تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2204 از 3195 اولاول ... 120417042104215421942200220122022203220422052206220722082214225423042704 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,031 به 22,040 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

اگه نباشه جاش خالی می مونه leonredfield's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    far away

پيش فرض

سلام میشه هر چیزی که برایliveبازی کردن لازمه بگید؟
    چی کار کنیم بن نشیم؟
    راستی کینکت تو عربستان چنده؟
    میسرفه از اونجا بخرم؟
    یه چند تا بازی جدیدم میگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    میدونم عوض کردن فریم ویر سخته ولی جایی آموزشش هست؟میشه بگید
    سلام واسه بن نشدن باید فرمور +LT بریزی و بازیات همه stealth باشن. یه برنامه ای واسه stealth کردن بازیا هست که اگه اشتباه نکنم اسمش abgx هستش که باید ایمیج بازیو باهاش باز کنیو بزاری پچش کنه.
    عربستانو نمیدونم شرمنده. آموزش هم تو همین سایت باید باشه. ولی از من میشنوی بی خیال.
    در ضمن شما تو مادربورد 360 ذوب نمیشی؟ طرف gpu نری یه وقت.

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازی اورجینال کسی نداره ؟؟؟؟ میخریــــــــــــــــــم !! هر کی داره پ .خ بده . ممنون .

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه کسی بازی های کپی ایکس باکس رو داشته باشه میتونه از شبکه مجازی ایکس باکس لایو استفاده کنه؟

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

سلام واسه بن نشدن باید فرمور +LT بریزی و بازیات همه stealth باشن. یه برنامه ای واسه stealth کردن بازیا هست که اگه اشتباه نکنم اسمش abgx هستش که باید ایمیج بازیو باهاش باز کنیو بزاری پچش کنه.
    عربستانو نمیدونم شرمنده. آموزش هم تو همین سایت باید باشه. ولی از من میشنوی بی خیال.
    در ضمن شما تو مادربورد 360 ذوب نمیشی؟ طرف gpu نری یه وقت.
    برنامه رو از کجا گیر بیارم؟نه ذوب نمیشم جات خالی جای با صفاییه

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

سلام دوستان.

کنسولو روشن کردم بعد از چند لحظه (بدون انجام کاری در کنسول)خاموشش کردم.بعد کینکت رو زدم به برق و کنسولو روشن کردم.هیچ چیزی بالا نیومد و صفحه سیاه موند و کنسولو خاموش کردم.بعد که دوباره روشن کردم با کینکت همه چیز عادی بود بازی هم راحت اجرا شد.

حالا نگرانی من از اونه که چرا کنسول بار اول چیزی نیوورد بالا؟

لطفا سریع جواب دهید.
    برای اینکه بار اول کنسول داره کینکت رو شناسایی میکنه،اگر شما هم دستگاه رو خاموش نمیکردید بعد از چند ثانیه خود کنسول ریبوت میشد........

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

+LT رو که بریز ولی خیلی عجیبه bulletstorm قفل ap2.5 نداره اگه فرمورت LT باشه باید اجراشه. شاید دیسک مشکل داره.
    خب الان فلگ نشده باشم؟
    مشکلی پیش نیاد بدون ریختن LT+ ؟؟
    فعلا نمیخوام LT+ بریزم تا ورژن نهاییش بدون نیاز به پچ بازی بیاد دیگه بعدا باز آپدیت نخواد
    چه کنم؟
    سوال اصلی:
    سلام.
    من امروز رفتم بازی Bullet Storm گرفتم، بعد اینو که گذاشتیم تو دستگاه، یه پیغامی داد که باید آپدیت بشه، ما هم زدیم OK و آپدیت شد.
    الان باز هم بازی نمیاد!
    چی شده الان؟
    فلگ شدم؟
    برم LT+ بریزم؟ (تا دیروز روش LT نصب بوده)
    چه گلی بگیرم؟

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

سلام.
    من امروز رفتم بازی Bullet Storm گرفتم، بعد اینو که گذاشتیم تو دستگاه، یه پیغامی داد که باید آپدیت بشه، ما هم زدیم OK و آپدیت شد.
    الان باز هم بازی نمیاد!
    چی شده الان؟
    فلگ شدم؟
    برم LT+ بریزم؟ (تا دیروز روش LT نصب بوده)
    چه گلی بگیرم؟
    تا لایو نرید که Flag نمیشید ! من هنوز آپ LT+ نکردم ولی بالت استورم بدون هیج آپدیتی اجرا شد !

8. این کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

شاید در حالت پیش فرض این کدکها سازگاری ندارن با x360!

این ورژن رو امتحان کردم ولی بازم عمل نکرد....مگه قبلا کسی این روش رو امتحان کرده؟ راهه دیگه ای نیست بجز لایو؟

در مورد جمله آخرت هم بگم منظورم یه جورایی به شوخی بود منتها جاوا فعال نبود شکلک خنده نزاشتم!
    نه عزیزم کاری به این نداره , Codec که اسمش روشه دیگه همه چی به صورت نرم افزاری هست , کارت گرافیک کنسول وقتی HD Support باشه با تمامی Format ها سازگاری رو داره .

ببینم با LIVE تست کردی ؟ آخه این THEME ها همگی Official هستن و هیچ مشکلی ندارن.

بله دیگه فرمایش صحیح !

عزیزم الان این فرمتها رو نمیخونه اسلیم ؟؟؟؟؟ منظورتون اینه ؟؟؟؟؟ با آپدیت داشبورد میخونه ؟؟؟؟؟ کی اسن آپدیتا واسه داشبورد میاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نه دیگه برادر !! داشبورد کنسول کنترل کننده ی همه ی اعمال کنسول هست , وقتی برای 2 مدل دستگاه یکی باشه یعنی اینکه هردو این قابلیت رو ندارن.
    دوست عزیز با این experiment ها نمیشه میزان لذت از بازیارو اندازه گرفت. کسایی هستن که با دسته بیشتر از بازی لذت میبرن و کسایی هم هستن که با موس و کیبورد بیشتر حال میکنن. کلا بحث سلیقست. شما به این چیزایی که من گفتم شک داری؟
    در ضمن همین که 1000 مدل موس و کیبورد ساختن خودش خوب نشون میده که هیچ موس و کیبوردی نتونسه گیمر هارو راضی کنه. هی اومدن یه تغییراتی توشون ایجاد کردن که بتونن یه کم برای بازی مناسب ترشون کنن. علتشم اینه که اینا اصلا برای بازی طراحی نشدن. ولی هیچ کس با دسته 360 یا ps3 مشکل نداره و کسی به فکر دسته مدل جدید نیست.
    در مورد سرعت نشونه گیری هم که شکی نیست ولی یه مثال برات میزنم تا اینم روشن شه. شما شاید بتونی با یه شمشیر سامورایی راحت تر یه خیار رو پوست بکنی ولی شما شمشیرو به یه کارد که خیلی هم کند تره ترجیح میدی؟
    به هر حال بازم میگم بحث سر سلیقس.

حرفتون بد جور بوی FANboy بازی میده ها !!

این که N مدل موس و کیبورد اومده هرکدوم دلیل خاص خودش رو داره !! ما شرکت هایی رو داریم که نسبت به سبک و سیاق بازی موس و کیبورد میسازن !!

بعدشم تو هر سری موس کیبورد یکسری عناصر اضافه میشه و یکسری حذف !! در واقع یک جور بازار گرمی برای شرکتها محسوب میهش که همیشه محصولی برای فروش داشته باشن.در کنارش هم اگر مشکلی باشه رفع میکنن.

سلام دوستان.

کنسولو روشن کردم بعد از چند لحظه (بدون انجام کاری در کنسول)خاموشش کردم.بعد کینکت رو زدم به برق و کنسولو روشن کردم.هیچ چیزی بالا نیومد و صفحه سیاه موند و کنسولو خاموش کردم.بعد که دوباره روشن کردم با کینکت همه چیز عادی بود بازی هم راحت اجرا شد.

حالا نگرانی من از اونه که چرا کنسول بار اول چیزی نیوورد بالا؟

لطفا سریع جواب دهید.
    بهش میگن BUG
    اگه کسی بازی های کپی ایکس باکس رو داشته باشه میتونه از شبکه مجازی ایکس باکس لایو استفاده کنه؟
    بله چرا نتونه !! البته با حفظ اصول Stealth
    تا لایو نرید که Flag نمیشید ! من هنوز آپ LT+ نکردم ولی بالت استورم بدون هیج آپدیتی اجرا شد !
    نه گلم , Flag شدن قبل از وصل شدن به LIVE اتفاق میوفته.

10. 6 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba_tanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

میخوام یه xbox دسته دو بخرم میگه درایوش یه کم مشکل داره چقد خرج داره درستش کنن اصلا درست میشه مثل اولش.عوضش میکنن یا تعمیر. ممنون میشم اگه سوالامو جواب بدین فوریه.

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

نه گلم , Flag شدن قبل از وصل شدن به LIVE اتفاق میوفته.
    یـــــــــــــــعنی من Flag شدم ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •