيه بهتره ؟
اين كه ميگن hp زود داغ ميكنه و نميشه زياد باهاش كار كرد درسته ؟
5010 dell رو هم شنيدم كه خيليها ازش راضي نيستن و كلا مارك dell به درد بخور نيست ميخواستم بدونم درسته ؟
پس بين گزينه هاي بالا ACER از بقيه بهتره ؟
چندین هزار در رابطه با این موضوع توضیح دادم ... داخل تاپیک اختصاصی hp هم گفتم !!!اين كه ميگن hp زود داغ ميكنه و نميشه زياد باهاش كار كرد درسته ؟
این مورد جوء سازی بود - گرما طبیعی هست و جای هیچ نگرانی ههم نیست !!
5010 جزء بهترین مدل های dell هست !!5010 dell رو هم شنيدم كه خيليها ازش راضي نيستن و كلا مارك dell به درد بخور نيست ميخواستم بدونم درسته ؟
بله dell دیگه کیفیت سابق رو نداره !!
بعد از asus و hpپس بين گزينه هاي بالا ACER از بقيه بهتره ؟
درود
در مورد hp درست میگن قبلا داغ میگرد و گرما بیش از حد بود ولی دیگه این مشکل رو برطرف کردن
و در مورد aser باید بگم خدائیش لپتاپ خوبیه 5741G 8 ماهیه گرفتم دارم باهاش کارهای رندرینگ 3D میکنم آخ نگفته و 4 گیگ برام کمه که اونم براش یه رم میگیرم ارتقا میدم به 6 گیگ
دوست عزيز گرافيكش واسه بازي چطوره ؟ بازيهايي مثل pes 2011 رو ميشه راحت رو high بازي كرد ؟
باتريش چطوره و چند ساعت ميكشه ؟
یه چند روزی میشه 5742 من با کارای گرافیکی مشکل پیدا کرده و حتی موقع اجرای پایینترین گیم ها هم تیک داره یعنی رو یه صفحه دو سه ثانیه گیر میکنه ...
درضمن من 4ماهیه دارمش مشکل نداشت! سی پی یو: کر آی 5 و وی جی ای: جیفورس جی تی 420 ام
مشکل از چی میتونه باشه؟
دوستان کلا با گرافیگ 5742 مشکل دارید یا نه؟
به فکر بازی با لپ تاپ نباش !!دوست عزيز گرافيكش واسه بازي چطوره ؟ بازيهايي مثل pes 2011 رو ميشه راحت رو high بازي كرد ؟
باتریش زیاد تعریفی نداره و بعد از مرور زمان خیلی ضعیف میشه ..باتريش چطوره و چند ساعت ميكشه ؟
اما حدودا 3 ساعت رو نگه میداره !!!
سلام !
من یه نوت بوک 5742 دارم
Acer Aspire 5742
Core i3 380M@2.53GHz,
3MB L3
DDR3 3GB 1333MHz
+500GB SATA
15.6" (1366 x 768) LED LCD
میدونم گرافیک نداره ولی میخواستم بدونم چقدر قدرت داره من میتونم یه بازی معمولی 2010 رو روش نصب کنم ؟
به عنوان مثال GTA San Andreas
اگه میشه چقدر بهش فشار میاره ! ؟ امکان داره به مشکل بخوره ! ؟
یه مشکل دیگه هم دارم درایور بلوتوث ش رو هم ندارم ؟!
مرسی !
Last edited by lamia.boy; 25-03-2011 at 03:13.
edit
edit
edit
Last edited by lamia.boy; 25-03-2011 at 03:12.
سلام
تو 5742 کلید Fn+F5 چیکارمیکنه؟
اگه به وسیله ی کابل component و یا hdmi به tv وصل کرده باشی میتونی بین این دوتا با fn+f5سوویچ کنی...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)