برا لیسانس 250 تومن !
اصلا نمی دونم چه ربطی داره به مدرک طرف ! مثلا اگه دکتر باشی کارتت از طلاست ؟؟![]()
برا لیسانس 250 تومن !
اصلا نمی دونم چه ربطی داره به مدرک طرف ! مثلا اگه دکتر باشی کارتت از طلاست ؟؟![]()
من دفترچه را 1 هفته پیش پست کردم....لیسانس هستم
ولی هنوز برگه سبز نیومده
ایا میتونم کاری کنم که زودتر اعزام بشم؟؟؟/
برگه سبزت که آمد برو نظام وظیفه تعجیل بزن زودتر اعزام بشی
تاریخ اعزام من 1 تیر اعلام شده است.
امتحان ارشد پزشکی صبح 3 تیرمی باشد.آیا می زارند در حین اموزشی(اونم هفته ی اول!) این یک روز را برم امتحان بدم؟
اگر درخواست تعجیل بدم و اردیبهشت برم،نمی تونم درس بخونم اگر هم بیاندازمش به شهریور و قبول بشم آموزشیم نصفه کاره میمونه.
آیا همون روز اول که میریم دیگه نمی زارند بر گردیم یا میگند برید چند روزه دیگه بیاید؟(اول تیر چهارشنبه است و امتحان من جمعه است)
غیبت هم ندارم.
شما که همون یک تیر نمیرید، من فکر کنم زود زود بگن بیاید همون شنبه باشه، یعنی تا حالا که همین طوری بود، من خودم 4 روز بعد از ماه آموزشیم شروع شد، برادرم 6 روز، مطمئن باش.
فرم های مربوط به معافیت کفالت رو از کجا بگیرم ؟ همونا که تو دفترچست بکنم ؟
معایینه ی اولیه چه جوریاست ؟ یعنی کجا باید برم ؟ واکسن هاش چی ؟ چند تاست؟
بچه ها واکسن ها رو نمی شه پیچوند ؟ آخه من از آمپول میترسم !![]()
تو دفترچه هست.
معانیه اولیه طرف میگه چته؟ میگی سالمم یا فلانم، کلا فرمالیته هستش.
هر دکتری عمومی معانیه اولیه میکنه. واکسن ها دوگانه ( دیفتری کزاز) و مننژیت هست، تو دو تا سرنگ رو بازو، سمت راست و چپ میزنند.
---------- Post added at 06:02 PM ---------- Previous post was at 06:00 PM ----------
کلا که قبل از پست کردن باید برگه اش رو نشون پلیس +10 بدی، اگر اون رو حالا یه طوری پیچوندی، همون روز اول آموزشی، باید برگه واکسن رو تحویل بدی، نداشته باشی میفرستنت خانه
من نیم خوام برم خدمت که می خوام معافی بیگرم !!!!!
می دونم خیلی خجالت آوره ولی من از آمپول می ترسم ! دست خودمم نیست !اصلا وارد مطب دکترا می شم بوی الکل که بهم می خوره دست و پام شل می شه ! سر راهم یه دندون پزشکی هست من راهم رو دور می کنم که از جلوی اون رد نشم بوش بهم بخوره !!!!
یادم نمی آد آمپول زده باشم بعدش غش نکرده باشم !آخرین بارش هم ورود به دبیرستان بود !
برا همین دیگه حاضر نیستم آمپول بزنم مگر مساله مرگ و زندگی پیش بیاد !![]()
Last edited by p30pro; 20-03-2011 at 22:01.
آقا یه سوال دارم . فقط بهم نخندینادایی من 21 ماه سابقه جبهه داره . و هیچ پسری نداره من میتونم از سابقه اون برای سربازیم استفاده کنم و کسر خدمت بگیرم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)