سلام من هم با ویندوز 7 64 بیت همین مشکل رو داشتم
ولی با GTA.IV.107-RZ1911 تونستم بازی رو اجرا کنم
البته نباید ایکن socialclub رو بزنی به جاش باید ایکن اصلی بازی رو بزنید
سلام من هم با ویندوز 7 64 بیت همین مشکل رو داشتم
ولی با GTA.IV.107-RZ1911 تونستم بازی رو اجرا کنم
البته نباید ایکن socialclub رو بزنی به جاش باید ایکن اصلی بازی رو بزنید
سلام.آقا این پچ دو روز بازی رو درست اجرا میکرد،ولی حالا افت فریم پیدا کرده.تنظیمات گرافیکی بازی هم هیچ تاثیری نداره.تازه تنظیمات صدا به هم ریخته بود و حالا هم وقتی قبل از شروع مرحله دارن باهم حرف میزنن(که حالت فیلم داره)صدای شیخصیت ها نمیاد!
اولش که این بازی منتشر شد خیلی صدا کرد وحالا هم داره بدجوری صدا میکنه!!!
راستی یه سوال این افت فریم هم مربوط به log ویندوز هست یا اصلا کاریش نمیشه کرد و باید بازم منتظر پچ باشیم؟؟؟
دوست عزیز این افت فریم روی همه سیستم ها هست و با وجود 7 تا پچ هم برای بازی نتونستند که افت فریم رو به طور کامل حل کنند کاریش هم نمیشه کرد مگر اینکه سیستم شما وری قوی باشه که افت فریم رو احساس نکنید
منم دقیقاً یه همچین مشکلاتی با Social club دارم و حل هم نمیشه
چه مشکلی دارید با Social club ؟
آفلاین نمیشه بازی کرد. بعدش ارور داد که برنامه باید آپدیت باشه. آپدیت کردم حالا میگه باید Games for windows live رو آپدیت کنی. بعد هنوز هم میزنه باید آنلاین باشی
دوست عزیز خب شما بازی رو به طور کامل پاک کن و دوباره نصب کن و این دفعه موقع ورود به بازی به اینترنت وصل نباش و یه اکانت به صورت افلاین بساز و برو توی بازی ببین مشکل حل میشه![]()
سلام
من پچ 1.07 رو نصب کردم اما کد می خواد
لطفا راهنمایی کنید..........مر30.......................... ............کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز شما بازی رو کامل نصب کن و پچ رو بریز روش کرک هم بریز
کرک رو هم از اینجا دانلود کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد هم به صورت آفلاین بازی رو انجام بدید و به اکانت آفلاین برای خودتون ایجاد کنید
شما صفحه اول همین تاپیک رو مطالعه کنی هم چیز رو توضیح داده راجع به نصب
بازی من با ویندوز 7 مشکل داره توی بازی بد تیک میزنه.توی xp راحت اجرا میشه
مشکل فریم نیست بازی استپ میشه دوباره اجرا میشه pach 1.7 رو هم دانلود کردم دیگه بازیم بالا نمیاد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)