تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 38 از 38

نام تاپيک: جدیدترین اخبار از بازار دوربین های عکاسی

  1. #31
    اگه نباشه جاش خالی می مونه Your Friend's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    پست ها
    200

    پيش فرض Fujifilm Z700EXR





    Fujifilm عرضه مي‌كند
    دوربيني براي صاحبان حيوانات خانگي

    يك دوربين جديد از شركت Fujifilm به بازار معرفي شده است. اين دوربين عكاسي ديجيتال جديد با مدل ‌Z700EXR به بازار معرفي شده و به طور ويژه براي كاربراني با حيوانات خانگي طراحي و توليد شده است.
    در واقع اين دوربين مجهز به تكنولوژي جديد تشخيص چهره حيوانات است و درست به همين دليل هم براي صاحبان حيوانات خانگي انتخاب مناسبي خواهد بود. اين دوربين جالب كه براي اولين بار در نمايشگاه دوربين و لوازم عكاسي يوكوهاما در ژاپن معرفي شده و به نمايش درآمده است، قابليت‌هاي متنوعي را در اختيار كاربرانش قرار مي‌دهد. در واقع عملكرد سيستم تشخيص چهره حيوانات اين دوربين چيزي شبيه به عملكرد سيستم تشخيص چهره انسان است به طوري كه مي‌تواند در يك لحظه بيش از 10 چهره حيوانات را شناسايي كند.
    به اين ترتيب كاربران داراي حيوانات خانگي با استفاده از اين دوربين به راحتي مي‌توانند عكس‌هاي مختلفي از حيوان خانگي دوست‌داشتني‌شان گرفته و در كمترين زمان ممكن آن را در سايت‌هاي اينترنتي با دوستانشان به اشتراك بگذارند. شركت
    Fujifilm اعلام كرده است كه اين دوربين عكاسي جديد و منحصر به فردش را به زودي و با قيمت 280 دلار به بازار عرضه كرده و به فروش عمومي مي‌رساند.

  2. 2 کاربر از Your Friend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  3. #32
    اگه نباشه جاش خالی می مونه Your Friend's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    پست ها
    200

    پيش فرض




    يك دوربين كامپكت با بدنه بسيار باريك
    اين روزها بازار محصولات ديجيتال شخصي با ابعاد كوچك و سبك‌تر و البته بدنه باريك‌تر رونق خوبي پيدا كرده است.
    درست به همين دليل هم عرصه رقابتي جديدي در اين زمينه ميان شركت‌هاي توليدكننده ايجاد شده است. شركتي چيني به نام Winait به تازگي محصولي با اين ويژگي‌ها را به بازار انواع دوربين‌هاي عكاسي ديجيتال معرفي كرده است.
    اين دوربين جديد در دسته باريك‌ترين دوربين‌هاي عكاسي ديجيتال بازار قرار مي‌گيرد، چون بدنه‌اي با ضخامت 5/13 ميليمتر دارد.
    اين دوربين با مدل CD130BT به بازار معرفي شده و قابليت گرفتن عكس‌هايي با وضوح تصوير 480×640 پيكسل را به كاربرانش
    مي‌دهد.
    لنز اين دوربين فاصله كانوني حداقل 8/2 ميليمتري دارد و سرعت شاتر آن در حالت حداكثر برابر 1 به 15000 ثانيه است. اين دوربين مبتني بر حافظه فلش بوده و ظرفيت حافظه داخلي آن به 64 مگابايت مي‌رسد.
    با اين حال، اما كاربران اين محصول امكان ارتقاي حافظه آن را از طريق كارت‌هاي حافظه SD و SDHC در اختيار دارند.
    دوربين CD130BT امكان عكاسي پي‌درپي با سرعت 10 عكس در هر ثانيه را به كاربرانش مي‌دهد و قابليت فيلمبرداري با وضوح VGA را هم دارد. با اين همه، اما شركت توليدكننده اين دوربين هنوز اطلاعاتي درباره زمان و قيمت عرضه اين محصول جديدش را اعلام و منتشر نكرده است.


    Last edited by Your Friend; 16-03-2010 at 16:08.

  4. 2 کاربر از Your Friend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  5. #33
    اگه نباشه جاش خالی می مونه Your Friend's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    پست ها
    200

    پيش فرض AF-S 16-35/4 G ED VR




    Nikon معرفي كرد
    اولين لنز وايد مجهز به سيستم كاهش لرزش در دنيا
    شركت Nikon به تازگي محصول جديدي را به بازار انواع لوازم عكاسي ديجيتال معرفي كرده است. اين محصول جديد در واقع اولين لنز بسيار وايد با سيستم كاهش لرزش تصوير در دنيا است.
    اين لنز با مدل AF-S 16-35/4 G ED VR به بازار معرفي شده است و مجهز به موتور التراسونيك بوده و از تكنولوژي VR II هم بهره مي‌برد. نكته قابل توجه درباره اين لنز اين است كه بدنه آن پوششي از ماده نانوكريستال دارد كه در آن از آلياژ منيزيون استفاده شده است تا به اين ترتيب آن را در برابر عوامل محيطي مقاوم كند.
    شركت Nikon با اين حال هنوز اطلاعاتي را درباره زمان و قيمت عرضه دقيق اين محصولش اعلام و منتشر نكرده است.


    Last edited by Your Friend; 16-03-2010 at 15:33.

  6. این کاربر از Your Friend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  7. #34
    اگه نباشه جاش خالی می مونه Your Friend's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    پست ها
    200

    پيش فرض

    Sony عرضه مي‌كند
    دوربيني براي عكاسي در شرايط محيطي متفاوت

    شركت فعال Sony به تازگي جديدترين محصول خود را به بازار انواع دوربين‌هاي عكاسي ديجيتال معرفي كرده است. اين دوربين جديد با مدل DSC-TX5 از سري دوربين‌هاي Cyber-Shot به بازار معرفي شده است.
    اين دوربين در واقع و به ادعاي مسوولان شركت Sony با ضخامت بدنه كمتر از يك اينچ باريك‌ترين و كوچك‌ترين دوربين عكاسي ضد آب در بازار جهاني است. DSC-TX5 قابليت عكاسي و فيلمبرداري در عمق 10 متري آب تا يك ساعت را در اختيار كاربرانش قرار مي‌دهد. اين دوربين، همچنين مجهز به تكنولوژي ضد يخ زدگي، ضد شوك و ضد گرد و خاك است كه كار عكاسي در شرايط محيطي مختلف را براي كاربرانش ساده‌تر مي‌كند.
    به اين ترتيب كاربران اين محصول قابليت عكاسي با وضوح تصوير 2/10 مگاپيكسل را دارند. اين دوربين داراي لنز مدل Vario Tessor از شركت Carl Zeiss است كه قابليت زوم اپتيكال تا 4 برابر را به كاربرانش داده و امكان لرزشگير اپتيكال تصوير را هم در اختيار آنها قرار مي‌دهد.
    اين دوربين، عملكرد تمام لمسي داشته و امكان عكاسي پي در پي با سرعت 10 فريم در هر ثانيه را دارد. كاربران اين محصول از طرفي امكان فيلمبرداري با وضوح مناسب 720 پيكسل را هم دارند و مي‌توانند از قابليت نمايشگر تمام لمسي و بزرگ اين دوربين هم بهره ببرند.
    جديدترين دوربين عكاسي ديجيتال Sony كه طراحي ساده و سبكي دارد در رنگ‌هاي متنوع نقره‌اي، مشكي، صورتي، سبز و قرمز طراحي و توليد شده است. طبق اعلام اين شركت اين دوربين قرار است از ماه آوريل و با قيمت 350 دلار به بازار عرضه شده و به فروش عمومي برسد.



  8. این کاربر از Your Friend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  9. #35
    اگه نباشه جاش خالی می مونه Your Friend's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    پست ها
    200

    پيش فرض Polaroid

    دوربيني ارزان قيمت براي سفر
    يك دوربين عكاسي جالب به بازار معرفي شده است. اين دوربين را شركت ConcordKeystone، با برند Polaroid و مدل FS73 به بازار معرفي كرده است.
    اين دوربين كه قرار است در نمايشگاه CES امسال به صورت رسمي معرفي شود، مبتني بر فيلم عكاسي بوده و با فيلم‌هايي با حداكثر حساسيت 400 سازگاري دارد. اين دوربين كه تنها با يك باتري سايز AAA كار مي‌كند، مجهز به فلاش براي عكاسي در مكان‌هاي تاريك هم هست.
    اين دوربين در حقيقت يك دوربين عكاسي سفري و به قول بعضي كارشناسان بازار يك بار مصرف است كه قرار است تنها با قيمت 6 دلار و از ماه فوريه به بازار عرضه شده و به فروش برسد.




    ---------- Post added at 04:46 PM ---------- Previous post was at 04:43 PM ----------

    Kodak معرفي كرد
    يك دوربين تمام لمسي براي به اشتراك‌گذاري تصاوير
    شركت Kodak به تازگي جديدترين دوربين عكاسي ديجيتال خود را كه براي طرفداران به اشتراك‌گذاري عكس در اينترنت طراحي و توليد شده، به بازار معرفي كرده است.
    اين دوربين كه با نام SLICE به بازار معرفي شده، در واقع يك دوربين عكاسي تمام لمسي براي به اشتراك‌گذاري، ارسال و اپلود عكس‌ها است.
    دوربين جديد SLICE قابليت عكاسي با وضوح تصوير 14 مگاپيكسل را دارد و از لنز Schneider-Kreuznach هم بهره مي‌برد. اين لنز امكان لرزشگير اپتيكال تصوير و زوم اپتيكال 5 برابر را در اختيار كاربران اين دوربين قرار مي‌دهد. اين دوربين مبتني بر حافظه فلش بوده و با كارت‌هاي حافظه SD، SDHC و MMC هم سازگاري دارد.
    به اين ترتيب اين دوربين امكان ذخيره بيش از 5000 عكس با وضوح HD را داشته و امكان مرتب كردن آنها به صورت آلبوم عكس را به كاربرانش مي‌دهد. به اين ترتيب كاربران اين دوربين قابليت جست‌وجو، مرتب كردن و مشخص كردن عكس‌هاي گرفته شده را در اختيار دارند. اين دوربين مجهز به تكنولوژي تشخيص چهره بوده و امكان آپلود مستقيم عكس‌ها را دارد.
    نمايشگر اين دوربين از نوع LCD لمسي با اندازه 5/3 اينچ است كه تصاوير را با وضوح 920000 پيكسل براي كاربرانش به نمايش مي‌گذارد. اين دوربين همچنين قابليت فيلمبرداري با وضوح تصوير HD و سرعت 30 فريم در هر ثانيه را هم دارد و امكان آپلود ويدئوها به صورت مستقيم روي وب‌سايت‌هايي مانند YouTube را به كاربرانش مي‌دهد.
    اين دوربين جالب در پنج رنگ متنوع صورتي، آبي، سبز، نقره‌اي و مشكي طراحي و توليد شده و قرار است از ماه آوريل آينده و با قيمت 95/349 دلار به بازار عرضه و به فروش عمومي برسد.


    Last edited by Your Friend; 16-03-2010 at 16:07.

  10. این کاربر از Your Friend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  11. #36
    اگه نباشه جاش خالی می مونه Your Friend's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    پست ها
    200

    پيش فرض Casio EX-10HG





    دوربين عكاسي با قابليت‌هاي يك دستگاه مكان‌ياب
    شركت Casio كه يكي از توليدكنندگان فعال در بازار دوربين و لوازم عكاسي ديجيتال است، به تازگي محصول جديدي را به اين بازار معرفي كرده است. اين دوربين كه با مدل EX-10HG به بازار معرفي شده، در واقع يك دوربين هيبريدي مبتني بر GPS است.
    اين امكان در واقع قابليت مكان‌يابي را همراه با نشانه‌گذاري به كاربرانش مي‌دهد. اين در حالي است كه در صورت دريافت سيگنال‌هاي به صورت ضعيف، اين دوربين حتي مي‌تواند مكان را بر اساس اطلاعات جمع‌آوري شده از قبل يا حسگرهاي ديگرش حدس بزند.
    اين دوربين قابليت عكاسي با وضوح تصوير 1/12 مگاپيكسل را هم در اختيار كاربرانش قرار داده و تمام امكانات يك دوربين كامپكت ساده را به آنها مي‌دهد.
    اطلاعات دقيق درباره مشخصات، قيمت و زمان عرضه اين دوربين هنوز از طرف شركت Casio اعلام و منتشر نشده است. با اين حال، اما بسياري از كاربران و خريداران منتظر ورود اين دوربين ويژه و منحصر به فرد هستند.




  12. این کاربر از Your Friend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  13. #37
    اگه نباشه جاش خالی می مونه Your Friend's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    پست ها
    200

    پيش فرض




    Sony معرفي كرد
    دوربيني با ظاهر كامپكت و كيفيت DSLR
    شركت Sony كه يكي از بزرگ‌ترين توليد‌كنندگان بازار جهاني دوربين‌هاي عكاسي ديجيتال است. به تازگي جديدترين محصول خود را به اين بازار پررونق معرفي كرده است.
    اين دوربين عكاسي ديجيتال جديد در واقع قرار است تحولي در روند توليد دوربين‌هاي كامپكت اين شركت به وجود بياورد. در حقيقت اين دوربين عكاسي جديد قرار است با طراحي بدنه كامپكت، كيفيت عكاسي مانند دوربين‌هاي DSLR داشته باشد و حتي با كيفيت HD فيلمبرداري كند.
    اين دوربين نمايشگر LCD بزرگ و تمام لمسي دارد كه كاربري آن را براي كابرانش ساده‌تر مي‌كند. اين در حالي است كه خروجي HDMI اين دوربين مي‌تواند امكان اتصال مستقيم آن به تلويزيون‌هاي HD را براي كاربرانش فراهم بياورد.
    دوربين جديد Sony در ابتدا ممكن است به نظر برسد كه متعلق به دوربين‌هاي سري آلفا اين شركت است، اما اين دوربين يك دوربين كامپكت با طراحي باريك و قابل حمل است.
    اين محصول داراي حسگرAPS HD CMOS Exmor بوده و امكان فيلمبرداري با وضوح تصوير 1080 پيكسل با سرعت 30 فريم در هر ثانيه و فرمت AVCHD را هم در اختيار كاربرانش قرار مي‌دهد.
    با اين حال Sony هنوز اطلاعاتي درباره زمان و قيمت دقيق عرضه اين دوربين جديدش را اعلام نکرده است.






























    Last edited by Your Friend; 16-03-2010 at 16:41.

  14. 2 کاربر از Your Friend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  15. #38
    پروفشنال stam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران
    پست ها
    708

    پيش فرض

    سلام
    ببخشید که این تاپیک رو میارم بالا

    می خواستم ببینم که جدیدترین دوربینهای عکاسی دنیا قادر به چند فریم فیلمبرداری در ثانیه هستند.
    مطلبی شنیدم که بعضی از آنها 8000 فریم در ثانیه هم قادر هستند!!!
    کلا یه توضیحی راجع به این مطلب 8000 فریم در ثانیه میخواستم ممنونم

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •