تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




صفحه 175 از 252 اولاول ... 75125165171172173174175176177178179185225 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,741 به 1,750 از 2514

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایران | فصل 1389-1390

  1. #1741
    آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009
    پست ها
    2,356

    پيش فرض

    ادعاهاي كمالوند در نشست خبري:
    فردوسي پور كارمند باشگاه استيل آذين است!
    برنامه 90 چه پدركشتگي با كرار جاسم دارد؟!


    فراز كمالوند از ضرغامي و مسئولين شبكه 3 سيما رسيدگي به روند برنامه 90 در رابطه با تيم‌هاي شهرستاني بخصوص تيم فوتبال تراكتورسازي شد.

    به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سرمربي تيم فوتبال تراكتورسازي تبريز پس از بازي مقابل مس كرمان در نشست خبري با ادعاي جوسازي برنامه 90 درخصوص تيم‌هاي شهرستاني گفت: كرار جاسم محمد چه هيزم تري به عادل فردوسي پور فروخته است.

    او افزود: فردوسي پور كه اعتراض شديدي به بخشيده شدن كرار جاسم محمد داشت، خودش به عنوان كارمند باشگاه استيل آذين تهران از رييس كميته انضباطي درخواست بخشيده شدن علي كريمي را داشته است و اين جاي بحث در فوتبال كشورمان دارد.

    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

    پ.ن: این مرتیکه لمپن هم میخواد پا جای گروهبان قندلی یا همون کل یوم بذاره!
    چقدر هم شبیه هم هستن!!

  2. #1742
    ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی
    پست ها
    4,562

    پيش فرض


  3. #1743
    Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    پست ها
    5,307

    پيش فرض

    طبق ماده 23 آيين‌نامه انضباطي، فردوسي‌پور مي‌تواند از كمالوند شكايت كند


    سايت گل
    ـ در آيين‌نامه فدراسيون فوتبال اصحاب رسانه شبيه بازيكنان، مربيان، مديران و داوران به رسميت شناخته شده و جز خانواده فوتبال به
    حساب مي‌آيند. شكايت يكي از عكاسان از فرهاد مجيدي و يكي از مجريان از علي دايي نشان مي‌ دهد كه اصحاب رسانه هم مي‌توانند از اهالي فوتبال به كميته انضباطي شكايت كنند و عادل فردوسي‌پور مجري برنامه نود هم مي‌تواند از فراز كمالوند سرمربي تراكتورسازي شكايت كند.

    با توجه به اظهارات كمالوند در رابطه با اينكه فردوسي‌پور را حقوق‌بگير يكي از باشگاه‌ها معرفي كرده است و اين موضوع طبق ماده 23 آيين‌نامه انضباطي نشر اكاذيب به حساب مي‌آيد، فردوسي‌پور مي‌تواند از سرمربي تراكتور به كميته انضباطي شكايت كند.

    البته با توجه به جرياناتي كه در چند روزه اخير پيش آمد به نظر مي‌رسد كه عادل هرگز چنين تصميمي نگيرد. او در برنامه نود با پخش تصاويري از برنامه‌اش در سال 1388 ثابت كرد كه اظهارات كمالوند واقعيت نداشته و او در برنامه‌اش از اينكه علي كريمي با محروميت مواجه نشد حتي از رئيس كميته انضباطي انتقاد كرد.

    بعد از پايان برنامه نود و با توجه به پخش مصاحبه كمالوند و پخش اتفاقات ورزشگاه فولادشهر، آنچه در اذهان عمومي نقش بسته به نفع فردوسي‌پور بوده نه به نفع منتقدان او.


    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پی نوشت : آخرین نود 89 . ببینیم این بار استاد !!! کمالوند چه خواهد کرد .

  4. #1744
    کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران
    پست ها
    9,715

    پيش فرض

    راستی دیشب نود چی شد؟
    من تا جایی دیدم که مرتضی احمدی رو اورده بودن و میگفت که جزو پایه گذارای راه آهن بوده.
    بعدش خوابم برد.درصدا چی شد؟

  5. #1745
    Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    پست ها
    3,673

    پيش فرض

    بردیا 94 درصد راضی بودن از برنامه
    دیشب اول یه گزارش از حرکت خودجوش تماشاگرای سپاهان در اعتراض به عادل نشون داد که خیلی جالب بود!!!!!!
    صحبت ها که چه عرض کنم اراجیف کمالوند هم نشون داد
    عادل هم توضیح داد که همیشه با شریفی در ارتباط بوده و شریفی نظراتش در رابطه با محرومیت ها و این چیزا از عادل میگرفته

    کلا چیز خاصی نداشت دیشب
    این ویژه برنامه گزیده برنامه های 90 هم دیگه جالب نیست چون فیروز کریمی دیگه توش حضور نداره

  6. #1746
    آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009
    پست ها
    2,356

    پيش فرض

    پی نوشت : آخرین نود 89 . ببینیم این بار استاد !!! کمالوند چه خواهد کرد .
    این یارو خیلی خیلی افتضاحه
    این رفتاری که دیشب با خبرنگار 90 داشت ، فکر نمی کنم کودک 5 ساله انجام بده
    اگه ویدئوش رو دارید ، یه بار دیگه مرور کنید ببینید چیه این بشر!
    راستی دیشب نود چی شد؟
    من تا جایی دیدم که مرتضی احمدی رو اورده بودن و میگفت که جزو پایه گذارای راه آهن بوده.
    بعدش خوابم برد.درصدا چی شد؟
    برادر مگه اینجا چته؟
    هیچی ، امن و امان!
    درصد ها تا اونجایی که من دیدم 94 به 6 بود
    که عادل گفت سعی میکنیم اون 6 درصد رو هم راضی کنیم
    البته برنامه نود مسلما عیب هایی هم داره که هجمه های بی انصافانه ای که از طرف این دو شخص لمپن و مغرض و باشگاهشون ، هر هفته صورت میگیره ، باعث میشه اون عیبها نادیده گرفته بشه
    مثلا فوتسال رو معمولا نشون نمیده ولی وقتی که میخواد نشون میده ، دربی اصفهانه و دعوای فلانی با فلانی رو میبره روی انتن و اصلا بازی ای نشون داده نمیشه!!
    خب اونم نشون نده ، مشکلی پیش نمیاد!!
    و ...

  7. #1747
    Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    پست ها
    5,307

    پيش فرض

    سوال روز: پردرآمدترين مربي فوتبال ايران چه كسي است؟





    سايت گل ـ‌ وقتي صحبت از مربيان گرانقيمت فوتبال ايران مي‌شود همه نام امير قلعه‌نويي را به زبان مي‌آورند. مربي‌اي كه با تيم سپاهان در دو جبهه ليگ، جام حذفي و ليگ قهرمانان آسيا نتايج بسيار خوبي گرفته است، اما به نظر مي‌رسد اين تقسيم‌بندي آنقدرها هم درست نيست چرا كه با وجود آنچه در مورد قلعه‌نويي مي‌گويند و دستمزد وي را فصلی يك ميليارد تومان تخمين مي‌زنند يك مربي در ليگ حضور دارد كه چه بسا در همين حدود پول گرفته باشد، البته با اين تفاوت كه چيزي به نام موفقيت در كارنامه او كمياب است.

    حتما متوجه شده‌ايد كه از محمود ياوري صحبت مي‌كنيم سرمربي تيم استيل آذين كه به عنوان مدير فني و سرپرست روي نيمكت نشسته است. ياوري در اين فصل سه تيم عوض كرده و اگر به طور ميانگين توافق‌هايي در حدود 300 ميليون با اين سه تيم داشته باشد، رقمي در حدود 900 ميليون تومان ارزش قراردادهاي اوست البته نبايد از ياد ببريم كه ياوري به عنوان يك مربي موفق با صبا قم قرارداد بسته و در واقع ممكن است نورم مبلغ قرارداد او حتي بيشتر از اين عدد باشد. همچنين با توجه به مأموريت خطير او در فراري دادن پاس از خطر سقوط(كه البته در آن توفيقي نداشت) باز هم ممكن است مبلغ قرارداد ياوري با پاداش موفقيت احتمالي بيشتر از رقم مورد تخمين ما بوده است.

    او در تيم متمول استيل آذين نيز با هدف نتايج تيم از سقوط وارد بازي شده و اگر در اين كار به موفقيتي برسد بدون ترديد دستمزد خوبي از حسين هدايتي دريافت خواهد كرد،‌ دستمزدي كه البته اين‌بار نوش جانش! اينكه در سال بحران اقتصادي يك مربي 70ساله بتواند در اين حد پولسازي داشته باشد بايد به او دست مريزاد گفت،‌ البته مثل هميشه استاد ياوري بايد شاكر قوانين نيم‌بند و سكوت سازمان ليگ در قبال اين جابه‌جايي باشد.

    در حالي كه در كشورهايي مثل ايتاليا يك مربي پس از اخراج ديگر نمي‌تواند تا پايان سال نام خود را در بين مربيان ببيند در ايران قانون نه چندان سخت‌گيرانه دو تيم در يك فصل نيز جدي گرفته نمي‌شود تا بعضي‌ها از نياز مالي روي به شغل‌هاي ديگر بياورند و بعضي‌هاي ديگر هم در يك سال سه تيم عوض كنند.

    در اين فضاست كه احساس مي‌كنيد آدم‌هايي مثل امير قلعه‌نويي كه كارنامه قابل قبولي دارند شايسته دستمزد يك ميلياردتوماني هستند چرا كه حداقل پروژه در اختيار خود را سلامت به مقصد مي‌رسانند.

    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اصغر شرفي: يك عده مأمور چرخاندن مربيان در ليگ برتر شده‌اند/ بعضي‌ها شب اخراج مي‌شوند صبح تيم مي‌گيرند/ اكثر قوانين فوتبال ايران قابل دور زدن است





    سايت گل ـ‌ اصغر شرفي مربي باسابقه فوتبال ايران معتقد است كه يك جريان ناسالم وجود دارد كه تعداد محدودي از مربيان فوتبال ايران را براي مربيگري در ليگ برتر هدايت مي‌كند و خيلي از انتخاب‌ها براساس توانايي‌هاي فني مربيان نيست.

    شرفي در گفت‌وگو با خبرنگار سايت گل در اين خصوص حرف‌هايش را اينگونه آغاز مي‌كند:« من هميشه حقيقت را مي‌گويم و هيچ وقت از حرف‌هايي كه زده‌ام فرار نمي‌كنم. به نظر من يكسري اتفاقات و جرياناتي در انتخاب مربيان ليگ برتري رخ مي‌دهد كه عادي نيست. يك عده نشسته‌اند و مربيان را در ليگ برتر مي‌چرخانند و صلاحيت آنها را خودشان تعيين مي‌كنند و اين يعني خيانت به اين فوتبال كه البته معتقدم افرادي كه هدايت اين جريان را برعهده دارند، بابت اين كارهاي زشت ازطرف خدا بي‌جواب نخواهند ماند.»

    او ادامه مي‌دهد:« خيلي از مربيان بدون داشتن دانش فني و شخصيت اجتماعي در حال كار كردن هستند و خيلي از مربيان در دايره افكار اين جريان ناسالم حضور ندارند. مربي شب اخراج مي‌شود و صبح كه از خواب بلند مي‌شود تيم جديدي مي‌گيرد.»

    شرفي در پاسخ به اين سوال كه آيا نحوه حضور محمود ياوري در استيل آذين آن هم در شرايطي كه طبق قانون نمي‌توانست به اين تيم برود درست است، تأكيد مي‌كند:« من قبل از اينكه بخواهم در مورد ياوري حرف بزنم بايد در مورد جريان اين فوتبال حرف بزنم چون اگر ياوري نبود مي‌رفتند و يك مربي ديگر مي‌آوردند. به نظر من اكثر قوانين فوتبال ايران قابل دور زدن است و ايراد اصلي به تصميم‌گيرنده‌ها برمي‌گردد. مطمئنا اين مسائل جلوي پيشرفت فوتبال را خواهد گرفت و ما همچنان درجا خواهيم زد.»

    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

  8. #1748
    ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak
    پست ها
    6,470

    پيش فرض

    وقتی که بازیهای لیگ اروپا و ....... را میبینم دیگه از بازی های ایران از همشون بدم میاد دیگه هیچ کدومو نگاه نمیکنم هیچ کدوم.....
    Last edited by Mohammad King; 21-03-2011 at 23:16.

  9. #1749
    حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    پست ها
    14,231

    پيش فرض

    داربی از نگاه خوانندگان (19)- در حسرت ال کلاسیکو

    وقتی کسی حرکات جادویی مسی، پاسهای دقیق ژاوی و هوش مربیگری مورینیو را می بیند می تواند بازهم به یک بازی سرد و کسل کننده دل ببندد؟

    سایت گل - چشم ها خیره به جعبه جادویی مانده است. ثانیه های پایانی بازی است، اما نتیجه باور نکردنی است، 5-0. بارسلونا 5 گل را وارد دروازه حریف قدر خود کرده است تا حساس ترین بازی باشگاهی جهان با تحقیر پرافتخارترین تیم اروپا به پایان برسد. اما این پایان کار رئال مادرید نیست. آقای خاص اجازه نمی دهد که نوار موفقیت رئال مادرید تنها با لغزشی در برابر قویترین تیم جهان به خطر بیفتد و بیش از پیش مستحکم و قدرتمند به کار خود ادامه میدهد.

    اما از مهد فوتبال جهان و از قدرت مطلق فوتبال در رده باشگاهی فرسنگ ها فاصله میگیریم.... اینجا ایران است. ایرانی که فوتبالش به اندازه موقعیت جغرافیاییش از اروپا دور شده. اینجا داربی ها هم رنگ باخته اند. کمرنگ شده اند اما نه بی رنگ. داشتم فکر می کردم وقتی کسی حرکات جادویی مسی، پاسهای دقیق ژاوی و هوش مربیگری مورینیو را می بیند می تواند بازهم به فوتبال سرد و کسل کننده ای دل ببندد که غول های آن در مصاف با هر تیمی کم می آورند و سرتعظیم در مقابل هرتیمی (از ملوان گرفته تا مس کرمان، از صدر گرفته تا قعر، از داخل گرفته تا خارج) فرو می آورند؟

    اما اینجا ایران است. ایران یعنی مهدی که هر کودکی وقتی لب به سخن می آورد در تضاد میان آبی و قرمز عشق یکی را در دل جا می دهد. ایران یعنی مهدی که هر کودک 2ساله ای به دنبال یک توپ می دود تا برای خود علی دایی و علی کریمی باشد. اینجا درست است که مهد فوتبال نیست اما مهد عشق به فوتبال است. کجای دنیا برای تماشای یک بازی جوانان شب را پشت در ورزشگاه می گذرانند؟ کجای دنیا برای دیدن یک بازی فوتبال از اهواز و سیستان و مازندران کیلومترها راه را طی می کنند؟

    درست نیست که داربی حساسیت گذشته را ندارد. هنوز هم اسم داربی مو بر تن آدم سیخ می کند. هرچند امسال نه استقلال توان شکست پرسپولیس را دارد نه علی دایی توان رویارویی با شاگردان پرویز مظلومی را در خود می بیند اما داربی همیشه جنگ تماشاگران بوده است، جنگ همه آن هایی که برایشان این بازی همانند قهرمانی در یک فصل ارزشمند است. امسال هم مثل همیشه این صدای سوت تماشاگران خواهد بود که گرمای بازی را تأمین می کند.

    بازیکنان باید بجنگند برای دل خوشی آنان که به عشق یک رنگ ثانیه ها را به امید این بازی شمرده اند.

    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فهیمه قاسمی

    2011/3/28

  10. #1750
    کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds
    پست ها
    3,023

    پيش فرض

    ایول استقلال ایول استقلال

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •