تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: چطوری روی لپ تاپ ویندوز7 بجای لینوکس بریزم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض چطوری روی لپ تاپ ویندوز7 بجای لینوکس بریزم؟

سلام دوستان
    من یه لپ تاپ دل 5010 inspiron خریدم و فروشنده لینوکس اوبونتو روش نصب کرد برام (ظاهرا سی دی اوریجینال روش بوده) حالا که کمی کار کردم باهاش خوشم نیومده بخصوص که بعضی برنامه ها اصلا روش نصب نمیشه و مخصوص ویندوزه! حالا میخوام بجای لینوکس ویندوز 7 نصب کنم. میشه راهنمایی کنیدکه دقیقا باید چیکار کنم؟ چطوری این لینوکسو پاک کنم؟ درایورهاشو باید مجدد پیدا و نصب کنم ؟ یا کلا تنظیماتی که باید انجام بشه راستی چطوری روی لپ تاپ میشه به محیط بایوس سیستم رفت؟!
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    صفر و یک

پيش فرض

سلام خوب توصیه میکنم در کنار لینوکس ویندوز نصب کنی خیلی بهتره البته که برنامه ویندوز رو لینوکس نصب نمیشه

اگه چیزی توش نریختی و میخوای حتما فقط ویندوز داشته باشی خب از اول پارتیشن بندی کن و ویندوز بریز واسه محیط ستاپ مال

خودم که با del میره توش مال شما هم احتمالا اول که روشن کنی مینویسه که با چه کلیدی میره توش

اینم کلوپ 5010
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Last edited by gnulinux; 19-03-2011 at 14:54.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بدبختی همینه روی لینوکس بلد نیستم برم تو قسمت منیجر (مثل ویندوز) که پارتیشن بندی کنم!
    قبل از راه اندازی لینوکس هم نمیتونم برم بایوس تنظیم کنم که بگم از روی cd اجرا کنه! کلید del هم که نمیشه!

داره خودمونی میشه Abismo Negro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Tehran , Iran

پيش فرض

اول از همه توصیه میکنم که لینوکس رو حذف نکنید.و اگر هم ویندوز میریزید راحت میتونید بعدش ابونتو یا هر دیستروی دیگری از گنو/لینوکس رو در کنارش نصب کنید.(نه فضای به اون صورت میگیره و نه تاثیری بر روی عملکرد ویندوز میزاره)
    برای پارتیشن بندی در این شرایط شما باید از نرم افزار Gparted استفاده کنید که به صورت دیسک زنده هست.شما ایمیجش رو باید دانلود کنید و فایل iso رو بر روی یک سی دی یا دی وی دی رایت کنید و سپس سی دی حاصله رو قرار بدید و سیستم رو ریستارت کنید. بعد از انجام اینکار وارد محیط نرم افزار gparted میشید(که خودش یک دیستروی لینوکس بر اساس دبیان هست) و از اون طریق میتونید اقدام به حذف. تبدیل.یا ایجاد پارتیشن جدید به هر فرمتی که خواستید(برای ویندوز NTFS و گنو/لینوکس ext3 و ext4) کنید و بعد ویندوز رو نصب کنید.
    از اونجایی که ویندوز نرم افزار انحصارطلبی هست که شعور شناختن سایر سیستم عامل هارو نداره توصیه میشه ابتدا ویندوز نصب کنید.البته میتونید ابتدا گنو/لینوکس هم نصب کنید ولی بعد از نصب ویندوز به علت کمبود شعور ویندوز نیاز به تعمیر گراب و بوت لودر هست.
    موفق و لینوکسی باشید.

داره خودمونی میشه IIVIIojtaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    ساده ترين راه بدون درد و خونريزي اينه كه از نرم افزارهاي شبيه ساز سيستم عامل استفاده كنين
    زيادن اما virtualbox شناخته شده تره و چندتاي ديگه هم هستن
    كار با اونها هم بسيار سادست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

جیگر کار با لینکس که خیلی راجته
    بهترین راه برای اینکه هاردت رو به طور کامل پاک کنی (شخمش بزنی!) اینه که اگه سی دی لینکس رو داری بذار تو درایو و لینکس رو پرتیبل بیارش بالا بعد برو تو قسمت Applications بعد برنامه ی Disk Utility رو اجرا کن و بعد می تونی همه چی رو شخم بزنی.
    خوش باش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •